kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Örebro


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Örebro

Är du bosatt eller arbetar i Örebro? Planerar du att flytta från nuvarande bostad eller kontor? I sådana fall har du hittat rätt. Vi är nämligen en flyttfirma Örebro som jobbar med att underlätta en flyttprocess genom att förse våra kunder med flyttstäd. Både för privatpersoner och företag. På kvalitetsflytt är verksamma i Örebro och hjälper till med varje aspekt av rengöring inom flyttstädning Örebro. Vår personal besitter en lång erfarenhet inom städningen. Du som kund kan därför alltid räkna med en städgaranti som innefattar ett resultat av högsta kvalitet. Det beror på att våra städtjänster är effektiva men kommer även till ett bra pris. Om du därför är i behov av flyttstädning i Örebro så kan är det oss du kan vända dig till! Boka oss som ditt flyttstäd Örebro redan idag!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Örebro

Vårt mål är alltid erbjuda våra kunder så omfattande service, och tjänster som möjligt. Det är viktigt att ge våra kunder garanti när det kommer till flyttstädningen. Vi besitter lång och gedigen erfarenhet inom området, vilket innebär att vi hjälper dig med flyttstäd och slutstäd, alltså städning under hela flytten så att du kan fokusera på det viktigare och roligare med flytten. På så sätt kan vi uppnå det bästa resultatet tillsammans. Utöver flyttstädning finns det andra aspekter att ta hänsyn till. Genom att boka oss som städfirma ger du dig själv mer tid åt att flytta in i den nya bostaden eller kontoret istället. Flyttstädning i Örebro gör vi snabbt och enkelt, till ett bra pris.

Städa själv eller med städfirma i Örebro

Trots de många fördelar som tillkommer med städhjälp av en städfirma vid flyttar, väljer en del människor att utföra flyttstädning på egen hand. Det kan bero på olika anledningar. En del kanske vill ha kontroll över hur sin flyttstädning genomförs och önskar att ha den på sitt sätt. Samtidigt kanske andra anser att det blir billigare då man inte anlitar en städfirma. Det finns dock flertalet områden att ha i åtanke när man bestämmer sig för att göra flyttstädning på egen hand. Oavsett om det är en bostadsflytt eller företagsflytt så finns det många områden som behöver städas. Nedan finns en påminnelselista för vilka dessa områden är.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

De som upplevde hur flyttstädning bör göras på deras egna sätt och vill vara i kontroll, bör känna till att vi på Kvalitetsflytt arbetar gärna nära våra kunder just för att vårt mål ’är att ha nöjda kunder. Det innebär att, om du har speciella önskemål eller en vision om hur din flyttstädning bör genomföras kan du meddela oss detta så kan vi tillsammans med vår expertis och dina önskemål skapa det bästa möjliga resultatet, vilket är en skinande ren lokal. Den som upplever att det blir billigare utan en städfirma bör också ha i åtanke att flyttstäd på egen hand kan vara mycket energitagande och tidskrävande, vilket i sin tur leder till att tid och energi som du hade kunnat lägga på din nya bostad eller kontor istället går åt rengöring, städning av olika områden och fönsterputsning exempelvis.

Flyttstädning i Örebro för företag

Ditt företag kanske växer och är i behov en större lokal för dig och dina anställda. När en företagsflytt sker, finns det mycket olika saker att tänka på. Inte nog med att flytten i sig är tidskrävande och energitagande. Beträffande flyttstädning Örebro kan det också vara mycket att ta hänsyn till. Flyttstädning är något som behöver mycket planering och arbete. Vi erbjuder därför flyttstädning Örebro som sker effektivt och smidigt. Det kan vi göra eftersom vi har arbetet inom området en längre tid och vet vad som behöver göras.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Örebro för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar inom olika områden. Ett av de momenten inom flyttar är flyttstädning naturligtvis. Detta kan vara ett av de tyngre momenten när man flyttar. Vi erbjuder en heltäckande lösning beträffande flyttstädning Örebro för alla våra kunder. Detta innebär alltså, städning innan, under och efter flytten. Genom att anlita oss som din städfirma kan vi lova en garanti om ett välstädat och rena lokaler. Anledningen till att vi rekommenderar flyttstäd-hjälp är för att flyttstädningen blir betydligt enklare och mer effektiv när personer med erfarenhet och professionalitet städar. Vår personal besitter en lång erfarenhet och arbetar smidigt och professionellt under hela processen. De tar hand om flyttstädning både innan, under och efter flytten, slutstäd alltså. Vi erbjuder en trygg och prisvärd flytt helt enkelt!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Örebro?

Du som privatperson eller företagare som ska flytta bostad eller företagslokaler och önskar hjälp med flyttstädningen kan vända er till oss på Kvalitetsflytt. Vi erbjuder en gedigen och effektiv städning under hela processen. Detta innebär att du kan istället fokusera på det roliga med din flytt, det vill säga förberedelser inför din nya bostad eller kontor! Vi på kvalitetsflytt erbjuder flyttstädning Örebro i hög klass med vår professionella och erfarna personal. Oavsett om du är privatperson eller ett företag med en stor eller liten yta. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Anlita oss som din flytt- och städfirma så drar vi det tyngsta lasset!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA