BEGÄR OFFERT

Kontorsflytt i Malmö


Behöver ni hjälp vid kontorsflytt i Malmö?


Är det dags för lite större lokaler till företaget? Ni kanske behöver ett miljöombyte? Oavsett om ni är ett stort eller litet företag som ska flytta, kan det vara fördelaktigt att anlita en flyttfirma som hjälper er med hela processen. Det är nämligen mycket som behöver göras vid en flytt, och då kan det vara effektivt att överlåta det tunga arbetet till oss som är experter på kontorsflyttar! Då får ni en chans att fokusera på er verksamhet samt de nya lokalerna och kontoret, vilket är betydligt mer spännande! Vi erbjuder ett omfattande sortiment av olika flyttjänster som ni själva kan välja mellan. Läs mer om vår flytthjälp, på den här sidan!

GRATIS OFFERT INOM 10 MINUTER

Kvalitetsflytts kontorsflytt i Malmö

Vi på Kvalitetsflytt hjälper er med företagsflytt, kontorsflytt, och flertalet andra flyttjänster vid behov. En flytt är en spännande process men också intensivt naturligtvis. Vi som flyttfirma i Malmö besitter lång erfarenhet av flyttar, som sträcker sig ända tillbaka till 1960-talet. Det innebär att vi är väl medvetna om de bästa sätten att flytta på, för att allt ska ske smidigt och effektivt. Vi gör allt detta, till ett förmånligt pris dessutom! Med vår erfarenhet förstår vi att det är viktigt för våra kunder att flytten sker på ett tryggt sätt så att känsliga och tunga föremål flyttas på ett säkert sätt.

Fördelarna med Kvalitetsflytts kontorsflytt i Malmö

Det finns flertalet fördelar med att anlita en erfaren och professionell flyttfirma. Det innebär flytthjälp som du kanske inte ens visste att du behövde. Det kan vara svårt att se i förväg vad man kommer att behöva göra och hur mycket tid det kommer att ta. Faktum är att ibland tar flytten längre tid än förväntat och den är dessutom mer energikrävande än förutspått. Det är naturligtvis möjligt att flytta på egen hand som företag. Det kan dock underlätta om du vänder dig till en flyttfirma som har mer erfarenhet, då du vet att flytten kommer att ske mer effektivt och med ett noggrant utförande. Vi som flyttfirma tar hand om föremål på ett tryggt sätt. Vi är också anpassningsbara beträffande tider, så att vi inte stör er verksamhet. Vi följer även SMF’s riktlinjer och erbjuder alltid nöjd kund garanti!

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Hur går en kontorsflytt i Malmö till?

Vi på Kvalitetsflytt arbetar flexibelt och hos oss kan du skräddarsy ditt val av våra flyttjänster. Du behöver alltså inte enbart anlita oss för en kontorsflytt, utan du kan välja hur många och vilka flyttjänster du skulle vilja ha hjälp med. Exempelvis, du kanske önskar att få hjälp med flyttstädning och kontorsflytt Malmö eller så kanske du enbart behöver magasinering? Oavsett så är vi flexibla och möter dina behov. Om du behöver flytthjälp för kontoret hjälper vi både stora och små företag inom olika branscher med just detta. Baserat på vår erfarenhet förstår vi att kraven vid företagsflytt skiljer sig från en privat hemflytt. Tidsschemat är ofta pressat och små misstag kan vara mycket kostsamma. Vi strävar efter att genomföra flytten med minimal störning för din verksamhet. Om du har frågor eller vill boka flytthjälp redan nu kan du kontakta oss via telefon eller e-post!

Ansvarsförsäkring & RUT

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder ansvarsförsäkring. Det tycker vi är viktigt då det är den försäkringen som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättsliga regler. Om någonting skulle inträffa under flytten, skulle vi stå ansvariga för detta. Det skapar trygghet till dig som kund! Från augusti 2016 är det också möjligt att använda RUT-avdraget för flytthjälp, vilket syftar till att minska den svarta arbetsmarknaden inom branschen. Avdraget omfattar den anlitade flyttfirmans arbetskostnad, vilket innebär att kunden endast behöver betala halva kostnaden tack vare skattereduktionen. Även om flytten bokas och betalas före augusti måste själva flyttningen ske efter detta datum för att avdraget ska kunna utnyttjas. Än så länge finns ingen exakt prognos över hur många arbetstillfällen som kommer att skapas, men det förväntas ha störst inverkan inom flyttbranschen. Om du önskar att få professionell hjälp med kontorsflytt till ett billigt pris är du välkommen till oss på Kvalitetsflytt!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA