Flyttfirma Göteborg med Fokus på Kvalité

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

ALLA FLYTTJÄNSTER DU BEHÖVER MED VÅR FLYTTFIRMA GÖTEBORG

Ska du byta bostad, har företaget växt ur sina gamla lokaler och behöver flyttas till nya kontor eller har du något tungt och värdefullt föremål som behöver flyttas? Vi på Kvalitetsflytt är alltid redo att flytta dina saker efter dina behov.  Med bred kapacitet, spetskunskap och lång erfarenhet från många år av flyttarbete på vår flyttfirma i Göteborg har vi alla pusselbitar som krävs för att underlätta flytten för dig. Vi erbjuder allt från flytt av bohag till kontorsflytt, tungflytt , pianoflytt och skräddarsyr alltid våra tjänster för dig i Göteborg.

Vi erbjuder professionell Flytthjälp till både företag och privatpersoner i Göteborg oavsett uppdragets omfattning, högt ställda krav eller komplexitet. Vi vet hur ett bohag ska flyttas på ett säkert och effektivt sätt liksom hur företaget snabbt kommer iordning i sina nya lokaler utan problem eller påfrestande avbrott i sin verksamhet.

Vårt jobb som flyttfirma i Göteborg är att underlätta flyttprocessen liksom minska all stress och potentiella risker. Låt oss höra mer om din flytt så arbetar vi tillsammans fram en passande lösning tillsammans med en tydlig offert och tidsplan.

FULLSTÄNDIG FLYTTHJÄLP I GÖTEBORG EFTER DINA ÖNSKEMÅL

För att kunna möta alla kunder i Göteborg med precis den flytthjälp de söker erbjuder vi komplett flyttservice till samtliga moment av flytten. Det är du som väljer hur omfattande vår hjälp ska vara och om det finns moment du hellre tar hand om själv så skräddarsyr vi flytthjälpen därefter.

 • Emballage, kartonger och packmaterial
 • Hjälp till packningsarbetet
 • Bärhjälp och transport
 • Flyttstädning
 • Magasinering

Vi kan hjälpa dig med planering och packning, ta över alla tunga lyft och hantera transporten för att därefter också stanna kvar och hjälpa dig komma iordning. Vi ger dig även möjligheten att slippa den krävande flyttstädningen och erbjuder magasinering till dig som har ägodelar du behöver förvaring för.

Tillsammans med oss som komplett flyttfirma I Göteborg har du möjligheten att styra precis hur flytten ska se ut, hur mycket flytthjälp du behöver samt hur stor påverkan den ska ha i din vardag.

FLYTTHJÄLP I GÖTEBORG FÖR FÖRETAG?

Har företaget vuxit ur sina gamla lokaler och eller har ni behov av att flytta verksamheten till en annan stad? Vi erbjuder dig kontorsflytt i Göteborg med alla möbler och all datautrustning på ett strukturerat och säkert sätt. Vår personal är specialister på tunga lyft och har tillräckligt med erfarenhet från tidigare uppdrag för att alltid välja den bästa och tryggaste lösningen för din flytthjälp. Utrustade med selar, rätt redskap för jobbet och ett högt kunnande är de alla rätt rustade för uppgiften.

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt börjar vi med att komma ut för en besiktning av allt som ska flyttas. Vi vill här också höra mer av vad du förväntar dig av oss innan vi överlämnar en tydlig offert och tidsplan för arbetet. Målet är att effektivisera flytten så att ni slipper onödigt långa avbrott i verksamheten och minska risken för kostsamma missöden.

TRYGG OCH SÄKER FLYTTFIRMA I GÖTEBORG

Hos oss är det alltid kunden med sina personliga behov som står i fokus. Vi vet att det bara är tillsammans med en nöjd kundkrets vår verksamhet kan fortsätta växa och vi är oerhört stolta över förtroendet de ger oss. Utöver det självklara med att leverera professionell hjälp till flytten är vi också måna om att alla ska känna sig bekväma och trygga med oss och vårt arbete.

När du anlitar vår flyttfirma i Göteborg kan du alltid förvänta dig:

 • Skräddarsydda lösningar efter dina behov.
 • Professionell hjälp från engagerad personal, alltid rätt rustade för uppgiften de tilldelas.
 • Vi packar och flyttar med respekt och omsorg liksom förståelse för dina ägodelars affektionsvärde.
 • Allt vårt arbete följer Bohag 2010.
 • Vi har ansvarsförsäkring, F-skattsedel och alla tillstånd som krävs för vår verksamhet.
 • Samtliga tjänster omfattas av vår nöjd-kund-garanti.
 • Vi dyker upp som utlovat, är klara enligt avtal precis och fakturan bjuder aldrig på några oväntade utgifter.

SLIPP STRESSEN MED FLYTTHJÄLP FRÅN KVALITETSFLYTT

En flytt innebär att du måste hinna med mycket, ibland inom en kort tidsram och innebär en hel del stress. När du flyttar med oss på Kvalitetsflytt så slipper du denna stress och vi tar hand om flytten. Att känna stress vid flytt är naturligt och gör att du kan slarva med saker som flyttstädning, packning, eller bokning av transport eller planering av tiden för hur länge transporten bör vara bokad. Det är naturligt att misstag sker när man flyttar själv och förutom påfrestningen för dig och din familj så kan det även innebära oväntade kostnader som gör det dyrare. Det kan därför både vara ekonomiskt och smidigt att anlita oss för flytthjälp. Med vår expertis kan vi se till att din flytt blir som planerat och sker utan stress, vi kan hjälpa dig med allt från början till slut och se till att du får den bästa flytt upplevelsen du kan önska dig.

Vi sköter alla tunga lyft!

När du ska flytta behöver du inte själv lyfta alla tunga föremål, tar du hjälp av oss vid flytt av tunga föremål så ser vi till att din flytt blir smidig. Vi erbjuder flytt tjänsten för dig som vill flytta stora möbler eller prylar från din gamla bostad till din nya. Bland våra tjänster finner du även att vi erbjuder pianoflytt i Göteborg när du behöver speciell hjälp med dina tunga föremål.

TIPS INFÖR DIN FLYTT

En flytt är ofta stressfylld och påfrestande med alla moment som ska genomföras både innan, under och efter flyttdagen. Den kommer oundvikligt ta stor plats i vardagen, men här kommer några tips på vägen som förhoppningsvis kan underlätta, inte minst när det gäller flytt i en storstad som Göteborg.

1. Planera noga

Med så många måsten och moment är det lätt att något glöms bort eller hamnar mellan stolarna. För att inte riskera att dyka upp till en kall bostad utan el eller missa att betala räkningar för att man missat att eftersända posten så gäller det att planera och strukturera upp arbetet.

2. Var ute i tid

Det generellt sett vanligaste misstaget som begås är att man underskattar tidsåtgången och därmed tvingas stressa genom processen. Något som ofta resulterar i strul, att ägodelar tar skada under transporten eller att flyttstädningen inte blir fulländad och godkänd vid slutbesiktningen. Börja med att rensa och packa så snart som möjligt efter att du bestämt dig för att flytta.

3. Packa smart

Stressa inte genom packningen utan låt det ta tid. Packa logiskt, skydda alla ömtåliga föremål och märk kartongerna med vilka rum de ska till. Dels för att inget ska ta skada under transporten men också för att underlätta för dig själv när du är på plats i det nya och inte vill leta efter det du behöver. Nedan delar vi med oss av några packningstips och du är alltid välkommen att kontakta oss för fler kunniga råd eller om du behöver vår hjälp med packningsarbetet.

4. Be om hjälp

Tryggast och smidigast är anlita en flyttfirma i Göteborg, men vill du flytta själv så be vänner, bekanta och familjemedlemmar om assistans till flyttdagen.

SÅ FLYTTPACKAR DU SMARTAST

Först och främst; se till så att du har tillräckligt med kartonger och att de är av hög kvalitet och att dom är ämnade för ändamålet. Vi har kartonger och packmaterial av olika design och storlek att erbjuda.

När du nu börjar packa så börja med tyngre och större föremål i botten och fyll på med lättare och ömtåligare ovanpå. Testa gärna att lyfta dem med jämna mellanrum för att försäkra dig om att de inte blir för tunga. Glas, porslin och andra ömtåliga saker måste i sin tur skyddas extra för att inte skadas av stötar eller närliggande prylar.
Innan du är redo bör också kartongernas sidor märkas med vilket rum de ska till och vad som finns i dem. På så vis kan flytthjälpen placera dem rätt redan från början och du slipper leta efter sakerna innan du hunnit packa upp allt.

Vår personal är experter på flyttpackning och hjälper dig mer än gärna på vår flyttfirma i Göteborg.

Tänker du på flytthjälp i Göteborg, tänk på oss!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Göteborg

Söker du efter en pålitlig och kostnadseffektiv flyttfirma i Göteborg? Vi erbjuder professionell flytthjälp till konkurrenskraftiga priser. Vårt team av erfarna flyttare är redo att hjälpa dig med allt från packning och transport till uppackning, vilket garanterar en smidig och stressfri flytt. Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna nere, och vårt pris för flytthjälp är transparent och rättvist, utan dolda avgifter.

För att få en exakt uppskattning av kostnaden för din flytt, kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vårt pris beror på en rad faktorer, inklusive flyttens omfattning, avståndet mellan ditt nuvarande och nya hem, samt eventuella tilläggstjänster du kan behöva. Vi är här för att erbjuda skräddarsydda lösningar och konkurrenskraftiga priser på flytthjälp i Göteborg, för att göra din flytt så smidig och prisvärd som möjligt.

När kan man behöva flytthjälp i Göteborg?

I en stad som pulserar av liv och rörelse som Göteborg, kan behovet av professionell flytthjälp vara stort. Flytthjälp i Göteborg blir essentiellt när du ska navigera genom trånga gator och parkeringsutmaningar, särskilt i de äldre delarna av staden där gatorna är smala och byggnaderna ligger tätt. Att anlita flytthjälp i Göteborg är en smart lösning, vare sig du bor i en lägenhet på tredje våningen utan hiss, eller i ett hus i förorten med svåråtkomliga vägar.

Flytthjälp i Göteborg blir också oumbärligt när du behöver transportera dina saker över längre avstånd, kanske från ena sidan av staden till den andra, eller till och från skärgården. De som inte har tillgång till egen transport, eller de som helt enkelt vill undvika stressen och strulet som kommer med en flytt, finner stort värde i att anlita flytthjälp. Göteborgsprofessionella flyttfirmor har den lokalkännedom som krävs för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt, och deras tjänster sträcker sig ofta bortom bara transport för att inkludera packning, montering och magasinering. Så när livet förändras och det är dags att flytta, är flytthjälp i Göteborg en resurs värd att överväga.

FLYTTA SJÄLV ELLER MED FLYTTFIRMA I GÖTEBORG

Med hjälpsamma vänner kan man genomföra en bohagsflytt, men att anlita en flyttfirma kan handla om så mycket mer än bärhjälp. När du anlitar en komplett flyttfirma som Kvalitetsflytt kan du styra helt över hur stor påverkan din flytt ska ha i din vardag och låta oss ta det tyngsta lasset helt och hållet.

Fördelar med att anlita vår flyttfirma i Göteborg

 • Du slipper alla tunga lyft.
 • Du behöver inte hyra släp eller skåpbil.
 • Tack vare vår kunskap och våra flyttbilar med hög lastningskapacitet kommer flytten effektiviseras.
 • Du kan känna dig säker på att godset hanteras på bästa sätt vilket minskar risken för skador och svinn.
 • Dina ägodelar är försäkrade under transporten.
 • Som privatperson kan du nyttja Rut-avdrag som gör flytthjälpen ännu mer lönsam.

Fokusera på det roliga kring flytten och ägna dig åt det du hellre lägger tid på så tar vi hand om flytten åt dig.

BEHÖVER DU FLYTTHJÄLP I GÖTEBORG?

Planerar du för en flytt och söker pålitlig hjälp som underlättar och effektiviserar övergången? Ta med oss i planeringen så ser vi till så att flytten blir genomförd både smidigare och tryggare. Med mångårig erfarenhet och kompletta flyttjänster har vi det som krävs för att hantera uppgiften. Vi finns här som en seriös partner när du ska välja en flyttfirma i Göteborg. Beskriv vad du behöver så formar vi tillsammans en lösning som passar dina behov. Du kan också fylla i vårt offertformulär för prisförslag inom 15 minuter.

FLYTTFIRMA I GÖTEBORG MED RUT-AVDRAG DIREKT

Du kan med oss ansöka om RUT-avdrag vid flytthjälp av vår flyttfirma i Göteborg. RUT-Avdraget ger dig möjligheten att dra av 50% av dina kostnader upp till 75000 kr. Detta innebär att dina flyttjänster hos oss endast sker till halva kostnaden då det är endast extremt sällsynta fall som kostar mer än 150 000 kr. Många som flyttar struntar i att ansöka om RUT-Avdraget då det anses som krångligt, önskar du att använda dig av oss så hjälper vi dig med RUT-Avdraget och du kan få det direkt på din faktura från oss.

Vi tar hand om din flytt i Göteborg!

Vill du flytta från Göteborg till Stockholm så tar vi hand om din flytt hela vägen då vi även har en flyttfirma i Stockholm blir uppgiften enkel för oss.

Eller om du är ute efter flyttfirma i KungsbackaFlyttfirma MölndalFlyttfirma i Kungälv eller kanske flyttfirma i Borås så finns vi även där.

FLYTTFIRMA GÖTEBORG – VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Loader image

Fördelarna är många, det blir smidigare, snabbare, säkrare, tryggare och framförallt sker din flytt stressfritt. Förutom en enklare process vid själva flyttningen så blir även planeringen enklare då du endast behöver boka in dig med vår flyttfirma i Göteborg och berätta vad du har för önskemål så löser vi resten.

Vi erbjuder fullständig service på vår flyttfirma i Göteborg och gör att vi kan helt och hållet ta hand om din flytt. Vi erbjuder dock även möjligheten att dela upp din flytt i mindre moment som du vill att vi tar hand om. Du kan alltså inkludera så många eller så få flyttjänster du vill när du flyttar med vår flyttfirma i Göteborg.

En flytt kan ta olika tid beroende på storlek och möblemanget. I vanliga fall brukar en flytt på 1 rumslägenheter ta mellan 2-3 timmar och större lägenheter om 4 rum ta 5-8 timmar, liknande tid gäller för mindre villor och större villor är kan variera men de flesta flyttar görs under en och samma dag.

Det finns inget definitivt svar utan det beror på hur uppbokade vi är på vår flyttfirma i Göteborg. I regel rekommenderar vi att du bokar din flytt med oss 30 dagar innan så att vi är säkra på att vi har möjligheten att hjälpa dig när det är dags, oftast behövs dock inte 30 dagar utan vi kan planera in dig redan samma vecka.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA