Flyttfirma Järfälla

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Järfälla

Vill du flytta till Järfälla kommun? Du kanske flyttar själv, med familj, eller kanske som ett företag? Behöver du en flyttfirma Järfälla som hjälper dig med det tunga lasset? I sådana fall har du hittat rätt! Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma som erbjuder flertalet flyttjänster för dig som ska flytta. Både som privatperson och företag kan en flytt upplevas tidskrävande och energitagande, vilket det oftast är också. Vi på Kvalitetsflytt har dock lång erfarenhet inom området, vilket gör oss professionella och effektiva. Vi gör kontorsflytt eller bostads-flyttar möjliga, samtidigt som vi ser till att dessa sker via en trygg och säker process. Vi vill även erbjuda generösa flyttjänster för billiga priser, till våra kunder. Läs mer om dessa samt varför vi är rätt flyttfirma Järfälla för dig!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Järfälla

Vi är en flyttfirma Järfälla som tar hänsyn till våra kunder och deras önskemål i första rum. Vi vill också erbjuda en skräddarsydd och kostnadsfri offert för företagsflytt och privatflytt. Beträffande våra tjänster, erbjuder vi även, transport, bohagsflytt, flyttstädning, magasinering och allt detta ska naturligtvis ske säkert, snabbt, bra och till ett alldeles förmånligt pris! Utöver dessa flyttjänster erbjuder vi även olika typer av flyttar, nämligen:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Läs mer om vad dessa innebär här och hur vi går till väga vid en sådan typ av flytt, här på vår hemsida. Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta sker på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter stor erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flytt-processen!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flytta själv eller med flyttfirma i Järfälla

Du behöver inte anlita en flyttfirma vid en flytt. Det är möjligt att flytta själv, eller med hjälp från vänner och familj. Tillsammans kan ni ta hand om packning, flyttstädning, och transport på egen hand. Detta är det billigare alternativet. Det finns dock en anledning till att de allra flesta anlitar flyttfirmor såsom vår flyttfirma Järfälla. Det beror på att fördelarna väger tyngre med att anlita en flyttfirma. Exempelvis, när du anlitar en flyttfirma, kan vi göra en offert på flytten, vilket gör att du har full kontroll på de kostnader samt utgifter som uppstår under flytten. Fortsättningsvis, kan du räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extraarbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Järfälla!

Flytthjälp i Järfälla för företag

Hos oss på Kvalitetsflytt värnar vi om både företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Oavsett vilken flytt, tillkommer det en hel del arbete som behöver göras på rätt sätt. Vad gäller en företagsflytt hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos en privat flytt naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Pris för flytthjälp i Järfälla

Järfälla, med sin närhet till Stockholm och sitt breda utbud av bostäder, är en populär plats för både boende och företag. Priset för flytthjälp i Järfälla kommer att variera baserat på en rad olika faktorer, inklusive flyttavstånd, storleken på bostaden och mängden saker som ska flyttas. Kvalitetsflytt erbjuder professionell service till konkurrenskraftiga priser, och ser till att din flytt sker så effektivt som möjligt.

När kan man behöva flytthjälp i Järfälla?

Livets olika skeden och förändringar kan göra att man behöver professionell flytthjälp. Det kan vara allt från att flytta till en större bostad för att rymma en växande familj, till att flytta till en mindre bostad efter att barnen har flyttat ut. Företag i tillväxt kan också behöva flytthjälp när de flyttar till större lokaler. Kvalitetsflytt har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera alla typer av flyttar och ser till att processen blir så smidig som möjligt.

Välj rätt flyttfirma i Järfälla för en trygg och prisvärd flytt!

Efter många års erfarenhet inom flyttar har vi kommit till insikt att en av de viktigaste delarna i vårt arbete är att ha en fin kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Järfälla som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Järfälla?

Om du är ett företag med fäste i Järfälla eller en privatperson som har en bostad i Järfälla men önskar att förnya lokaler eller bostad, då gör ni rätt till att vända er till oss på Kvalitetsflytt. Om du behöver hjälp med din flytt i eller till Järfälla kan du räkna med att vi gör hela flytt-processen till en trevlig och smidig aktivitet där du inte behöver dra det tyngsta lasset – för det gör ju vi! Oavsett om du är från ett stort eller litet företag med tungt eller lätt lass. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag! Nedan kan du läsa om viktiga saker att tänka på vid flytt. Du kan även se några förslag på sevärdheter i Järfälla, så att du kan lära känna ditt nya hem.

Checklista flytt

Tänk på dessa saker när du ska flytta.

 •   Börja i tid

Du kan förberedda flytten genom att gå igenom de saker du har hemma och packa ned det du vill ta med dig.  

 •   Sortera, återvinn, och kasta bort

Ta tillfället i akt att rensa och göra dig av med saker som du inte är i behov av längre. Dessa saker kan du antingen ge bort till familj eller vänner, sälja, eller slänga.

 •   Märk flyttlådorna

En flytt tenderar att bli stressig och kanske något rörig. Underlätta flytten genom att märka kartongerna i förväg, med dess innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, och vart de ska placeras i ditt nya hem.

 •   Flyttanmälan

Du behöver utföra en flyttanmälan vid en flytt. Detta kan du göra via Skatteverkets hemsida.

 •   Adressändra och eftersändning

Du behöver också adressändra och beställa eftersändning. Det kan du göra på adressandring.se.

 •   Se över dina abonnemang

En del abonnemang kanske ska flyttas, eller sägas upp, beträffande exempelvis el, bredband, och TV. Passa på nu att jämföra olika bredband och hitta det rätta priset för just dig!

 •   Hemförsäkring

Det kan också vara fördelaktigt att höra med ditt försäkringsbolag, och se vad som gäller när man flyttar till en ny adress.

 •   Hantera avtal

Det gäller både din nuvarande bostad och din nya bostad.

 •   Planera flyttdagen

Fundera på hur du ska lägga upp dagen för att den ska ske så smidigt som möjligt. Detta är naturligtvis något som vi tar mest ansvar för som din flyttfirma Lidingö.

 •   Skola/Arbete

Se till att kolla upp vart din skola eller arbete ligger och om det finns några förberedelser som du måste ta hänsyn till innan din skola eller arbete börjar.

 •   Fritidsaktivitet

Sysselsätt dig med fritidsaktivitet. Det är ett ypperligt sätt att träffa nya människor och bekantskaper. Speciellt om du har barn, kan det vara bra att låta dem ha någon aktivitet så att de får en samhörighet och lär känna nya kompisar.

Tips till dig som flyttar till Järfälla!

Det finns flertalet sevärdheter på Järfälla. Se därför till att besöka några av dessa när du har tid. Det är ett bra sätt att lära känna historian och kulturen i din nya kommun. Se exempel på några av dessa sevärda platser nedan.

  Säbysjön

  Stockholm Quality Outlet

  Görvälnbadet 

  Extremfabriken

Se dig omkring i din nya hemort! Det finns mycket fint att upptäcka i Järfälla. Dessa saker kan du planera och drömma om medan vi drar det tunga lasset! Anlita flytthjälp för en trevlig, smidig, och trygg flytt. Om detta låter intressant kan vi skicka dig en kostnadsfri offert. Du kan även kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar!

BILDER NEDAN

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA