kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Skellefteå


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Skellefteå

Dags att flytta? Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flyttstädning för din stundande flytt i Skellefteå! Att flytta är ett stort projekt och påverkar oss på många sätt, det är spännande men samtidigt stressigt och tar mycket tid, både under planeringen och själva genomförandet av en flytt.

Som kund hos oss på Kvalitetsflytt kan du känna dig trygg i att vi utför flyttstädningar i Skellefteå och andra tjänster effektivt och professionellt. Med hjälp av vår lång erfarenhet i branschen och kunniga personal så kommer du att få en stressfri och behaglig upplevelse av din flyttstädning.

Vi flyttstädar åt både privatpersoner och företag, och ni är välkomna att anlita oss oavsett om du har ett mindre eller större hem eller kontor! Vi genomför flyttstädning samt övriga flyttjänster i Skellefteå, välkommen att kontakta oss för att boka flyttstädning i Skellefteå! Vi kan lägga upp en kostnadsfri offert redan idag.

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Skellefteå

Hos oss är kundens trygghet och upplevelse av högsta prioritet, och håller en hög kvalitet på vårt bemötande både innan, under och efter din flyttstädning. Offerten för flyttstädningen tar vi fram tillsammans innan du flyttar, på så vis vet du vilken kostnad som är aktuell och ha kontroll över dina utgifter inför flytten. Vi vill garantera dig ett bra pris utan dolda kostnader som kund hos oss.

Några av våra flyttjänster utöver flyttstädning är följande:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt
 • Magasinering

Vi tycker det är viktigt att våra kunder tycker att tjänsterna vi erbjuder och priset stämmer överens, och att vi lämnar bostaden skinande rent. Om ni anlitar oss på Kvalitetsflytt för flyttstädning eller annan flytthjälp så ska ni förvänta er ett priset är bra.

Vår vision är att våra kunder ska ha bästa möjliga upplevelse av sin flytt när de anlitat oss på Kvalitetsflytt i Skellefteå. Detta uppnår vi genom att erbjuda service av högsta kvalitet, speglad av vår långa erfarenhet i branschen och effektiva och professionella personal, samt ett bra pris. Vårt mål är att få glada och återkommande kunder!

Städa själv eller anlita städfirma i Skellefteå

Att flyttstäda själv känns ofta lättare och billigare än det faktiskt kan bli, och trots att det är till synes gratis så vill vi upplysa våra kunder om fördelar och nackdelar med att flyttstäda själv jämfört med att anlita en städfirma för flyttstädning i Skellefteå.

Som nämnt ovan så är det främsta fördelen med att flyttstäda själv att det är gratis, sålänge du redan äger den utrustning som behövs för ett flyttstäd, och att det inte blir någon anmärkning på städningen. Att få en anmärkning kan nämligen kosta ganska mycket beroende på vad det är som har missats, eftersom det ofta är en professionell firma som korrigerar flyttstädningen.

Nackdelarna är att det tar mycket tid och energi att flyttstäda då man behöver städa grundligt och noggrannt, speciellt om det är en större yta med många rum. Det finns även en skaderisk, om du inte är van att städa i obekväma positioner och att stå böjd eller sträcka dig för att komma åt, speciellt om en har tidigare problem med leder eller muskelsmärtor.

Sammanfattningsvis så finns det risker att flyttstäda själv, som kan orsaka stress eller oförutsedda kostnader längre fram. Om du anlitar oss så har du en garanti på att flyttstädningen genomförs felfritt, och du kan lägga tid och energi på det som du tycker om istället.

Låt oss och våra professionella, effektiva medarbetare ta hand om din flyttstädning Skellefteå! Kontakta oss för att boka in din flyttstädning redan idag.

Flyttstädning i Skellefteå för företag

Kvalitetsflytt erbjuder flyttstädning Skellefteå för företag. Oavsett om ni har ett stort eller mindre kontor så är ni välkomna att kontakta oss för att boka en tid för ert flyttstäd!

Vi har haft många företagskunder genom åren, och vi vet om att det är ett mer pressat tidsschema vid en företagsflytt flyttstädning än det vanligtvis är för privatapersoner. Utöver det så är kostnaderna för eventuella fel är generellt större. Därför rekommenderar vi att ni anlitar oss på Kvalitetsflytt för er flyttstädning Skellefteå, vi har även en nöjd kund garanti samt garanterar ett bra resultat.

Vi erbjuder kvalitets-städning i Skellefteå till ett bra pris. Ni kan släppa flyttstädningen och istället fokusera på det ni brinner för. Vi utför även andra flyttjänster som underlättar för er i flytten, och garanterar att möbler och utrustning tar sig till det nya kontoret eller lokalen hela och rena.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Skellefteå för en trygg och prisvärd flyttstädning!

Att flytta är vår specialitet, få en trygg flyttstädning för ett bra pris genom att anlita oss på Kvalitetsflytt i Skellefteå! Vi har mycket erfarenhet av flytthjälp och även flyttstäd på flera platser i Sverige, och vi arbetar effektivt och professionellt med en nöjd kund garanti.

Flyttstädning i Skellefteå, flytthjälp såsom packning, transport, magasinering och tunga lyft har vi många års expertis av och vår kunskap inom branschen gör att vi kan garantera dig ett felfritt resultat. Välkommen att kontakta oss och boka flytthjälp och flyttstädning Skellefteå, begär offert på din stundande flytt i Skellefteå redan idag!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT avdraget, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

 • Flytt av bohag till och från magasinering
 • Flytt av bohag mellan bostäder
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.

Hjälp med flyttstädning Skellefteå med omnejd

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, om du behöver städa en stor eller mindre lokal eller bostad, så är flyttfirman Kvalitetsflytt det bästa alternativet för dig för hjälp med flyttstädning Skellefteå. Genom vår långa erfarenhet i branschen så har vi optimerat vårt flyttstäd och erbjuder därför välgenomtänkta och avancerade tjänster till bra priser.

Vi vet hur man göra olika flytt enkelt på rätt sätt och har rätt utrustning! Vi har även sett till att erbjuda förmånliga priser som är rättvisa för tjänsten som erbjuds.

Vi ser till att du som kund känner dig bekväm med beslutet att anlita oss som din flyttstädning Skellefteå. Att flytt ska vara lätt och prisvärt och det kan vi erbjuda, tveka inte att kontakta oss och boka kostnadsfri offert på ditt flyttstäd redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA