kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Piteå


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Piteå

Att flytta är någonting som vi gör flera gånger under vår livstid, i början kan det kännas spännande och kul, men efter ett par flyttar så blir flyttprocessen tyngre. Det som många tycker är mest krävande är att flyttstäda, och vi vill därför erbjuda dig en prisvärd och trygg städtjänst när du ska flyttstäd i Piteå. Vi erbjuder flyttstäd för både privatpersoner och företag, både större företag och mindre. Om du är i behov av flyttjänster och flyttstädning i Piteå så finns vi här för dig, och att du är nöjd med oss på Kvalitetsflytt är vår högsta prioritet. Välkommen att läsa mer eller kontakta oss och boka ett möte för att ta fram en offert för flytten!

Kvalitetsflytt – Flytthjälp och flyttstädning i Piteå

Vi är en flyttfirma Piteå som erbjuder flertalet flyttjänster till alla våra kunder. Några av dessa är naturligtvis, packning, flyttstädning, transport och magasinering. Vi har lång erfarenhet i branschen och våra flyttjänster håller alltid hög kvalitet och utfört effektivt och smidigt. Nedan är några andra typer av flyttar som vi gärna hjälper dig med.

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Det viktigaste för oss är att du alltid är så nöjd som möjligt med oss på Kvalitetsflytt, därför ser vi till att vår personal håller en hög kvalitet och är professionella, samt har erfarenhet i branschen. Genom att anlita oss när du ska flytta i Piteå så blir flytten stressfri och trygg. När du anlitar oss som flyttstäd Piteå så garanterar vi ett gott resultat, och om det skulle komma anmärkningar på städningen så tar vi hand om det, du kan slappna av och istället göra dig hemmastadd i ditt nya hem eller kontor.

Flyttstädning själv eller anlita flyttstädare i Piteå

Det är inte alltid ett lätt beslut att välja mellan att själv genomföra flyttstädningen eller anlita en flyttfirma som utför flyttstädning Piteå. Det kan kännas dyrt och omständigt att anlita någon snarare än att städa själv. Om du bor väldigt litet och har gott om tid att lägga på städning så kan det vara överkomligt att flyttstäda själv, att det skulle vara billigare beror mycket på om du gör ett bra jobb eller inte.

Om du anlitar oss när du vill flyttstäda din bostad garanterar vi ett gott resultat. Det kan bli dyrt att flyttstäda själv om du skulle få många anmärkningar på din städning, om du anlitar oss så kommer du inte få några oförutsedda kostnader, utan vi gör iordning en offert tillsammans innan städningen. På så vis har du kontroll på kostnaden.

En annan nackdel med att flyttstäda själv, förutom att det kan bli dyrt, är att det är ansträngande och tar mycket energi att flyttstäda. Att flyttstäda är mycket jobbigare än ett vanligt städ, oavsett om du bor i ett stort eller mindre hem så måste städningen vara noggrann och metodisk, därför är det bra att den som städar har erfarenhet och kan utföra städningen effektivt.

En flyttstädning kommer också med skaderisk, eftersom du behöver göra många ovana och instabila rörelser för att komma åt alla små hörn och vrår. För att flyttstäda effektivt och säkert behövs det vissa speciella redskap som kan kännas dyrt att skaffa. Om du anlitar oss så har vi alla redskap som behövs för att inte utsätta oss för onödig risk, och med erfarenhet kommer även effektivitet och kvalitet, så du kan slappna av medan vi gör jobbet!

Att flytta känns mycket lättare och mindre stressigt om du inte behöver flyttstäda själv, och tar av den tiden som annars hade gått åt att göra iordning ditt nya hem eller kontor, eller umgås med din familj och dina vänner.

Flyttstädning Piteå för företag

Kvalitetsflytts flyttstädning Piteå är valet för dig som företagare, oavsett om ni är ett stort eller ett mindre företag så hjälper vi er med flyttstädning. Vi håller alltid samma höga kvalitet som vår flyttstädning Piteå för privatpersoner, trots att tidsschemat vanligtvis är mer pressat och ibland behöver flytten och flyttstädet ske på samma dag. Vi ser till att flyttstädningen flyter på utan störningar och hjälper er gärna hela vägen till bostaden eller kontoret.

Vi har lång erfarenhet i branschen och det har gjort oss effektiva, professionella och så kvalitativa som möjligt. Därför får du garanti att vi utför flyttstädningen Piteå med ett gott resultat, vilket gör att ni slipper kostsamma utgifter som kan ske vid en anmärkning på flyttstädet.

Om ni anlitar oss på Kvalitetsflytt i Piteå för ert företags flyttstädning Piteå så kommer vi lämna ert gamla kontor i toppskick inom tidsramarna som vi kommit överens om, allt detta för en rimlig och prisvärd summa! Kontakta oss idag och boka in er flyttstädning i Piteå så tar vi hand om resten!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Piteå för en trygg och prisvärd flyttstädning!

Det vi värdesätter mest på Kvalitetsflytt i Piteå är att vi håller en bra relation till våra kunder, och att kunden är nöjd med våra tjänster, innan, under och efter sin flytt. Vi lyssnar på era behov och önskemål och försöker anpassa oss på bästa sätt för att ni ska känna er trygga och bekväma i att låta oss hantera ert flyttstäd i Piteå och andra flyttjänster.

Vi har lång erfarenhet inom och förståelse för flyttprocessen och om ni väljer oss som flyttfirma så kommer ni känna er sedda, hörda och trygga. Vi strävar efter att vara tillgängliga för våra kunder genom hela processen. Flyttstädning är en av de aspekter som vi med säkerhet kan genomföra professionellt och flexibelt för att passa dig och dina behov. Vi hoppas du kontaktar oss via och bokar in flyttstädning Piteå hos oss på Kvalitetsflytt i Piteå, välkommen!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du som kund hos oss faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushålls-tjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdraget för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flyttstädning Piteå?

En flytt är antingen frivillig eller nödvändig, oavsett arbetar vi med flyttstädning Piteå för att att flytten sker enkelt. Det är vårt mål att vara en professionell flyttfirma i Piteå och tillgängliga för varje kund! Oavsett om du är privatperson eller företag, med ett lätt eller tungt flyttlass så finns vi här för dig! Ta kontakt med oss och få en offert på din flyttstädning redan idag! Vårt telefonnummer finner du här på vår hemsida. Ta kontakt och anlita oss för att få hjälp med hela processen så behöver du inte ta det tyngsta lasset- det gör vi!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA