kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Örnsköldsvik


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Örnsköldsvik

Är det dags att flytta? Behöver du hjälp med flyttstädningen? Vi på Kvalitetsflytt erbjuder en heltäckande flyttstädning för både små och stora företag, samt privatpersoner i Örnsköldsvik. Om du är i behov av flyttstädning i Örnsköldsvik så har du hittat rätt. Vi lämnar ett skinande rent resultat samtidigt som vi ser till att städningen sker effektivt i början, mitten och i slutet. Faktum är att de allra flesta människor flyttar någon gång i sitt liv. Det finns även de företag som expanderar och behöver större utrymme och lokaler. Personer och företag i Örnsköldsvik är inget undantag. Det kan kännas överväldigande med en flytt i sig. Det vi på Kvalitetsflytt ser till är att ta hand om städningen så att du som företag eller privatperson får tid att fokusera på resterande moment av flytten. Flyttstädningen i sig består av flera delmoment och genom att uträtta städningen effektivt behöver den inte väga särskilt tungt. Välkommen till flyttstädning Örnsköldsvik!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Örnsköldsvik

Flyttstädning är alltså krävande och utmanande, speciellt med allt annat som behöver göras under flytten av bostad eller företagskontor. Vi rekommenderar därför att man vänder sig till oss som flyttstäd i Örnsköldsvik, då vår personal är professionell och erfaren. Det innebär en flyttstädning som sker snabbt, effektivt och professionellt. Plötsligt blir inte flyttsäd huvudfokus. Du som kund kan då istället fokusera på det viktiga och roliga med flytten. Exempelvis att göra i ordning din nya bostad eller kontor! Det här samarbetet innebär effektivisering och ett snabbare samt skinande rent resultat!

Städa själv eller med städfirma i Örnsköldsvik

Det finns naturligtvis de människor som föredrar att städa själva. De kanske anser att det blir billigare så än att anställa en städfirma. Eller att städmomentet inte är så utmanande som det faktiskt kan vara. Det finns fördelar med det också. Om du vill städa själv, din bostad eller ditt kontor då kan du utgå från nedanstående lista.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

Inom alla dessa områden finns det flera ytor som behöver rengöras mer i detalj. Om du i stället anlitar en städfirma kan du finna flera fördelar med det också. Ponera att du inte behöver ta hand om flyttstädning från början till slutet av flyttprocessen. Då kan du fokusera på själva flytten och dina nya bostad eller kontor. Det blir mindre energitagande och tidskrävande för dig. Tillsammans kan vi effektivisera flyttstädning i Örnsköldsvik!

Flyttstädning i Örnsköldsvik för företag

Har du ett företag i Örnsköldsvik som önskar att förnya lokaler eller ett miljöombyte? Ni kanske växer som företag och vill nu flytta till ett nytt kontor med mer utrymme för era anställda och arbete. Oavsett om ditt företag är litet eller stort, hjälper vi på Kvalitetsflytt er med all flyttstädning i Örnsköldsvik. Faktum är att företagsflyttar kan anses något mer krävande än privat flyttar. Det kan innebära stora, tunga lass av skrivbord, stolar, maskiner, och annat kontorsmaterial. Allt detta samlar på sig damm och smuts. Det finns alltså ett behov av städning under hela flyttprocessen. Innan och under flytten men även som slutstäd. Vi hjälper er med flyttstädning i Örnsköldsvik så kan ni fokusera på ert nya kontor i stället!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i örnsköldsvik för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar inom olika områden. Ett av de momenten inom flyttar är flyttstädning naturligtvis. Detta kan vara ett av de tyngre momenten när man flyttar. Vi erbjuder en heltäckande lösning beträffande flyttstädning Örnsköldsvik för alla våra kunder. Detta innebär alltså, städning innan, under och efter flytten. Genom att anlita oss som din städfirma kan vi lova en garanti om ett välstädat och rena lokaler. Anledningen till att vi rekommenderar flyttstäd-hjälp är för att flyttstädningen blir betydligt enklare och mer effektiv när personer med erfarenhet och professionalitet städar. Vår personal besitter en lång erfarenhet och arbetar smidigt och professionellt under hela processen. De tar hand om flyttstädning både innan, under och efter flytten, slutstäd alltså. Vi erbjuder trygg och prisvärd flyttstäd helt enkelt!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Örnsköldsvik?

Är det dags för dig att byta bostad som privatperson eller företagslokaler som företagare? Oavsett vilken flytt det handlar om kommer du att behöva utföra en gedigen städning i den lokal eller bostad som du lämnar. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder hemstädning liksom kontorsstädning för företag. Det kan underlätta att anlita oss som din städfirma då städningen kan upplevas tidskrävande och energitagande. I stället för att städa kan du fokusera på din nya bostad eller kontor. Det finns trots allt många olika aspekter att ha i åtanke när man ska flytta. Genom att låta oss ta hand om städningen sparar du tid och energi till annat, detta blir betydligt mer effektivt! Genom att ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag, kan vi diskutera priser och boka flyttstädning i Örnsköldsvik omgående.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA