kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Mölndal


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Mölndal

Dags att flytta? Kanske ska du flytta privat, eller med företaget? Vi har flyttstäd i Mölndal för dig! Vi på Kvalitetsflytt är utbildade och erfarna beträffande privat samt företagsflytt och allt vad det innebär, bland annat flyttstädning. Faktum är att flyttstädningen är ett energikrävande moment i samband med flytten och något de flesta gärna hade skippat om de kunde. Vi ser därför till att den sker effektivt och noggrant så våra kunder blir nöjda med ett toppenresultat! Anledningen till att vi erbjuder flyttstädning Mölndal beror på att vi inser vikten att få till en flyttstädning på rätt sätt. Det är viktigt att allt rengörs, om det så gäller en bostad eller kontorsstädning spelar ingen roll. Oavsett så krävs det en hel del tid samt energi att få det gjort. Det är därför fördelaktigt att låta oss dra det tunga lasset!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Mölndal

Vi utför flyttstädning i Mölndal professionellt och effektivt, med lång erfarenhet inom flyttstädning i Mölndal vet vi hur man uppnår toppenresultat inom slutstäd och flyttstädet. Vi gör det enkelt för dig att lämna över ansvaret hos oss så att du kan fokusera på annat än den energikrävande flyttstädningen.

Självklart får du hos oss en nöjd kund garanti och vi är måna om att du som kund ska bli just det, nöjd! Är det några frågetecken eller missnöjen så hör du enkelt av dig till oss så åtgärdar vi eventuella misstag. Dessutom om du ska ha slutinspektion vid utflytt av kontor eller bostad så garanterar vi att ni klarar inspektionen.

Städa själv eller med städfirma i Mölndal

En del privatpersoner och företag föredrar att flyttstäda på egen hand. Det kan bero på olika faktorer. Dels så blir det billigare ekonomiskt sett då du inte anlitar en städfirma. Dessutom kan du utföra städningen precis som du själv vill. Å andra sidan kan detta i stället innebära mer tid och energi på städningen än på de resterande delarna i flytten vilket i sin tur kan leda till ineffektivitet och på så sätt kan du ändå förlora tid och pengar. Skillnaden på att låta oss utföra din flyttstädning Mölndal är att vi besitter lång och gedigen erfarenhet inom flyttar samt flyttstäd vilket gör att vi vet vilken ordning saker och ting bör städas, förberedelser och planering, samt logistik. Vi ser även till att städningen under och slutstäd blir enligt önskemål från kunden. Tanken är att du ska kunna känna dig trygg.

Flyttstädning i Mölndal för företag

Vi erbjuder som tidigare skrivet, flyttjänster och flyttstäd för både företag och privatpersoner. Om du däremot är ett företag som önskar att förnya lokaler eller ett miljöombyte helt enkelt, då gör du rätt i att vända dig till oss som din bästa flyttstädning i Mölndal! Vi ser till att allt blir rengjort under flytten liksom slutstäd. Du kan därför räkna med att lokalen ni lämnar blir skinande ren! Det är faktiskt mycket som behöver städas beträffande företagsflyttar, vi kan därför göra det effektivt och smidigt så att ni slipper! Det sparar er tid och energi som ni i stället kan lägga på andra viktiga delar i flytten, alltså er nya bostad eller nya kontor. Städningen är inte allt, med vår hjälp blir den inte ens märkvärdig!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Mölndal för en trygg och prisvärd flytt!

Om du som sagt bor eller arbetar i Mölndal men önskar att flytta och behöver flyttstäd-hjälp då gör du rätt i att vända dig till oss. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder nämligen flertalet heltäckande lösningar vad gäller flyttar och däribland flyttstäd. Vi tar hand om flyttstädningen under flytten sam slutstäd, alltså efter flytten. Det gör att du kan fokusera på annat viktigt kring flytten. Vi gillar att effektivisera och samarbeta med våra kunder, allt för nöjda kunder!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Mölndal?

De allra flesta människor flyttar någon gång i livet. Det gör även företag om de växer som företag exempelvis eller helt enkelt önskar sig nya lokaler. Detta gäller även för dig som finns i Mölndal. Vi på Kvalitetsflytt ser till att din flyttstädning sker på bästa möjliga sätt. När man flyttar finns det mängder av saker att hålla reda på. Vi anser att flyttstädning inte ska vara en av dem för våra kunder. Vårt mål är att vara en professionell flyttfirma med den bästa städningen möjlig. Om du ska flytta kan vi rekommendera flyttstäd från oss som har erfarenhet och vet hur vi ska effektivisera. Vårt telefonnummer finner du här på vår hemsida. Kontakta oss så kan vi göra en offert redan idag! Välkommen till oss på Kvalitetsflytt.

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA