kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Södertälje


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Södertälje

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flertalet tjänster för flyttar i Södertälje. Du kanske ska flytta i Södertälje eller har ett företag som ska förnya sina kontorslokaler? I sådana fall gör du rätt i att vända dig till oss för flyttstädning Södertälje. Du kan alltså anlita oss som din städfirma i Södertälje, och låta oss ordna hela din flyttstädning Södertälje. Genom att boka flyttstäd kan du fokusera på de resterande delarna av din flytt, vilka faktiskt är flertalet. Flyttstädningen kan vara energitagande och tidskrävande och innebära att du inte får tid med mycket annat, samt att flyttprocessen drar ut på tiden. Detta blir ineffektivt och tråkigt för dig som ska flytta till din nya drömbostad eller kontor. Vi erbjuder därför städtjänster, där flyttstädningar, städgaranti, och nöjda kunder ingår. Boka flyttstäd redan idag hos oss så kan du spara tid och energi. Vårt flyttstäd i Södertälje kommer även till ett förmånligt pris. Städningen behöver göras oavsett, så varför inte vända dig till oss som är erfarna och professionella?

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Södertälje

Vårt mål är alltid erbjuda våra kunder så omfattande service, och tjänster som möjligt. Det är viktigt att ge våra kunder garanti när det kommer till flyttstädningen. Vi besitter lång och gedigen erfarenhet inom området, vilket innebär att vi hjälper dig med flyttstäd och slutstäd, alltså städning under hela flytten så att du kan fokusera på det viktigare och roligare med flytten. På så sätt kan vi uppnå det bästa resultatet tillsammans. Utöver flyttstädning finns det andra aspekter att ta hänsyn till. Genom att boka oss som städfirma ger du dig själv mer tid åt att flytta in i den nya bostaden eller kontoret i stället. Flyttstädning i Södertälje gör vi snabbt och enkelt, till ett bra pris.

Städa själv eller med städfirma i Södertälje

Trots det många fördelar med att anlita en städfirma i Södertälje, som tar hand om flyttstäd, överväger en del människor att själva utföra städningen. Flytten kan då plötsligt kännas svårare och längre. Plötsligt måste du ta hand om städning också, vilket definitivt kommer ta mer av din tid och energi. Hursomhelst, en del väljer detta iallafall. Det kan bero på att man vill att flyttstädningen ska ske på ett visst sätt. Samtidigt kanske en del anser att det blir billigare då man inte behöver betala en städfirma. Om du väljer att göra städningen på det här sättet kan du se listan nedan som påminnelse för de områden som behöver göras rent. På ett kontor kan det vara mer omständligt på grund av de möbler, eventuella maskiner som funnits och samlar på sig smuts och damm.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

Om du istället väljer att anlita en städfirma kan du spara tid och kanske även pengar. Ponera att du städar själv, då kan det uppstå dolda avgifter som du inte tidigare förutsett, då du faktiskt behöver mer tid om du ska städa själv. Det kommer även dröja mer innan du kan installera dig på ditt nya kontor. Flytten kan därför upplevas smidigare och mer effektiv om du väljer att boka flyttstädning Södertälje istället.

Flyttstädning i Södertälje för företag

Dags för nya, större lokaler? Eller är du ute efter ett miljöombyte helt enkelt. Ibland kan det göra mycket för företag att byta ut sina lokaler. Det kan vara bra med lite nya, fräscha lokaler för dig och dina anställda. En företagsflytt kan dock innebära en del arbete. Det finns flertalet aspekter att ta hänsyn till runt flytten. Vi på Kvalitetsflytt arbetar därför för att erbjuda våra kunder flyttstädning i Södertälje då detta kan underlätta en hel del. Plötsligt behöver du inte tänka på flyttstäd, slutstäd, eller någon del av flyttstädningen helt enkelt. Du får chans att fokusera på det viktiga. En företagsflytt innebär att man flyttar säkerligen stora skrivbord, stolar och maskiner och annat material. Allt detta lämnar damm och smuts efter sig. Vi har stor erfarenhet av flyttstädningen och vet hur man kan gå tillväga på bästa sätt och få det bästa resultatet!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Södertälje för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar inom olika områden. Ett av de momenten inom flyttar är flyttstädning naturligtvis. Detta kan vara ett av de tyngre momenten när man flyttar. Vi erbjuder en heltäckande lösning beträffande flyttstädning Södertälje för alla våra kunder. Detta innebär alltså, städning innan, under och efter flytten. Genom att anlita oss som din städfirma kan vi lova en garanti om ett välstädat och rena lokaler. Anledningen till att vi rekommenderar flyttstäd-hjälp är för att flyttstädningen blir betydligt enklare och mer effektiv när personer med erfarenhet och professionalitet städar. Vår personal besitter en lång erfarenhet och arbetar smidigt och professionellt under hela processen. De tar hand om flyttstädning både innan, under och efter flytten, slutstäd alltså. Vi erbjuder en trygg och prisvärd flytt helt enkelt!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Södertälje?

Det är dags för dig som privatperson att byta bostad eller för dig som företagare att byta kontorslokaler. Du har säkerligen flertalet saker att göra för tillfället. Vi på kvalitetsflytt är experter inom flyttar och känner till det tunga arbetet som kan tillkomma om man inte utför flytten på bästa möjliga sätt. Vi vet i vilken ände man ska börja. En sak vi rekommenderar, det är att anlita flyttstädning Södertälje för att underlätta flytten. Vi är professionella, erfarna och effektivt flyttstädning Södertälje. Vi utför både flyttstäd och slutstäd. Efter oss finns en skinande ren lokal. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Vårt telefonnummer finner du här på vår hemsida. Privatperson som företagare är välkommen till oss!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA