kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Luleå


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Luleå

Vi vill hjälpa dig att ha en så positiv upplevelse av din flytt till en ny bostad eller lokal som möjligt, anlita oss på Kvalitetsflytt för att utföra ditt flyttstäd i Luleå och vi garanterar en effektiv och prisvärd flyttstädning, medan du kan fokusera på ditt nya hem.

Vi erbjuder även andra tjänster för att underlätta för dig i flytten, Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Luleå med lång erfarenhet från olika typer av flyttjänster och hjälper dig som är privatperson men även företagare med flyttstädning samt andra tjänster såsom:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Vår uppgift är att minska stressen som en flytt oundvikligt medför och ta dig vidare till nästa adress så effektivt, smidigt och säkert som möjligt. En del av detta är att lämna sin förra bostad skinande rent. Kontakta oss och låt oss få veta mer om flyttstädning du står inför så kan vi tillsammans ta fram en offert för din flyttstädning Luleå.

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Luleå

Vi skräddarsyr vår flyttstädning av din bostad, allt ifrån särskilda önskemål till anpassning till ditt schema. Vi vill även att du känner dig välkommen att ta kontakt med oss innan, under och efter vi utför flyttstädning du anlitar oss för. Vår högsta prioritet är att vår kund är nöjd och vårt flyttstäd är därför prisvärt och av hög kvalitet.

Städa själv eller med städfirma i Luleå

Om du har svårt att bestämma dig mellan att flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma som städhjälp så är det alltid bra att ha koll på fördelar och nackdelar med att flyttstäda själv, även om alla har olika förutsättningar och erfarenheter gällande flyttstädning så är detta några generella saker som vi tycker är värda att reflektera över:

Att flyttstäda själv har en självklar fördel: det kostar ingenting att inte anlita städare. Det är huvudanledningen till att många väljer att flyttstäda sitt hem själv. En annan anledning är att det är förhållandevis lätt och smidigt att göra en flyttstädning om du inte bor särskilt stort och inte har så mycket saker eller har mycket fritid att lägga på städning.

Flyttstädning innebär dock risker, dels ekonomiskt då du kan bli ersättningsskyldig om din flyttstädning inte gjordes ordentligt, men även skaderisk eftersom du behöver stå i många obekväma positioner. Du behöver också införskaffa all utrustning för flyttstädningen själv.

Om du anlitar oss på Kvalitetsflytt för flyttstädning i Luleå så får du en städgaranti som garanterar att flyttstädning är bra genomförd, vilket betyder att när flyttstädning inspekteras så kommer vi att stå ansvariga för den och om någonting missats så kommer vi åtgärda det istället för att du behöver oroa dig över det.

Vi på Kvalitetsflytt rekommenderar därför att du som ska flytta i Luleå vänder er till oss som städfirma i Luleå för att låta oss ta hand om er flyttstädning! Om du dessutom anlitar oss för våra andra flyttjänster så ingår inköp av flyttkartonger, packning, magasinering, och flytthjälp. Vi gör allt detta åt dig till ett förmånligt pris hos Kvalitetsflytt – den bästa flyttfirma för flyttstädning Luleå!

Flyttstädning i Luleå för företag

Kvalitetsflytt i Luleå erbjuder även flyttstädning för företag, oavsett om ni är ett mindre eller större företag så kan ni lita på att vi på Kvalitetsflytt genomför ert flyttstäd effektivt och smidigt inom tidsramarna som finns. Vi förstår att företagsflyttar ska ske under ett pressat tidsschema och garanterar flyttstädning med hög kvalitet.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flyttstäd Luleå, för alla i och runt Luleå

Om du ska flytta till Luleå, inom Luleå eller bort från Luleå så är vi beredda att hjälpa dig med flyttstädningen och även andra flyttjänster. Vi erbjuder prisvärt flyttstäd för privatpersoner och företag, och tycker att det viktigaste är att kunden är nöjd och trygg i sitt val att anlita oss på Kvalitetsflytt Luleå. Välkommen att kontakta oss redan idag och boka tid för att ta fram en offert på din flytt!

Välj rätt flyttfirma i Luleå för en trygg och prisvärd flyttstädning!

Om du vill anlita en professionell flyttfirma med lång erfarenhet inom flyttstädning i Luleå med omnejd så bör du kontakta oss. All kontaktinformation finns på vår hemsida, samt mer information kring våra övriga tjänster.

Har du frågor så kan du ringa vår finsktalande arbetsledare Jonas Lindvall på 0723-702080

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta i Luleå!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT-avdrag, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag till och från magasinering
 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinhyra.

Boka flyttstädning Luleå?

Förr eller senare kan det komma att bli dags för en flytt. När tiden är inne, kan det vara fördelaktigt att utse och anlita en flyttfirma som kan hjälpa dig på bästa sätt, i syfte att underlätta flyttprocessen. Genom att anlita oss som din flyttstädning Luleå kan vi hjälpa dig genom flytten. Vi utför hela din flyttstädning, från början till slut, vilket tillåter dig då att fokusera på annat. Vi är en professionell flyttfirma i Luleå med lång erfarenhet som utför flyttstädning, och är tillgängliga för varje kund. Ta kontakt med oss via telefon eller e post och så gör vi en offert på pris på din flytt redan idag!

 

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA