Flyttfirma Ekerö

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Ekerö

Behöver du en flyttfirma i Ekerö? Du kanske ska flytta själv, med familj, eller som ett företag till Ekerö? Oavsett, hur många eller hur stor flytt det gäller, kan man alltid dra nytta av en flyttfirma Ekerö. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flertalet flyttjänster för både privatpersoner och företagsflytt kontorsflytt. Ni kanske är trötta på era gamla lokaler eller behöver mer utrymme? Eller så kanske du flyttar närmre kärleken eller vänner? Vår flyttfirma Ekerö har som vision att genomföra din flytt på ett tryggt och effektivt sätt, till ett förmånligt pris dessutom! På den här sidan kan du läsa mer om våra generösa om mångfaldiga flyttjänster. Välkommen till oss på Kvalitetsflytt.

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Ekerö

Om du ska flytta till Ekerö och behöver lite flytthjälp med ditt bohag eller kontorsflytt så kan du dra nytta av våra flyttjänster. Vi tar hänsyn till våra kunder och deras önskemål. Vi erbjuder en kostnadsfri offert med flytttjänster såsom packning, transport, bohagsflytt, flyttstädning, magasinering och allt detta ska naturligtvis ske snabbt och säkert, samt till ett förmånligt pris! Utöver dessa flyttjänster erbjuder vi även dessa typer av flyttar:

 •   Utlandsflytt
 •   Tungflytt
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Pianoflytt

Du kan läsa mer om dessa flyttjänster och olika flyttar här på vår hemsida. Det finns mer information om varje typ av flytt. Du kan även ställa frågor till vår kundtjänst om du har några funderingar! Vi vill hjälpa dig som kund att fatta rätt beslut beträffande din flytt under hela processen. Vi ser därför också till att ha en gedigen dialog med dig som kund för att se vilka behov och önskemål du har.

Flytta själv eller med flyttfirma i Ekerö

En del väljer att flytta på egen hand då det är billigare än att anlita en flyttfirma. Du kan kanske be familj eller vänner om hjälp när du ska flytta. Du kommer dock troligtvis behöva hyra en flyttbil som rymmer ditt bohag. Detta kommer att kosta en del iallafall. Dessutom kan det komma att bli kostsamt som du saknar viss erfarenhet av att lyfta tunga möbler exempelvis. Det vill säga om du skadar den tunga möbeln, piano exempelvis, eller dig själv. Det finns en del aspekter att ta hänsyn till när man flyttar tunga möbler. Det kan vara fördelaktigt att anlita en flyttfirma på Ekerö. Exempelvis, när du anlitar en flyttfirma, kan vi göra en offert på flytten, vilket gör att du har full kontroll över de kostnader samt utgifter som uppstår under flytten. Fortsättningsvis, kan du räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Ekerö!

Flytthjälp i Ekerö för företag

Hos oss på Kvalitetsflytt värnar vi både om företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Oavsett vilken flytt, tillkommer det en hel del arbete som behöver göras på rätt sätt. Vad gäller en företagsflytt, hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos en privat flytt naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Ekerö

Ekerö, med sina natursköna omgivningar och närhet till Mälaren, erbjuder en unik boendemiljö. Priset för flytthjälp i Ekerö kan variera beroende på faktorer som avståndet mellan bostäderna, mängden flyttgods och vilken typ av tjänster som önskas. Kvalitetsflytt erbjuder professionella och prisvärda flyttlösningar för att göra din flytt så enkel och smidig som möjligt.

När kan man behöva flytthjälp i Ekerö?

Vare sig du flyttar inom kommunen eller till en annan del av Stockholm kan du behöva flytthjälp. Det kan vara familjer som söker ett hem närmare naturen, eller äldre som vill flytta till en mindre och mer hanterbar bostad. Kvalitetsflytt har expertisen och erfarenheten för att hantera alla typer av flyttar, stora som små, och ser till att dina saker hanteras med omsorg.

Välj rätt flyttfirma i Ekerö för en trygg och prisvärd flytt!

Det är också viktigt för oss att kunna hjälpa så många kunder som möjligt. Därför erbjuder vi skräddarsydda flyttjänster individuellt för varje kund. Förhoppningen är att efter en dialog med dig som kund kan vi besluta om ett förmånligt pris som passar båda parter. Vi vill även poängtera att om du anlitar oss kan du se det som en investering då vi underlättar alla aspekter av flytten för dig. En flytt kan upplevas omständligt och något energitagande. Just därför har vi valt att erbjuda våra kunder dessa generösa flyttjänster till förmånliga priser. Vårt mål är att våra kunder ska bli nöjda och uppleva deras flytt som professionell och smidig.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 •   Flytta bohag mellan bostäder
 •   Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 •   Arbetstiden för transporten
 •   Packning och uppackning, montering och demontering
 •   Flyttstädning
 •   Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Ekerö?

Om du ska flytta till Ekerö och önskar lite extra hjälp med några flyttjänster så gör du rätt i att vända dig till oss som din flyttfirma i Ekerö. Ni kanske är en stor familj som ska flytta eller ett företag som behöver flytthjälp? Oavsett hur många ni är eller hur mycket bohag som ska flyttas, hjälper vi er! En företagsflytt kontorsflytt kan innebära ett något mer pressat tidsschema men med vår professionella och erfarna personal går det undan. Genom att låta oss dra det tyngsta lasset kan ni fokusera på er nya bostad eller nya kontor och göra er bekanta och hemmastadda med er nya miljö. Faktum är att det finns flera aspekter kring en flytt och inte endast flytten i sig. Nedan kan du läsa mer om vad som är viktigt för dig att veta när du flyttar.

Checklista flytt

Tänk på dessa saker när du ska flytta.

 •   Börja i tid

Du kan förberedda flytten genom att gå igenom de saker du har hemma och packa ned det du vill ta med dig.  

 •   Sortera, återvinn, och kasta bort

Ta tillfället i akt att rensa och göra dig av med saker som du inte är i behov av längre. Dessa saker kan du antingen ge bort till familj eller vänner, sälja, eller slänga.

 •   Märk flyttlådorna

En flytt tenderar att bli stressig och kanske något rörig. Underlätta flytten genom att märka kartongerna i förväg, med dess innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, och vart de ska placeras i ditt nya hem.

 •   Flyttanmälan

Du behöver utföra en flyttanmälan vid en flytt. Detta kan du göra via Skatteverkets hemsida.

 •   Adressändra och eftersändning

Du behöver också adressändra och beställa eftersändning. Det kan du göra på adressandring.se.

 •   Se över dina abonnemang

En del abonnemang kanske ska flyttas, eller sägas upp, beträffande exempelvis el, bredband, och TV. Passa på nu att jämföra olika bredband och hitta det rätta priset för just dig!

 •   Hemförsäkring

Det kan också vara fördelaktigt att höra med ditt försäkringsbolag, och se vad som gäller när man flyttar till en ny adress.

 •   Hantera avtal

Det gäller både din nuvarande bostad och din nya bostad.

 •   Planera flyttdagen

Fundera på hur du ska lägga upp dagen för att den ska ske så smidigt som möjligt. Detta är naturligtvis något som vi tar mest ansvar för som din flyttfirma Lidingö.

 •   Skola/Arbete

Se till att kolla upp vart din skola eller arbete ligger och om det finns några förberedelser som du måste ta hänsyn till innan din skola eller arbete börjar.

 •   Fritidsaktivitet

Sysselsätt dig med fritidsaktivitet. Det är ett ypperligt sätt att träffa nya människor och bekantskaper. Speciellt om du har barn, kan det vara bra att låta dem ha någon aktivitet så att de får en samhörighet och lär känna nya kompisar.

Tips till dig som flyttar till Ekerö!

Det finns flertalet sevärdheter på Ekerö. Se därför till att besöka några av dessa när du har tid. Det är ett bra sätt att lära känna historian och kulturen i din nya kommun. Se exempel på några av dessa sevärda platser nedan.

  Kina slott

  Drottningholms slott

  Ekebyhovs slott

  Jungfrusundsåsens friluftsområde

Se dig omkring i din nya hemort! Det finns mycket fint att upptäcka i Ekerö. Dessa saker kan du planera och drömma om medan vi drar det tunga lasset! Anlita flytthjälp för en trevlig, smidig, och trygg flytt. Om detta låter intressant kan vi skicka dig en kostnadsfri offert redan idag! Du kan också kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

 

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA