kvalitetsflytt - Sveriges kanske bästa flyttfirma
BEGÄR FLYTT- STÄDOFFERT

Flyttstäd Västerås


FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER


 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Flyttstäd Västerås

Är du bosatt eller arbetar i Västerås? Planerar du att flytta från nuvarande bostad eller kontor? I sådana fall har du hittat rätt. Vi är nämligen en flyttfirma Västerås som jobbar med att underlätta en flyttprocess genom att förse våra kunder med flyttstäd. Både för privatpersoner och företag. På kvalitetsflytt är vi verksamma i Västerås och hjälper till med varje aspekt av rengöring inom flyttstädning Västerås. Vår personal besitter en lång erfarenhet inom städningen. Du som kund kan därför alltid räkna med en städgaranti som innefattar ett resultat av högsta kvalitet. Det beror på att våra städtjänster är effektiva men kommer även till ett bra pris. Om du därför är i behov av flyttstädning i Västerås så är det oss du kan vända dig till! Boka oss som din flyttstäd Västerås redan idag!

Kvalitetsflytt – Vi hjälper dig med städning inför flytt i Västerås

Vårt mål är alltid erbjuda våra kunder så omfattande service och tjänster som möjligt. Det är viktigt att ge våra kunder garanti när det kommer till flyttstädningen. Vi besitter lång och gedigen erfarenhet inom området, vilket innebär att vi hjälper dig med flyttstäd och slutstäd, alltså städning under hela flytten så att du kan fokusera på det viktigare och roligare med flytten. På så sätt kan vi uppnå det bästa resultatet tillsammans. Utöver flyttstädning finns det andra aspekter att ta hänsyn till. Genom att boka oss som städfirma ger du dig själv mer tid åt att flytta in i den nya bostaden eller kontoret i stället. Flyttstädning i Västerås gör vi snabbt och enkelt, till ett bra pris.

Städa själv eller med städfirma i Västerås

En del personer som flyttar väljer att städa på egen hand. Detta är fullt möjligt. Det förutsätter dock att du har tid och energin som krävs för att få det gjort. Flyttstädning Västerås är trots allt ett av de större momenten inom flyttar och kräver planering för att få det gjort så bra som möjligt. De personer som väljer att städa på egen hand kanske gör det för att det blir något billigare då de inte behöver anlita en flyttfirma. Andra kanske anser att de kan utföra flyttstädning på egen hand och behöver därför inte betala någon att göra det åt dem. Det finns dock många olika områden som behöver rengöring vid en flytt. Varje yta och vrå. Nedan finns en lista som kan påminna dig om alla områden som behöver städas.

 • Kök – Vitvaror
 • Kök – övrigt
 • Toalett och badrum
 • Vardagsrum, sovrum och hall
 • Hela huset – Övrigt

Anledningen till att många väljer att anlita en städfirma som oss iallafall, beror på att du får ett väl utfört arbete beträffande flyttstädning Västerås, som dessutom sker effektivt och till ett bra pris. Du sparar även tid och energi vilket gör att du kan fokusera på nästa steg i processen hellre.

Flyttstädning i Västerås för företag

Dags för nya, större lokaler? Eller är du ute efter ett miljöombyte helt enkelt. Ibland kan det göra mycket för företag att byta ut sina lokaler. Det kan vara bra med lite nya, fräscha lokaler för dig och dina anställda. En företagsflytt kan dock innebära en del arbete. Det finns flertalet aspekter att ta hänsyn till runt flytten. Vi på Kvalitetsflytt arbetar därför för att erbjuda våra kunder flyttstädning i Västerås då detta kan underlätta en hel del. Plötsligt behöver du inte tänka på flyttstäd, slutstäd, eller någon del av flyttstädningen helt enkelt. Du får chans att fokusera på det viktiga. En företagsflytt innebär att man flyttar säkerligen stora skrivbord, stolar och maskiner och annat material. Allt detta lämnar damm och smuts efter sig. Vi har stor erfarenhet av flyttstädningen och vet hur man kan gå tillväga på bästa sätt och få det bästa resultatet!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Välj rätt flyttfirma i Västerås för en trygg och prisvärd flytt!

Om du planerar att flytta så kan det underlätta att välja oss som din städfirma i Västerås. Genom att låta oss ta hand om flyttstädning försvinner ett stort moment av flytten för dig som ska flytta. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder heltäckande lösningar. En av dem är vårt flyttstäd. Vi vet vart man ska börja och hantera allt bohag och städandet innan och efter just för att hindra städandet att stå i vägen för flytten. Du får då en garanti på att lokalen eller bostaden du lämnar är ren och fräsch för nästa person att flytta in.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

När du ska flytta kan du faktiskt ta del av 50% RUT-avdrag, här i Sverige! RUT-avdrag innebär en reform som möjliggör skatteavdrag på hushållstjänster i Sverige. RUT står alltså för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt”. Skattereduktionen är på maximalt 50 %. Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar, upp till hela 50%. Tillgången till det här RUT avdraget beror dock på vilken typ av flytt du planerar att utföra. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura. De ovanstående flyttar, är dock olika flyttar som ger dig rätt till 50% av RUT-avdrag.

Behöver du hjälp med din flytt i Västerås?

Du som privatperson eller företagare som ska flytta bostad eller företagslokaler och önskar hjälp med flyttstädningen kan vända er till oss på Kvalitetsflytt. Vi erbjuder en gedigen och effektiv städning under hela processen. Detta innebär att du kan istället fokusera på det roliga med din flytt, det vill säga förberedelser inför din nya bostad eller kontor! Vi på kvalitetsflytt erbjuder flyttstädning Västerås i hög klass med vår professionella och erfarna personal. Oavsett om du är privatperson eller ett företag med en stor eller liten yta. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Anlita oss som din flytt- och städfirma så drar vi det tyngsta lasset! Välkommen.

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA