kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Lund


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Lund

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flyttstäd i Lund till dig som ska flytta i Lund. Antingen som företag eller privatperson, oavsett erbjuder vi flyttstädning. Flyttar kan vara tidskrävande och energitagande och flyttständingen ännu mer! Just därför erbjuder vi flyttstäd som en av våra många tjänster. Vi tror på att flyttproessen blir betydligt smidigare och effektivare om vi tar hand om städningen, under flytten men också slutstäd! Nöjda kunder är vårt mål och tillsammans med vår erfarna samt professionella personal kan vi garantera ett bra resultat!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Lund

Flyttstädningen kan se ut på olika sätt och vara olika omfattande. Om du är ett företag eller en privatperson med mycket bohag blir det en hel del att städa. När man ska flytta är det inte heller särskilt kul att fokusera på sin gamla bostad eller lokal. Vi erbjuder därför den här flyttstädningen för att du som kund ska kunna fokusera på det viktiga och roliga i stället. Vi ser även till att städningen görs ordentligt ända från början, under flytten till slutstäd!

Städa själv eller med städfirma i Lund

En del upplever att flyttstäd inte kräver en flyttfirma. Det är naturligtvis möjligt att städa helt på egen hand. Det kan dessutom bli billigare ekonomiskt sett. Vi på Kvalitetsflytt rekommenderar iallafall att man anlitar en flyttfirma som utför flyttstäd då du som kund sparar enorm mycket tid och energi på att låta oss ta hand om det. Vi besitter trots allt en längre erfarenhet och kunskap inom flyttstäd och vet hur man bör gå till väga för att effektivisera så mycket som mjöligt.

Flyttstädning i Lund för företag

Du som är ett företag i Lund och ska flytta till nya lokaler, kan gynnas av att anlita oss för flyttstäd. Faktum är att det krävs en hel del arbete vid städning hos företagsflyttar. Det beror på att det vanligtvis är stora ytor med mycket möbler och maskiner som har stått och samlat damm. Det kan därför underlätta en hel del för er på företaget om vi tar hand om flyttstädningen i stället för er. Detta ger mer tid för er att fokusera på det nya kontoret och andra viktiga frågor istället för städningen.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Lund för en trygg och prisvärd flytt!

Vårt mål på Kvalitetsflytt är att erbjuda så många heltäckande lösningar som möjligt för att ha så nöjda kunder som möjligt. Vi erbjuder därför olika flyttjänster där en av dem är just flyttstäd. Vi ser gärna att vi som är professionella och erfarna av flyttar tar hand om städningen. Det kommer att effektivisera hela processen . Vi gör detta dessutom till ett förmånligt pris!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Lund?

Du som privatperson eller företagare som bor i Lund och ska flytta i Lund kan ta del av vår flyttstädning. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder alltså flyttstädning Lund till ett förmånligt pris! Om det handlar om att flytta från en bostad till en annan eller att byta kontorslokaler så kan det underlätta med professionell städhjälp under processens gång. Vi ordnar alltså städhjälp under flytten samt slutstäd. Du kan läsa mer om de flyttjänster vi erbjuder, här på vår hemsida. Du kan även läsa mer om vår flyttstädning och allt vad det innebär. Kontakta oss redan idag och få offert på din flyttstädning Lund! Välkommen till oss på Kvalitetsflytt!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA