kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Svalöv


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Svalöv

Är du boende eller arbetande i Svalöv? Planerar du att flytta bostad eller kontorslokal? Vi på kvalitetsflytt är erfarna och professionella beträffande både privat- och företagsflyttar. Om du därför önskar att flytta i Svalöv gör du rätt i att vända dig till oss som den bästa flyttstädning Svalöv. Vi hjälper våra kunder med allt vad det innebär att städa vid en flytt. Faktum är att det är ett av de tyngre momenten men samtidigt oerhört viktigt. Vi erbjuder kvalitativ och effektiv flyttstädning Svalöv för alla våra kunder och lovar nöjd kund garanti alltid! Det finns många aspekter att ta hänsyn till vid en flytt och därför kan det vara bra att låta oss som kan allt inom flyttstäd att ta hand om just det!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Svalöv

Flyttstädning i Svalöv utför vi professionellt och effektivt. Vi besitter erfarenhet inom området och vet därför hur man kan effektivisera flyttstädningen. Vi hjälper dig dessutom med flyttstäd och slutstäd. Så när du lämnar bostaden eller kontoret är allting i sin ordning. Detta innebär att du kan fokusera på det som är viktigast för dig! Nämligen din nya bostad eller ditt nya kontor. Det kan vara bra att fokusera på det i stället då det också innefattar arbete. Det är dessutom roligare än att sköta städningen! På så sätt kan vi bli effektiva tillsammans med våra kunder!

Städa själv eller med städfirma i Svalöv

En del privatpersoner och företag föredrar att flyttstäda på egen hand. Det kan bero på olika faktorer. Dels så blir det billigare ekonomiskt sett då du inte anlitar en städfirma. Dessutom kan du utföra städningen precis som du själv vill. Å andra sidan kan detta i stället innebära mer tid och energi på städningen än på de resterande delarna i flytten vilket i sin tur kan leda till ineffektivitet och på så sätt kan du ändå förlora tid och pengar. Skillnaden på att låta oss utföra din flyttstädning Svalöv är att vi besitter lång och gedigen erfarenhet inom flyttar samt flyttstäd vilket gör att vi vet vilken ordning saker och ting bör städas, förberedelser och planering, samt logistik. Vi ser även till att städningen under och slutstäd blir enligt önskemål från kunden. Tanken är att du ska kunna känna dig trygg med vårt arbete under hela processen.

Flyttstädning i Svalöv för företag

Om du önskar att byta lokaler eller att flytta till en större yta med ditt företag kan vi på Kvalitetsflytt hjälpa dig med detta! Du kanske finns i Svalöv men önskar att omlokalisera dig i Svalöv. I sådana fall kan vi erbjuda flertalet flyttjänster, bland annat flyttstäd som är en stor del av flyttar hos företag. Faktum är att städningen på kontor kan vara tidskrävande och bökiga, det kan därför vara fördelaktigt att lämna det arbetet åt oss! Vi som ändå är erfarna och professionella inom flyttar för företag.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Svalöv för en trygg och prisvärd flytt!

Om du som sagt bor eller arbetar i Svalöv men önskar att flytta och behöver flyttstäd-hjälp då gör du rätt i att vända dig till oss. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder nämligen flertalet heltäckande lösningar vad gäller flyttar och däribland flyttstäd. Vi tar hand om flyttstädningen under flytten samt slutstäd, alltså efter flytten. Det gör att du kan fokusera på annat viktigt kring flytten. Vi gillar att effektivisera och samarbeta med våra kunder, allt för nöjda kunder!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Svalöv?

En flytt är antingen frivillig eller nödvändig, oavsett arbetar vi som flytthjälp i Svalöv för att flytten ska ske enkelt. Det är vårt mål att erbjuda professionellt flyttstäd i Svalöv samt tillgängliga för varje kund! Vi ser till att städning blir något roligt och effektivt som inte tar upp mer än onödig tid vid flytten! Tveka inte att kontakta oss redan idag så kan vi ta fram en offert. Låt inte städningen bli det centrala i din flytt. Fokusera i stället på det roliga, det vill säga ditt nya hem eller nya kontor. Här på vår sida kan du läsa mer om de olika flyttjänster vi erbjuder. Du kan även läsa mer om vår flyttstäd. Vi tror på att en flytt blir effektiv när vi som är kunniga och professionella tar hand om de tunga bitarna. Välkommen till oss på Kvalitetsflytt!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA