Flyttfirma Alingsås

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma i Alingsås

Planerar du för en flytt i Alingsås och söker hjälp från en engagerad flyttfirma som lyssnar till dina behov för att därefter leverera rätt form av hjälp till konkurrenskraftiga priser? Om vi får hjälpa dig kan vi garantera vi dig en smidig och säker övergång. Med stor kapacitet och flera års erfarenhet från alla sorters flyttuppdrag hjälper vi dagligen både privatpersoner och företag med hjälp på deras unika villkor.

Flytthjälp för privatpersoner och företag

I syfte att möta alla våra kunders personliga önskemål erbjuder vi ett brett utbud av flyttjänster för både privatpersoner och företag. Vi har emballage för alla ändamål, kan hjälpa till med packningen, ta hand om alla tunga lyft och transportera dig och flyttlasset till nästa adress. När allt är tömt och klart i den gamla lägenheten har vi ett städteam redo att hantera den krävande slutstädningen och är du i behov av extra förvaringsutrymme löser vi det problemet med lämplig magasinering.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Tryggt och smidigt

Hos oss är det kunden som står i fokus och vi vet att det bara är tillsammans med en nöjd kundkrets som vi kan fortsätta växa. Det är också därför som vi är måna om att alla ska känna sig fullständigt trygga och tillfredsställda tillsammans med vår flyttfirma. Vi dyker upp som utlovat, är klara enligt avtal liksom arbetar strukturerat och omsorgsfullt med respekt för sakers affektionsvärde. Givetvis har vi ansvarsförsäkring, följer alla riktlinjer enligt Bohag 2010 och lämnar nöjd-kund-garanti på samtliga tjänster.

Professionell hjälp till dig i Alingsås

Oavsett om du bara ska flytta till huset bredvid eller om det handlar om ett större företag som ska till nya lokaler så är vi rätt flyttfirma för uppgiften. Låt oss få veta mer om din kommande flytt så tar vi tillsammans fram en lösning som passar. Du kan också fylla i vårt offertformulär här på hemsidan så återkommer vi med offert på arbetet så snart som möjligt.

Vill du flytta till Göteborg eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Göteborgsregionen. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Göteborg.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA