kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Partille


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Partille

Behöver du flyttstäd i Partille? Vi på kvalitetsflytt är en flyttfirma med år av erfarenhet och utbildad personal som ser till att allt kring flytten går enkelt till. Behöver du endast flyttstäd så går det självklart bra att höra av sig till oss för flyttstäd i Partille. Vi ser till så att du slipper all stress vad det gäller flyttstäd och eventuella inspektioner vid slutstäd med vårt kvalitativa flyttstäd. När du passar över stafettpinnen till oss så kan du vara lugn i att vi kommer gå i mål med dig i åtanke då vi är måna om dig som kund och självklart erbjuder dig en nöjd kund garanti. Har du speciella önskemål eller krav på flyttstädet så meddela det till oss så skräddarsyr vi en lösning av flyttstäd efter dina behov. Förutom detta så garanterar vi även att du kommer klara av eventuella inspektioner utan anmärkningar och om mot förmodan någonting skulle dyka upp så kommer vi självklart att åtgärda detta snabbt och effektivt! Hör av dig till oss redan idag för offert av flyttstäd!

Kvalitetsflytt –  Vi hjälper dig med städning inför flytt i Partille

När du gör en flytt uppstår behovet av städning flera gånger under flytten. Faktum är att du behöver städa igenom bostaden eller kontoret under själva flytten, innan, och efteråt, alltså slutstäd. Detta är någonting vi har stenkoll på och mer än gärna gör för dig så att du kan fokusera på vad som är viktigt! Det vill säga att flytta in och planera den nya bostaden eller kontoret! På så sätt kan du spara tid och energi. Det kan dessutom kännas överväldigande med flyttstädning då man inte vet i vilken ände man ska börja, då kan det återigen vara bra att vända sig till oss som tar hand om flyttstädning i Partille åt er!

Städa själv eller med städfirma i Partille

Ponera att du väljer att stå för flyttstädning helt själv, då kan du förvänta dig en omfattande rengöring av bostaden eller kontoret. Detta kräver tid och energi. Det är högst väsentligt att lokalen man lämnar efter sig är väl rengjord. Tillsammans med de andra momenten som tillkommer under en flytt kan det kännas något överväldigande att också behöva ta hand om en rejäl flyttstädning. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss som din flyttfirma för flyttstädning Partille då vi ser till att utföra städningen enligt svensk standard.

Flyttstädning i Partille för företag

Vi arbetar som sagt med flyttstädning Partille för små och stora företag. Det innebär att om du och ditt företag ska flytta i Partille och behöver hjälp med flyttstädning, kan vi erbjuda trygga och smarta lösningar vad gäller flyttstädning. Faktum är att städningen är en av de saker som man gärna undviker när man ska flytta, då det redan finns så många andra aspekter som kräver uppmärksamhet och energi. Detta är vad vi underlättar för er som kunder!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Partille för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt arbetar för att leverera heltäckande lösningar vad gäller flyttstädning Partille. Vi ser till att alla krav och kriterier beträffande flyttstädning uppfylls och utförs på ett professionellt och bra sätt. Vi gör dessutom detta till ett förmånligt pris.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT-avdrag, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag till och från magasinering
  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.

Behöver du hjälp med din flytt i Partille?

Förr eller senare kan det komma att bli dags för en flytt. När tiden är inne, kan det vara fördelaktigt att utse och anlita en flyttfirma som kan hjälpa dig på bästa sätt, i syfte att underlätta flyttprocessen. Genom att anlita oss som din flyttstädning i Partille kan vi hjälpa dig genom flytten. Vi tar hand om hela städningen, från början till slut, vilket tillåter dig då att fokusera på annat. Det är vårt mål att vara en professionell flyttfirma i Partille och tillgängliga för varje kund. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA