kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Stockholm


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Stockholm

Dags att flytta från Stockholm? Har du fullt upp med flytten?

Vi på kvalitetsflytt finns här för dig när du behöver hjälp med flyttstäd i Stockholm och omnejd. Oavsett om du ska flytta kontor eller bohag så har vi lösningen för dig när det gäller slutstädning och flyttstäd.

Vi på kvalitetsflytt är erfarna och professionella inom flytt och städ i Stockholm och omnejd när det gäller både bohag och företagsflyttar. Hos oss kan vi garantera att du som kund blir nöjd med din flyttstädning i Stockholm. Faktum är att flyttstädningen är ett av de viktigaste momenten inom flyttar. Vi ser därför till att den sker effektivt och noggrant så våra kunder blir nöjda med ett toppenresultat! Anledningen till att vi erbjuder flyttstädning Stockholm beror på att vi inser vikten att få till en flyttstädning på rätt sätt. Det är viktigt att allt rengörs, om det så gäller en bostad eller kontorsstädning, fönsterputs eller hemstädning spelar ingen roll. Oavsett så krävs det en hel del tid samt energi att få det gjort. Det kan därför vara fördelaktigt att vända sig till oss så hjälper vi dig!

Kvalitetsflytt –  Vi hjälper dig med städning inför flytt i Stockholm

Vi utför professionell och effektiv flyttstädning i Stockholm och besitter den erfharenhet som krävs av flyttstäd för att garantera nöjda kunder och kvalitativt arbete. Vi hjälper dig med både flyttstäd och slutstäd för bohag och företagsflyttar, detta så att när du lämnar bostaden eller kontoret ser vi till att allting är omhändertaget och klart för slutinspektion eller enligt överenskommen överlåtelse. Detta gör att du kan fokusera på det som är viktigt för dig istället för att lägga ned tid och energi på att genomföra ett slutstäd själv. Vi vet att det är mycket att stå i under en flytt och att det kan vara skönt att avlasta en del av arbetet så att man kan fokusera på att ordna med den nya bostaden eller kontoret.

Städa själv eller med städfirma i Stockholm

En del företag eller privatpersoner föredrar att ta hand om städningen på egen hand. Det kan bero på att det blir ekonomiskt sett billigare då man inte anlitar en städfirma. En del vill utföra städning på deras egna sätt för att försäkra sig om att det blir som de har tänkt. Vi på Kvalitetsflytt förstår det och jobbar därför med en nära relation till våra kunder där vi har en bra dialog med våra kunder för att säkerställa att allt blir som planerat. Vi anser också att det kan underlätta enormt att anlita en flyttfirma som erbjuder kontorsstädning eller hemstädning i din bostad. Om du vänder dig till oss har du garanti att resultat blir toppen! Du sparar dessutom dyrbar tid och energi och kan fokusera på ditt arbete eller nya hem exempelvis!

Flyttstädning i Stockholm för företag

Vi erbjuder som tidigare skrivet, flyttjänster och flyttstäd för både företag och privatpersoner. Om du däremot är ett företag som önskar att förnya lokaler eller ett miljöombyte, då gör du rätt i att vända dig till oss som din bästa flyttstädning i Stockholm! Vi ser till att allt blir rengjort under flytten liksom slutstäd. Du kan därför räkna med att lokalen ni lämnar blir skinande ren! Det är faktiskt mycket som behövs städas beträffande företagsflyttar, vi kan därför göra det effektivt och smidigt så att ni slipper!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Stockholm för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt har lång erfarenhet inom flyttstäd och känner till alla delmoment som är väsentliga, all rengöring från golv och frys till väggar och våttorkning! Vi erbjuder även flyttstädning och slutstäd så vi tar hand om hela processen! Allt detta gör vi även till ett förmånligt pris! Vårt mål är att alltid tillfredsställa våra kunder med ett gott resultat tillsammans med våra heltäckande lösningar som vi erbjuder! Du kan läsa mer om våra resterande flyttjänster som vi erbjuder här på vår hemsida!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Stockholm?

De allra flesta människor flyttar någon gång i livet. Det gör även företag ibland. Stockholm är inget undantag! Vi på Kvalitetsflytt ser till att din flyttstädning sker på bästa möjliga sätt i Stockholm, som företag eller privat. När man flyttar finns det mängder av saker att hålla koll på. Vi anser att flyttstädning inte ska vara en av dem, åtminstone inte för våra kunder. Vårt mål är att vara en professionell flyttfirma med den bästa städningen möjlig. Om du ska flytta kan vi rekommendera flyttstäd från oss som har erfarenhet och vet hur vi ska effektivisera städningen. Vårt telefonnummer finner du här på vår hemsida. Kontakta oss så kan vi göra en offert redan idag!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA