kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Landvetter


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Landvetter

Planerar du att flytta i Landvetter och behöver hjälp med flyttstäd? Vi på Kvalitetsflytt är högkvalificerade vad gäller flyttstädning och just därför erbjuder vi flyttstädning i Landvetter bland många av våra tjänster. Oavsett vad eller hur du ska flytta, innefattar det vanligtvis en hel del arbete, vilket också ingår i flyttstädningen, en hel del arbete alltså. Just därför har vi valt att erbjuda en sådan tjänst för att underlätta hela flyttprocessen för våra kunder. På så sätt kan ni fokusera på de andra aspekterna under flytten. Nöjd kund garanti är väl det viktigaste! Välkommen till oss, och att läsa mer om vårt flyttstäd Landvetter!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Landvetter

Vi hjälper dig som sagt med allt vad det innebär att städa kring flytten. Vi börjar från start till slut. Då kan du i stället fokusera det roliga med flytten, alltså nya bostaden eller kontoret! Faktum är att städning är tids- och energikrävande men också helt väsentligt vid en flytt. Någon kommer att bli den som utför städning, frågan är bara vem som är mest lämplig. Naturligtvis går det att göra själv men flyttstädningar kräver en omfattande rengöring som tar tid! Med vår erfarenhet så har vi lärt oss hur man effektiviserar för att kunna få resultat så snabbt som möjligt.

Städa själv eller med städfirma i Landvetter

Det är naturligtvis möjligt att flyttstäda själv. Du behöver inte alltid anlita en firma som låter flyttstädning Landvetter utförs åt dig. I sådana fall kan det vara bra att känna till vad exakt som behöver göras både innan, under och efter flytten beträffande rengöring. Några av dessa saker är bland annat, göra rent alla öppna ytor liksom gömda ytor, exempelvis bakom spisen eller diskmaskinen. Du behöver även rengöra kylskåpet och frysen. Väldigt viktigt är även att köksfläkten rengörs från fett och annat. Dessutom behöver du göra rent väggar och kakel exempelvis, detta är nämligen lätt att glömma men oerhört viktigt för ett enhälligt rent resultat. Flyttstädningar är alltså möjligt på egen hand, något omständligt kanske. Därför erbjuder vi gladeligen våra tjänster och gör rengöring åt dig! Då ser vi till att varenda vrå och hörn ser bra ut. Överlåt flyttstädning Landvetter till oss!

Flyttstädning i Landvetter för företag

Om du är ett företag i Landvetter som önskar att förnya lokaler, ett miljöbyte, eller helt enkelt har en personal som växer och behöver därför större lokaler, då är du sannerligen i behov av en gedigen flyttstädning Landvetter. Faktum är att flyttar av kontorslokaler är en process som vanligtvis innefattar, en flytt av stora möbler och skrivbord. Allt detta efterlämnar damm och annan smuts. I stället för att du och ditt företag ska behöva lägga ned en massa tid och energi på detta så kan ni anlita oss som er professionella städhjälp och på så sätt kan ni fokusera på det nya kontoret och andra viktigare och roligare saker. Städningen vi utför sker effektivt och välplanerat. Det finns många fördelar att överlåta oss ta hand om flyttstädningen.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Landvetter för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt har funnits i branschen länge och vet därför vikten av att få en flytt utförd på bästa möjliga sätt. Faktum är att det krävs planering inför flytten men också hårt och effektivt arbete efter flytten, i synnerhet beträffande städningen. Vi erbjuder heltäckande lösningar som gäller hela flyttprocessen och däribland flyttstäd! Det går att läsa mer om våra tjänster här på vår hemsida. Om du ska flytta och är i behov av flyttstäd så hjälper vi mer än gärna till.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Landvetter?

Du kanske planerar att flytta som privatperson till en ny bostad eller som ett företag till nya lokaler i Landvetter. Tur är att vi arbetar som en flyttfirma Landvetter och erbjuder alla väsentliga flyttjänster som kan tänkas behövas. Vår flyttstädning Landvetter är högkvalitativ och specialiserad just för att det ska gå så effektivt som möjligt. Faktum är att vår personal är professionell och utför rengöringen noggrant och snabbt så att ingenting efterlämnas bakom efter flytten. Flyttstädningar är vår specialitet. Flyttstädningen Landvetter är högst fördelaktig för dig som ska flytta inom området och behöver hjälp med flyttstädning Landvetter. Det är trots allt ingen enkel uppgift. Kontakta oss redan idag och få en offert på din flyttstädning Landvetter. Välkommen!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA