flyttlådor

Magasinering

Magasinering av möbler hos Kvalitetsflytt

Ett av de största problemen vid flytt kan vara möbler – de tar mycket plats, de är tunga att bära och kräver mycket plats där de ska förvaras. Men detta är inget som vi på Kvalitetsflytt inte kan lösa! Om ni behöver hjälp med att bära eller magasinera möbler då ni ska flytta, så kan vi på Kvalitetsflytt stå till tjänst med detta! Vi erbjuder totala lösningar vid flytt, vilket inkluderar nerpackning, uppackning, städning samt magasinering och förvaring av era möbler.

Stora, tunga möbler kan oftast vara den jobbigaste delen av en flytt. Hur ska man orka bära dem? Hur ska man få dem ut ur dörren? Hur ska de transporteras? Var ska de förvaras? Oroa dig inte över detta, vi på Kvalitetsflytt kan hjälpa till med alla dessa frågor och ännu mer därtill. Vi har lång erfarenhet av att flytta alla typer av möbler och löser gärna dina problem. Om du inte vill eller har möjlighet att direkt flytta dina möbler till ett nytt boende ser våra magasineringsmöjligheter till att fixa detta också – ta kontakt med oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din flytt!

En flyttfirma med magasinering

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder er en total lösning då det är dags att flytta. Från nerpackning och uppackning till städning och andra tjänster som behövs då det är dags att byta bostad. I tillägg till allt detta hjälper vi dig alltså också att förvara dina möbler om det behövs. Kanske ska ni flytta till en mindre bostad och i väntan på att bestämma vad ni ska göra med möblerna som inte får plats måste de lagras någonstans, då hjälper vi dig! Det kan också vara så att man måste bo tillfälligt på en plats innan man får tillgång till sin nya bostad och då är det en stor fördel att ha möjlighet att lagra sina möbler i väntan på tillgång till sitt nya boende.

Anledningarna till varför man önskar magasinera sina möbler kan alltså vara många. Men oavsett varför ni vill göra det så är en sak säker; vi på Kvalitetsflytt kan hjälpa till med det! Vi är en flyttfirma med magasinering som hjälper till såväl innan, under och efter flytten. Med våra totallösningar för flytt hjälper vi dig ut ur ditt gamla boende och in i ditt nya på ett smidigt och enkelt sätt. Spara tid och kraft genom att kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig att flytta, bära eller magasinera dina möbler då det är dags att byta bostad!

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA