kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Uppsala


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Uppsala

Är du bosatt eller arbetar i Uppsala? Planerar du att flytta från nuvarande bostad eller kontor? I sådana fall har du hittat rätt. Vi är nämligen en flyttfirma Uppsala som jobbar med att underlätta en flyttprocess genom att förse våra kunder med flyttstäd. Både för privatpersoner och företag. Vi på kvalitetsflytt är verksamma i Uppsala och hjälper till med varje aspekt av rengöring inom flyttstädning Uppsala. Vår personal besitter en lång erfarenhet inom städningen. Du som kund kan därför alltid räkna med en städgaranti som innefattar ett resultat av högsta kvalitet. Det beror på att våra städtjänster är effektiva men kommer även till ett bra pris. Om du därför är i behov av flyttstädning i Uppsala så kan är det oss du kan vända dig till! Boka oss som ditt flyttstäd Uppsala redan idag!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Uppsala

Flyttstädning är alltså krävande och utmanande, speciellt med allt annat som behöver göras under flytten av bostad eller företagskontor. Vi rekommenderar därför att man vänder sig till oss som flyttstäd i Uppsala, då vår personal är professionella och erfarna. Det innebär en flyttstädning som sker snabbt, effektivt och professionellt. Plötsligt blir inte flyttstäd huvudfokus. Du som kund kan då istället fokusera på det viktiga och roliga med flytten. Exempelvis att göra i ordning din nya bostad eller kontor med inredning och själva inflytten i sig! Det här samarbetet innebär effektivisering och ett snabbare samt skinande rent resultat!

Städa själv eller med städfirma i Uppsala

Det är möjligt att själv ta hand om flyttstädning Uppsala, det kan dock innefatta mer arbete för dig. En del vill flyttstäda själva, det kan bero på att man vill städa på sitt eget sätt. Andra kanske ser det som ett sätt att spara pengar på. Du behöver då inte anlita en städfirma som städar åt dig. Det kan vara bra att ha några saker i åtanke om du väljer att sköta städningen på egen hand. Se listan nedan.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

Det finns fördelar med att anlita oss på Kvalitetsflytt som din städfirma. Vi besitter en lång och gedigen erfarenhet inom flyttstädning Uppsala. Det innebär att vi skapar det bästa resultatet, snabbt och effektivt. Detta tillåter dig att fokusera på andra aspekter av flytten. Bland annat det roligaste, att flytta in i den nya bostaden eller det nya kontoret.

Flyttstädning i Uppsala för företag

Dags för nya, större lokaler? Eller är du ute efter ett miljöombyte helt enkelt. Ibland kan det göra mycket för företag att byta ut sina lokaler. Det kan vara bra med lite nya, fräscha lokaler för dig och dina anställda. En företagsflytt kan dock innebära en del arbete. Det finns flertalet aspekter att ta hänsyn till runt flytten. Vi på Kvalitetsflytt arbetar därför för att erbjuda våra kunder flyttstädning i Uppsala då detta kan underlätta en hel del. Plötsligt behöver du inte tänka på flyttstäd, slutstäd, eller någon del av flyttstädningen helt enkelt. Du får chans att fokusera på det viktiga. En företagsflytt innebär att man flyttar säkerligen stora skrivbord, stolar och maskiner och annat material. Allt detta lämnar damm och smuts efter sig. Vi har stor erfarenhet av flyttstädningen och vet hur man kan gå tillväga på bästa sätt och få det bästa resultatet!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Uppsala för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar inom olika områden. Ett av de momenten inom flyttar är flyttstädning naturligtvis. Detta kan vara ett av de tyngre momenten när man flyttar. Vi erbjuder en heltäckande lösning beträffande flyttstädning Uppsala för alla våra kunder. Detta innebär alltså, städning innan, under och efter flytten. Genom att anlita oss som din städfirma kan vi lova en garanti om ett välstädat och rena lokaler. Anledningen till att vi rekommenderar flyttstäd-hjälp är för att flyttstädningen blir betydligt enklare och mer effektiv när personer med erfarenhet och professionalitet städar. Vår personal besitter en lång erfarenhet och arbetar smidigt och professionellt under hela processen. De tar hand om flyttstädning och slutstäd. Vi erbjuder en trygg och prisvärd flyttstädning helt enkelt!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Uppsala?

Du som privatperson eller företagare som ska byta bostad eller företagslokaler och önskar hjälp med flyttstädningen kan vända er till oss på Kvalitetsflytt. Vi erbjuder en gedigen och effektiv städning under hela processen. Detta innebär att du kan istället fokusera på det roliga med din flytt, det vill säga förberedelser inför din nya bostad eller kontor! Vi på kvalitetsflytt erbjuder flyttstädning Uppsala i hög klass med vår professionella och erfarna personal. Oavsett om du är privatperson eller ett företag med en stor eller liten yta. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Anlita oss som din flytt- och städfirma så drar vi det tyngsta lasset! Välkommen.

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA