kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Varberg


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Varberg

Om du bor eller arbetar i Varberg och vill flytta, vare sig det är bohag eller företagsflytt så finns vi här för dig! Vi på kvalitetsflytt är en flyttfirma som erbjuder flyttstädning i Varberg. Med års av erfarenhet och utbildad personal ser vi till att ditt flyttstäd i Varberg blir effektivt. Flyttstäden kan kännas som ett stressfullt moment men med vår tjänst så kan du helt slippa stress kring slutstäd och inspektioner och låta oss ta hand om din flyttstädning. Hör av dig till oss redan idag för offert av flyttstäd!

Kvalitetsflytt –  Vi hjälper dig med städning inför flytt i Varberg

När du gör en flytt uppstår behovet av städning flera gånger under flytten. Faktum är att du behöver städa igenom bostaden eller kontoret under själva flytten, innan, och efteråt, alltså slutstäd. Detta är någonting vi har stenkoll på och mer än gärna gör för dig så att du kan fokusera på vad som är viktigt! Det vill säga att flytta in och planera den nya bostaden eller kontoret! På så sätt kan du spara tid och energi. Det kan dessutom kännas överväldigande med flyttstädning då man inte vet i vilken ände man ska börja, då kan det återigen vara bra att vända sig till oss som tar hand om flyttstädning i Varberg åt er!

Städa själv eller med städfirma i Varberg

En del privatpersoner och företag föredrar att flyttstäda på egen hand. Det kan bero på olika faktorer. Dels så blir det billigare ekonomiskt sett då du inte anlitar en städfirma. Dessutom kan du utföra städningen precis som du själv vill. Å andra sidan kan detta i stället innebära mer tid och energi på städningen än på de resterande delarna i flytten vilket i sin tur kan leda till ineffektivitet och på så sätt kan du ändå förlora tid och pengar. Skillnaden på att låta oss utföra din flyttstädning Varberg är att vi besitter lång och gedigen erfarenhet inom flyttar samt flyttstäd vilket gör att vi vet vilken ordning saker och ting bör städas, förberedelser och planering, samt logistik. Vi ser även till att städningen under flytten och slutstäd blir enligt önskemål från kunden. Tanken är att du ska kunna känna dig trygg med oss under hela processen!

Flyttstädning i Varberg för företag

Vi hjälper även företag med flyttstädning Varberg. Det beror på att en företagsflytt innebär en rad arbete och energi. Det är även mycket tidskrävande. Det handlar vanligtvis om större ytor där många datorer och skrivbord har stått och samlat damm. Allt detta tar tid att få rent och fräscht. Vi erbjuder därför flyttstäd som en av många av våra tjänster i syfte att ni som företag kan fokusera på det nya kontoret och annat som behöver göras!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Varberg för en trygg och prisvärd flytt!

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar vad gäller flyttstädning Varberg. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga och belåtna med den städningen som vi utför. Vi följer därför de krav och villkor som ställs för att städa enligt svensk standard. Allt detta gör vi till ett förmånligt pris! Det ska ju vara ekonomiskt överkomligt att få lyxig städhjälp!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige tillkommer det några fördelar beträffande flyttar! Du kan faktiskt få RUT-avdrag för en del flyttar, det beror på vilken flytt du gör dock. Du kan få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

  • Flytta bohag mellan bostäder
  • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
  • Arbetstiden för transporten
  • Packning och uppackning, montering och demontering
  • Flyttstädning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Det finns alltså en del tjänster inom flytt som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. Bortsett från dessa tjänster finns det flera tjänster som faktiskt ger RUT-avdrag, det innebär en mer lönsam flytt för dig! Naturligtvis ingår flyttstädning i det avdraget!

Behöver du hjälp med din flytt i Varberg?

Om du är bosatt eller har ett företag som önskar att flytta, är vi rätt flyttfirma för dig! Vårt utbud av tjänster är vidsträckt. När man flyttar kan det vara oerhört skönt att förlita sig på att en flyttfirma tar hand om de viktiga delarna vid en flytt. En av de viktigaste aspekterna är flyttstädning. Om du därför söker flyttstäd Varberg så kan vi på kvalitetsflytt lova dig en säker, effektiv, och enkel flyttstädning som inte behöver ta upp din tid! Du får i stället chans till att fokusera på andra viktiga delar av flytten, ännu mer ditt nya hem eller kontor. Kontakta oss idag och få offert på vår flyttstädning! Välkommen.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA