Flyttfirma Kinna

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Kinna

Står du inför en flytt och söker efter en pålitlig flyttfirma i Kinna som kan ta dig och ditt flyttlass vidare på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt? Kvalitetsflytt är en väletablerad flyttverksamhet som erbjuder flexibla flyttjänster till både privatpersoner och företag i Kinna oavsett uppdragets omfattning eller komplexitet. vår flyttfirma utgår från Borås men vi erbjuder flytthjälp i Kinna, Skene, Fritsla och i hela Marks kommun.

Pålitlig flyttfirma i Kinna/Skene

Lyhörda till alla önskemål ser vi alltid till så att kunden får rätt hjälp till flytten de står inför. Därtill värnar vi också om kundernas trygghet och vill att alla ska känna sig bekväma genom samarbetet. Vi dyker upp som förväntat och arbetar effektivt samt strukturerat för att du ska komma på plats så snart som möjligt. Självklart är vi försäkrade under arbetet om något skulle hända och hanterar alla dina ägodelar varsamt med respekt för affektionsvärdet. För extra trygghet har vi också nöjd-kund-garanti på allt som utförts. Vi förhåller oss också strikt till alla riktlinjer enligt Bohag 2010 vilka garanterar att flyttarbetet sker under seriösa former.

Fördelar med att anlita flyttfirma i Kinna/Skene

En vanlig missuppfattning är att det skulle vara komplicerat och dyrt att anlita en flyttfirma. Något som vi vill motbevisa genom att erbjuda prisvärda lösningar skräddarsydda för alla kunders personliga behov. Som privatperson kan du dessutom även nyttja RUT-avdraget. Det enda du behöver göra är att meddela oss vid bokning så drar vi av 50% av arbetskostnaden redan i fakturan.

Vår flytthjälp i Kinna medför ovärderliga fördelar:

 • Hela processen blir betydligt mycket smidigare och du slipper alla tunga lyft som en flytt annars innebär.
 • En flytt hamnar på topp tre över det mest stressfyllda vi går igenom i livet. Genom oss försvinner en stort del av stressen man vanligtvis känner och man kan istället fokusera på allt det roliga.
 • Du slipper hyra släp eller bil till transporten. Vi dyker upp med flyttbilar med hög lastningskapacitet vilket också effektiviserar flytten ytterligare.
 • Vi är experter på flytt och vet därmed hur dina möbler och ägodelar ska hanteras på bästa tänkbara sätt. Alla möbler kommer vara ordentligt skyddade under transporten och allt är därtill försäkrat längs vägen.
 • Eftersom vi erbjuder komplett flytthjälp väljer du själv om vi enbart ska dyka upp för transport eller ta över flyttens helhet.
 • Som privatperson kan du använda rut-avdraget som gör vår flytthjälp ännu mer prisvärd.

Smart och säker packning

Av allt som ska göras inför och under en flytt är just packningen ofta det som kräver allra mest. Vårt första råd är därför att börja i tid och inte vänta in i det sista. Se också till så att du har tillräcklig med kartonger och prioritera de av högre kvalitet. Hos oss kan du hitta ett stort utbud av kartonger och packningsmaterial i varierande storlekar och designer.

När du nu börjar packa så placera större, tyngre föremål i botten. Därefter fyller du på med lättare och mer ömtåliga saker ovanpå. Ömtåliga föremål så som porslin, glas och prydnadssaker ska sedan alltid skyddas lite extra för att inte ta skada av närliggande saker eller stötar under transporten.

Till sist; märk alla kartonger tydligt med innehåll och vilka rum de tillhör. Då slipper du leta efter alla saker du behöver väl på plats. Dessutom kan vi hjälpa dig lite extra genom att placera kartongerna i rätt rum redan från början.

För fler tips eller packningsmaterial är du alltid välkommen att höra av dig. Självklart kan vi även hjälpa dig i Kinna med packningen om så önskas.

Pris för flytthjälp i Kinna

På Kvalitetsflytt förstår vi vikten av att erbjuda prisvärd och transparent flytthjälp i Kinna. Vi är måna om att våra kunder ska få bästa möjliga värde för pengarna, och våra priser på flytthjälp återspeglar detta åtagande. Genom att noggrant utvärdera din flytts storlek, avståndet mellan ditt gamla och nya hem och de särskilda tjänster du behöver, kan vi skräddarsy en offert som passar just dina behov. Kontakta oss för en gratis offert och låt oss visa dig att kvalitativ flytthjälp i Kinna inte behöver vara dyr.

Kvalitetsflytt är det självklara valet för den som behöver flytthjälp i Kinna. Vi är stolta över att ha ett team av erfarna och professionella flyttarbetare som ser till att dina tillhörigheter hanteras med största omsorg. Välj oss för din flytthjälp, och upplev skillnaden med ett företag som sätter kvalitet och kundnöjdhet i första rummet.

När kan man behöva flytthjälp i Kinna?

I Kinna, en idyllisk ort med stark gemenskap, kan livets olika skeden göra att behovet av professionell flytthjälp blir aktuellt. Kvalitetsflytt står redo att erbjuda sin expertis och erfarenhet för alla typer av flyttar i Kinna, oavsett om det gäller en privatperson, en familj eller ett företag. Vår flytthjälp är utformad för att möta de unika behov och utmaningar som varje flyttscenario innebär, och vi är här för att underlätta processen för dig.

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, men med rätt flytthjälp blir processen mycket enklare och mer överkomlig. Kvalitetsflytt i Kinna erbjuder en omfattande flytthjälp som täcker allt från packning och transport till montering och uppackning av dina tillhörigheter. Vår flytthjälp garanterar att dina saker transporteras säkert och effektivt, så att du kan fokusera på att börja ditt nya kapitel i Kinna. Lita på oss för din flytthjälp och gör din flytt till en positiv upplevelse.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Komplett flytthjälp i Kinna

Vi erbjuder bl.a. följande flytttjänster

 • Kvalitativt emballage
 • Packhjälp
 • Transport
 • Montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Magasinering
 • Tunga lyft

Genom att anlita en komplett flyttfirma i Kinna styr du själv över flytthjälpens omfattning. Vi kan dyka upp för enstaka insatser eller lyfta ansvaret helt från dina axlar genom att rå om samtliga moment av flyttarbetet. vill du ha en snabb, effektiv och prisvärd flyttfirma i Kinna så är vi rätt partner för jobbet.

Fyll i vårt offertformulär så återkommer vi snarast med offert på arbetet.

Vill du flytta till Göteborg eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Göteborgsregionen. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Göteborg.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA