kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Umeå


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Umeå

Är du bosatt eller arbetar i Umeå? Planerar du att flytta från nuvarande bostad eller kontor? I sådana fall har du hittat rätt. Vi är nämligen en flyttfirma Umeå som jobbar med att underlätta en flyttprocess genom att förse våra kunder med flyttstäd. Både för privatpersoner och företag. Vi på kvalitetsflytt är verksamma i Umeå och hjälper till med varje aspekt av rengöring inom flyttstädning Umeå. Vår personal besitter en lång erfarenhet inom städningen. Du som kund kan därför alltid räkna med en städgaranti som innefattar ett toppen-resultat. Det beror på att våra städtjänster är effektiva men kommer även till ett bra pris. Om du därför är i behov av flyttstädning i Umeå kan du kan vända dig till oss! Boka oss som ditt flyttstäd Umeå redan idag!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Umeå

De allra flesta människor flyttar någon gång under sin livstid. Det är även vanligt att företag flyttar och byter ut gamla lokaler mot nya, fräscha, kanske även större lokaler. Oavsett om det är en bostad eller ett kontor som förnyas kan det vara oerhört fördelaktigt att ha flyttstäd. Alltså en flyttfirma som utfärdar både flyttstäd och slutstäd. Vi ser till att lokalerna är rena från början till slutet av flyttprocessen. Vi tar hand om varje aspekt som ingår i flyttstädningar. Med en lång erfarenhet kan vi effektivisera städningen och se till att den görs på bästa lämpliga sätt! Detta resulterar i att du som kund, kan då istället fokusera på de resterande delarna av flytten. Den roligare delen, som i att installera ditt nya hem eller kontor. På så vid jobbar vi alla mest effektivt. Då kan du snabbare flytta in!

Städa själv eller med städfirma i Umeå

En del personer eller företag kanske föredrar att flyttstäda på egen hand. Detta är också fullt möjligt. Något mer krävande och utmanande möjligtvis. Det kan vara bra att förbereda sig på att det kommer att krävas mycket tid och energi från dig som flyttar. Framför allt med tanke på att det inte endast är flyttstädning som du behöver ha i åtanke utan även de resterande flytt momenten. Hursomhelst, du som önskar att utföra städning på egen hand kan bland annat utgå från listan nedan av vad det är som behöver städas.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

Inom varje ovanstående område av bostad eller kontor finns det flertalet platser som behöver städas. Varje fönster, vrå, hyllor, lister och mer. Detta kan upplevas tids tagande och energitagande. Därför kan det iallafall vara lättare att vända sig till oss på Kvalitetsflytt som har hand om flyttstädning i Umeå.

Flyttstädning i Umeå för företag

Företagsflyttar är något som vi på Kvalitetsflytt är duktiga på att genomföra. Vi besitter erfarenhet inom företagsflyttar. Genom att anlita oss som er städfirma i Umeå kan vi se till att hela kontoret städas ordentligt. Vi ordnar även slutstäd. Det innebär att vi underlättar flytten genom att se till allt är rent under flyttens gång samt efteråt när lokalerna står tomma. Då är de tomma men rena. Flyttstädning Umeå sker effektivt och snabbt! Detta kan vara fördelaktigt för dig som önskar ett miljöombyte eller förnyade kontorslokaler. Du kanske är ett företag som växer och är i behov av större utrymme. En företagsflytt kan innebära mycket arbete med flytt av maskiner, skrivbord, stolar, redskap, och annat kontorsmaterial. Faktum är att detta bidrar till damm och smuts under flytten. Med vår städhjälp slipper ni åtminstone att ha den delen i beaktningen!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Umeå för en trygg och prisvärd flytt!

Om du planerar att flytta så kan det underlätta att välja oss som din städfirma i Umeå. Genom att låta oss ta hand om flyttstädning försvinner ett stort moment för dig som ska flytta att tänka på. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar. En av dem är vårt flyttstäd. Vi vet i vilken ände man ska börja städa. Vi tar hand om flyttstäd samt slutstäd. Du får då en garanti på att lokalen eller bostaden du lämnar är ren och fräsch för nästa person att flytta in.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Umeå?

Du som privatperson eller företagare som ska flytta bostad eller företagslokaler och önskar hjälp med flyttstädningen kan vända er till oss på Kvalitetsflytt. Vi erbjuder en gedigen och effektiv städning under hela processen. Detta innebär att du kan istället fokusera på det roliga med din flytt, det vill säga förberedelser inför din nya bostad eller kontor! Vi på kvalitetsflytt erbjuder flyttstädning Umeå i hög klass med vår professionella och erfarna personal. Oavsett om du är privatperson eller ett företag med en stor eller liten yta. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Anlita oss som din flytt- och städfirma så drar vi det tyngsta lasset!

 

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA