Flyttfirma Haparanda

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Haparanda

Bor eller arbetar du i Haparanda och har tröttnat på gamla lokaler eller din bostad? Kanske är det dags för något nytt, större eller mindre, oavsett så är vi flyttfirma Haparanda som finns här för dig vid varje flytt! Vi på Kvalitetsflytt är alltså en flyttfirma i Haparanda som hjälper till som flytthjälp i Haparanda för både företagsflytt samt flytt för privatpersoner. Vår vision, har länge varit, och är att alltid ska vara nöjda kunder efter vår flytthjälp. Vi gör kontorsflytt eller bostads flyttar möjligt, samtidigt som vi ser till att dessa sker via en trygg och säker process där bohagsflytt transporteras på bästa sätt, här i Haparanda. Vi vill även erbjuda en rad olika tjänster kring vår flytt. Läs mer om varför vi är rätt flyttfirma Haparanda för dig!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Haparanda

Vi på Kvalitetsflytt i Haparanda är flexibla och anpassningsbara och strävar efter att kunna erbjuda så varierande och praktiska flytt-lösningar som möjligt. Det innebär även att vi hjälper till att utföra följande typer av flyttar: (dessa går naturligtvis att läsa mer om på vår hemsida)

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Fortsättningsvis erbjuder vi praktiska saker såsom, flyttkartonger, packning, flyttstädning, magasinering och mycket mer! Varje flytt i Haparanda ska vara smidig och professionell utfärdad, samt innebära trygghet för värdesaker. Det är även viktigt för oss att våra tjänster ska komma till ett förmånligt pris för våra kunder. När ni anlitar oss ska ni förvänta er en bra och smidig flytt, som dessutom har ett överkomligt pris. På så sätt hoppas vi att få återkommande och nöjda kunder!

Flytta själv eller med flyttfirma i Haparanda

En del människor väljer att ta på sig en flytt på egen hand, som företagare eller privatperson. Naturligtvis tillkommer det för- och nackdelar med ett sådant beslut. Fördelen är att kunden inte behöver betala flyttfirmor för arbetet. Nackdelarna blir att om man inte vänder sig till en flyttfirma så kommer flytten att vara svår, tung, energitagande, tidskrävande, och oförutsägbara kostnader kan uppstå. Vi på Kvalitetsflytt rekommenderar därför att du som ska flytta i Haparanda vänder er till oss som er flyttfirma Haparanda för att låta oss dra det tunga lasset!

Du som kund kan räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Haparanda!

Flytthjälp i Haparanda för företag

Vi på på Kvalitetsflytt värnar om både företagsflyttar samt privat-flyttar. Både kan innefatta en hel del arbete och behöver göras på rätt sätt. Vi erbjuder därför flytthjälp för både företag och privatpersoner. Vad gäller en företagsflytt hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos privata flyttar naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Haparanda för en trygg och prisvärd flytt!

Under de många år som vi har varit verksamma har vi kommit till insikt att en av de viktigaste delarna i vårt arbete är att ha en fin kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi har lång erfarenhet, vilket är en anledning till att välja oss som din flyttfirma i Haparanda. Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Haparanda som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

Pris för flytthjälp i Haparanda

Haparanda, beläget vid gränsen till Finland, är en unik stad med mycket karaktär. På Kvalitetsflytt, förstår vi de speciella behov och utmaningar som kan uppstå när man flyttar i detta område. Vi erbjuder prisvärd och pålitlig flytthjälp i Haparanda, oavsett om du flyttar lokalt eller till en annan del av Sverige.

Våra priser är konkurrenskraftiga och transparenta, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga värde för deras pengar. Du kan börja med att begära en gratis offert, så att du får en tydlig bild av vad ditt flyttprojekt kommer att kosta.

Vi erbjuder en rad olika tjänster för att tillgodose dina specifika behov, från packning och transport till montering och förvaring. Oavsett omfattningen av din flytt, kan du lita på att Kvalitetsflytt kommer att ta hand om dina ägodelar med största omsorg och professionalism.

När kan man behöva flytthjälp i Haparanda?

Haparanda är inte bara en gränsstad till Finland, utan också en plats där många företag och privatpersoner finner sig i behov av pålitlig flytthjälp. Här är några tillfällen då Kvalitetsflytt kan vara till stor hjälp:

 • Internationella Flyttar: Med vår närhet till Finland och erfarenhet av internationella flyttar, är vi särskilt välutrustade för att hjälpa dig om du behöver flytta över gränsen.
 • Företagsflyttar: Om ditt företag expanderar eller behöver flytta till nya lokaler, kan vi erbjuda snabb och effektiv service för att minimera driftstoppet.
 • Privatflyttar: Oavsett om du flyttar till ett nytt hem inom Haparanda eller till en annan del av Sverige, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att göra din flytt så smidig som möjligt.
 • Transport av Tunga Föremål: Om du har stora möbler eller tung utrustning som behöver flyttas, har vi den erfarenhet och utrustning som krävs för att göra jobbet på ett säkert och effektivt sätt.

Kontakta oss på Kvalitetsflytt för att diskutera dina behov och få en gratis offert på flytthjälp i Haparanda. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa flytt!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Haparanda?

Förr eller senare genomgår de allra flesta en flytt. Haparanda är inget undantag, så när det blir aktuellt för dig som privatperson eller företagare i Haparanda så kan du vända dig till oss på Kvalitetsflytt! Vi hjälper dig med hela din flytt. Dessutom till ett förmånligt pris. Det är vårt mål att vara en professionell flyttfirma i Haparanda och tillgängliga för varje kund! Oavsett om du är privatperson eller företag, med ett lätt eller tungt flyttlass så finns vi här för dig! Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Vårt telefonnummer finner du här på vår hemsida.

Vill du flytta till Umeå eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Norrbotten. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Norrbotten.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA