kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Svedala


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Svedala

Vissa är vana att flytta medan andra är mindre vana, men alla kommer vi någon gång behöva gå igenom det. Flytta kan kännas kul och spännande eller så kan det kännas jobbigt och tidskrävande. Hur som kan det vara en fördel att lätta på tidspressen och stressen genom att anlita flyttstäd. Att flytta sker i flera olika moment, men flyttstäd är ofta det mest tidsödande och energikrävande. Ska du som privatperson eller företag flytta från Svedala eller till annan lokal eller boende i Svedala kan du anlita Kvalitetsflytt Svedala för professionell, prisvärd och kvalitativ flyttstädning från erfarna flyttstädare som kommer underlätta din flytt.

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Svedala

Vårt främsta fokus är förstås att se till att du blir ännu en nöjd kund efter att du anlitat oss. Vi har därför hög kvalitet på vårt arbete och våra städare har lång erfarenhet i branschen. Det gör att vi vet och kommer ihåg att städa alla springor och vrår som en kanske inte tänker på själv. Vi erbjuder nöjd kund garanti som garanterat ett skinande hem eller lokal efter att våra erfarna flyttstädare. Kunden är alltid i fokus och vi arbetar hårt med att se till att du känner dig bekväm att ge oss ansvaret för din flyttstäd, samt nöjd med resultatet efteråt. Vi erbjuder även andra tjänster som till exempel:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Städa själv eller med städfirma i Svedala

Den främsta fördelen med flyttstädning på egen hand är förstås att det inte kostar något. Bor du litet och har mycket tid kan det kännas bättre att lägga pengarna på annat rörande flytten. Men att flyttstäda själv är också ett stort ansvar. Flyttstädning måste göras efter en vissa standard, och uppfyller du själv inte den kan det bli dyrt med extra kostnader efter besiktning. Vi erbjuder att göra en offert tillsammans med oss innan flyttstädningen så att du inte riskerar att få några oväntade kostnader. Har du dessutom en större bostad med många vinklar och vrår tar det längre tid att städa än en kan tro, vilket gör att anlita professionella städare som oss på Kvalitetsflytt Svedala kan underlätta enormt. Vi har även rätt utrustning för jobbet och du behöver därför inte investera i dyra produkter för att få rent. Det kan även vara svårt att städa bakom kyl och frys eller att få fönsterna helt rena. Därför fixar vi det åt dig!

Våra andra tjänster som till exempel tungflytt kan också vara till fördel för att inte skada dig själv eller dina möbler genom att göra det själv. Vi anpassar oss efter den tjänst du behöver och utför tjänsten på ett professionellt sätt för att undvika både kroppsliga och materiella skador.

Flyttstädning i Svedala för företag

Vi erbjuder även företagsflytt för företagare som vill flytta i Svedala. Som nämnt ovan kan vi hjälpa till med saker som flyttpackning och tunglyft vilket kan vara till stor fördel när ert företag ska flytta. Oavsett storleken på ditt företag kan du anlita oss på Kvalitetsflytt Svedala för en kvalitativ företagsflytt till bra pris. Företagsflytt sker ofta under större tidspress än privatflytt och att anlita städfirma kan därför vara till ännu större fördel. Vi erbjuder samma kvalitet av tjänster som hos privatpersoner och till samma fördelar och försäkringar.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Svedala för en trygg och prisvärd flytt!

Kontakta oss på Kvalitetsflytt i Svedala för en trygg, prisvärd och professionell flyttstädning. På grund av vår långa erfarenhet inom branschen är vi tidseffektiva och noggranna och erbjuder nöjd kund garanti oberoende på vilket stadium i din flytt du behöver hjälp med. Tveka inte, utan anlita oss och underlätta din flytt för dig själv!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT avdraget, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

 • Flytt av bohag till och från magasinering
 • Flytt av bohag mellan bostäder
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinhyra.

Hjälp med flyttstädning Svedala

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, om du behöver städa en stor eller mindre lokal eller bostad, så är flyttfirman Kvalitetsflytt det bästa alternativet för dig för hjälp med flyttstäd i Svedala. Genom vår långa erfarenhet i branschen så har vi optimerat vårt flyttstäd och erbjuder därför väl genomtänkta och avancerade tjänster till våra kunder till bra priser.

Vår passion är att hjälpa våra kunder att flyttstäda, och se till att upplevelsen är så behaglig och stressfri som möjligt, vilket är lätt för oss eftersom vi vet hur man göra olika flytt enkelt på rätt sätt och har rätt utrustning! Vi utför varje steg noggrant och professionellt men samtidigt enkelt och smidigt. Vi har även sett till att erbjuda förmånliga priser som är rättvisa för tjänsten som erbjuds.

Vi ser till att du som kund känner dig bekväm med beslutet att anlita oss som din flyttstädning i Svedala. Att flytt ska vara lätt och prisvärt och det kan vi erbjuda, tveka inte att kontakta oss och få en offert på ditt flyttstäd redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA