kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Nyköping


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Nyköping

Är du bosatt eller arbetar i Nyköping men planerar att flytta? Om så är fallet, kan det vara fördelaktigt att vända dig till oss på Kvalitetsflytt som din städfirma. Vi hjälper privatpersoner samt företag att flytta men också med flyttstädning Nyköping. Därför, om du befinner dig i Nyköping och behöver hjälp med flyttstäd så står vi till tjänst! Det innebär att vi ser till att flyttstädningen sker effektivt och noggrant under hela flyttprocessen. Hjälp med flyttstädning Nyköping har visats varit oerhört efterfrågat. Ponera att du är mitt uppe i en flytt och det är flertalet saker som behöver göras, såsom flyttningen i sig, och förberedelser i den nya lägenheten. Vi underlättar detta arbete genom att ta hand om städningen. Välkommen till oss i Nyköping!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Nyköping

Vi på Kvalitetsflytt besitter en lång och gedigen erfarenhet kring flyttstädning. Vi har sysslat med detta länge och vet vilket arbete och planering som tillkommer. Just därför vet vi det bästa och mest effektiva sättet att anta flyttstädning. Om du bor eller arbetar i Nyköping och ska flytta så gör du rätt i att vända dig till oss som din städfirma i Nyköping. Detta innebär att du plötsligt får en massa tid att fokusera på andra delar av din flytt i stället. Exempelvis din nya bostad eller nya kontor. Det finns trots allt gott om saker att ordna under en flytt. Vi på Kvalitetsflytt hjälper dig med flyttstäd och slutstäd.

Städa själv eller med städfirma i Nyköping

En del föredrar att utföra flyttstädning Nyköping på egen hand. Precis som det mesta i världen, finns det för- och nackdelar. Det går att städa sin gamla bostad eller kontor själv. Det kräver dock en hel del arbete och planering inför det. Det kan vara bra att vara förberedd på tiden och energin du kommer att behöva lägga ned på detta arbete. En del föredrar att sköta flyttstädning Nyköping på egen hand då det innebär att de själva har kontroll över städningen och ordningen. Det kan dessutom bli något billigare i och med att man inte anlitar en städfirma. Det kan dock vara bra att känna till hur mycket och vad som faktiskt behöver städas. Det finns en hel del områden som behöver göras nämligen.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

Genom att anlita en städfirma i Nyköping, behöver du inte lägga ned din tid på att städa varenda vrå i din bostad eller ditt kontor. Vi som besitter kunskap och erfarenhet inom flyttstädning Nyköping vet hur vi ska gå tillväga med städningen innan, under och med slutstäd.

Flyttstädning i Nyköping för företag

Dags för nya, större lokaler? Eller är du ute efter ett miljöombyte helt enkelt. Det kan vara bra med lite nya, fräscha lokaler för dig och dina anställda. En företagsflytt kan dock innebära en del arbete. Det finns flertalet aspekter att ta hänsyn till runt flytten. Vi på Kvalitetsflytt arbetar därför för att erbjuda våra kunder flyttstädning i Nyköping då detta kan underlätta en hel del. Plötsligt behöver du inte tänka på flyttstäd, slutstäd, eller någon annan del av flyttstädningen helt enkelt. Du får chans att fokusera på det viktiga. En företagsflytt innebär att man flyttar säkerligen stora skrivbord, stolar och maskiner och annat material. Allt detta lämnar damm och smuts efter sig. Vi har stor erfarenhet av flyttstädningen och vet hur man kan gå tillväga på bästa sätt för att få det bästa resultatet!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Nyköping för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar inom olika områden. Ett av de momenten inom flyttar är flyttstädning naturligtvis. Detta kan vara ett av de tyngre momenten när man flyttar. Vi erbjuder en heltäckande lösning beträffande flyttstädning Nyköping för alla våra kunder. Detta innebär alltså, städning innan, under och efter flytten. Genom att anlita oss som din städfirma kan vi lova en garanti om ett välstädat och rena lokaler. Anledningen till att vi rekommenderar flyttstäd-hjälp är för att flyttstädningen blir betydligt enklare och mer effektiv när personer med erfarenhet och professionalitet städar. Vår personal besitter en lång erfarenhet och arbetar smidigt och professionellt under hela processen. De tar hand om flyttstädning både innan, under och efter flytten, slutstäd alltså. Vi erbjuder en trygg och prisvärd flytt helt enkelt!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Nyköping?

Det är dags för dig som privatperson att byta bostad eller för dig som företagare att byta kontorslokaler. Du har säkerligen flertalet saker att göra för tillfället. Vi på Kvalitetsflytt är experter inom flyttar och känner till det tunga arbetet som kan tillkomma om man inte utför flytten på bästa möjliga sätt. Vi vet i vilken ände man ska börja. Något vi rekommenderar är att anlita flyttstädning Nyköping för att underlätta flytten. Vi är professionella, erfarna och erbjuder effektivt flyttstädning Nyköping. Efter oss finns en skinande ren lokal. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Vårt telefonnummer finner du här på vår hemsida. Privatperson som företagare är välkommen till oss!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA