kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Trelleborg


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Trelleborg

Är det dags att flytta? Bor du i Trelleborg? Då ska du kontakta oss på Kvalitetsflytt för flyttstäd! Vi erbjuder flyttstäd för privatpersoner och företag i Trelleborg. Om du anlitar oss får du en effektiv och stressfri flytt, vi strävar alltid efter att finnas för våra kunder och lyssnar gärna på önskemål och orosmål för att se till att din flytt blir så smidig och behaglig som möjligt.

Att du är nöjd med vårt arbete är alltid vår största prioritet, därför erbjuder vi flyttstäd av högsta kvalitet, att du har koll på pris och offert före flytten, Kvalitetsflytt flyttfirma Trelleborg är flyttfirman för dig när det är dags att flyttstäda! Kontakta oss för att boka en flyttstädning redan idag!

Kvalitetsflytt – flyttstäd i Trelleborg

Kvalitetsflytt är en erfaren flyttfirma som ser till att du blir erbjuden de bästa flyttstädningen som en flyttfirma kan erbjuda. Vi har ett stort utbud av tjänster och hjälper dig innan, under och efter flytten. Boka flyttstädning till ett bra pris redan idag!

Innan flytten efter du har boka så sätter vi oss med dig och gör iordning en offert för ditt flyttstäd, på så vis så har du kontroll över pris. Vi ser då över din bostad och vi kommer överens om tid och förklarar hur processen ser ut. Om du även anlitar oss för flytthjälp så hjälper vi till att packa ditt bohag, lyfter in allt som ska flyttas i vårt fordon och levererar det säkert och smidigt till ditt nya hem. Efter flytthjälp erbjuder vi städ och även magasinering av dina möbler vid behov.

Vår största prioritet är att garantera dig en professionell flyttstädning av hög kvalitet, så att du kan slappna av och inte behöver oroa dig över städningen. Du kan lita på att vår personal är professionella och kunniga. Att anlita oss som flyttstäd Trelleborg ska vara det bästa beslutet och du ska vara nöjd med våra tjänster innan, under och efter flytten.

Vi utför olika typer av flytthjälp så att vi alltid är det bästa valet för dig, vilka finns angivna här nedan samt beskrivna mer ingående på vår hemsida. Oavsett vilken typ av flytt du behöver hjälp med finns vi här för dig på flyttfirma Kvalitetsflytt i Trelleborg, boka genom att kontakta oss redan idag!

Våra flyttjänster i Trelleborg

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Flyttstäda själv eller med flyttfirma i Trelleborg

Om du står i valet och kvalet mellan om du ska anställa en flyttfirma eller flyttstäda själv så förstår vi att det kan vara svårt, att flyttstäda själv kan gå bra och vara smidigt om du inte bor så stort, har mycket tid över för städning eller vill spara pengar.

Nackdelarna med att flyttstäda själv är dock många, speciellt om du har en stor bostad eller många skrymslen och rum. Din flytt kan lätt bli ett orosmoment och kännas svår och stressig, vilket tar mycket energi som du annars skulle kunna lägga på andra aktiviteter, som att till exempel göra iordning ditt nya hem.

Att flyttstäda själv innebär även risker, både för dig själv och de som eventuellt hjälper dig att städa. Att flyttstäda innebär många obekväma positioner och det finns en risk att du skadar dig eller andra. Att flytta själv innebär också att införskaffa all utrustning som krävs för ett flyttstäd.

Om du anlitar en professionell flyttstädare så garanterar vi även att flyttstädningen är bra genomförd, vilket betyder att när städningen inspekteras så kommer vi att stå ansvariga för den och om någonting missats så åtgärdar vi det istället för att du behöver oroa dig över det.

Vi på Kvalitetsflytt rekommenderar därför att du som ska flytta i Trelleborg vänder er till oss som flyttstäd Trelleborg för att låta oss genomföra flyttstädet! Du som kund kan räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att flyttstädet utförs på ett bra och professionellt sätt. Om du dessutom anlitar oss för våra övriga tjänster så slipper du annat extra arbete som tillkommer, exempelvis att köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flytthjälp. Vi gör allt detta åt dig till ett förmånligt pris hos Kvalitetsflytt – den bästa flyttfirma Trelleborg!

Flyttstäd i Trelleborg för företag

Om du är företagare och behöver flyttstäd i Trelleborg så kan vi erbjuda en smidig och stressfri flytt, och du kan lita på att flyttstädningen tas hand om medan ni flyttar till den nya lokalen. Vi erbjuder flyttstäd för företag i Trelleborg och hjälper både små och större företag och ser till att allting görs enkelt och på rätt sätt.

Att flyttstäda själv istället för att anlita en flyttfirma som företagare gör att tid och arbete går till städning snarare än att syssla med det ni brinner för, och det blir stressigt eftersom tid schemat vanligen är mer stressigt vid en företagsflytt, tiden för flyttstäd kan vara en dag, och misstag kan bli kostsamma.

Om ni anlitar oss på Kvalitetsflytt i Trelleborg så genomför vi ert flyttstäd enkelt med minsta möjliga störningar, och ert gamla kontor lämnas i gott skick. Vi garanterar på så vis ett flyttstäd av hög kvalitet och som utförs med ett strikt tid schema, oavsett vilket typ av företag som anlitar oss.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj Kvalitetsflytt i Trelleborg för ett kvalitativt och prisvärt flyttstäd!

Om du vill ha en hög kvalitet och prisvärt flyttstäd så ska du anlita oss som ditt flyttstäd i Trelleborg, Kvalitetsflytt ser till att du kommer ha en bra upplevelse och att din flytt går smidigt och stressfritt. Vi har lång och bred erfarenhet som flyttfirma i Trelleborg, och förstår att du som kund och dina intressen är i fokus vilket garanterar att ditt flyttstäd genomförs så bra som möjligt.

Vi erbjuder packning, flytthjälp och flyttstäd, och även magasinering, vilket täcker in alla tänkbara behov vid en flytt, och kan se till så alla dessa tjänster genomförs snabbt och effektivt.

Vår personal har den erfarenhet och träning som behövs för att klara av att flytt allt ifrån gymutrustning till piano, att lämna tunga lyft till dem är ditt bästa möjliga val och gör att du slipper utsätta dig själv för skaderisk.

Om du har en stundande flytt och vill anlita en pålitlig flyttfirma i Trelleborg för flyttstäd så bör du kontaka oss på Kvalitetsflytt, vi erbjuder flyttstäd i Trelleborg och kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi prioriterar dig som kund och arbetar flexibelt och effektivt för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi många bra förmåner, en av de förmånerna gäller flyttar. Mer specifikt, när du flyttar har du rätt till RUT-avdrag, för de allra flesta flyttarna. Då kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Här kan du läsa vilka flyttar du kan få avdrag för.

 • Flytt av bohag till och från magasinering
 • Flytt av bohag mellan bostäder
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Arbetstiden för transporten

Hur som helst finns det också en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.

Hjälp med flyttstäd i Trelleborg

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, om du behöver städa en stor eller mindre lokal eller bostad, så är flyttfirman Kvalitetsflytt det bästa alternativet för dig för hjälp med flyttstäd. Genom vår långa erfarenhet i branschen så har vi optimerat vårt flyttstäd och erbjuder därför välgenomtänkta och avancerade tjänster till våra kunder till god priser.

Vår passion är att hjälpa våra kunder att flyttstäda, och se till att upplevelsen är så behaglig och stressfri som möjligt, vilket är lätt för oss eftersom vi vet hur man göra olika flytt enkelt på rätt sätt och har rätt utrustning! Vi utför varje steg noggrant och professionellt men samtidigt enkelt och smidigt. Vi har även sett till att erbjuda förmånliga priser som är rättvisa för tjänsten som erbjuds.

Vi ser till att du som kund känner dig bekväm med beslutet att anlita oss som din flyttfirma Trelleborg. Att flytt ska vara lätt och prisvärt och det kan vi erbjuda, ta kontakt med oss och få en offert på ditt flyttstäd redan idag!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA