Flyttfirma Malmö

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Malmö

Förbereder du dig inför ett bostadsbyte och behöver flytthjälp för bohagsflytt? Eller kanske är det dags för företagsflytt? Vi hjälper dig med din flytt i Malmö.

Vi på Kvalitetsflytt flyttfirma Malmö har lång erfarenhet av alla olika typer av flyttar och är redo att rycka in med ett par extra starka armar när det är dags för flytten, vi flyttar enkelt och effektivt dina möbler och ägodelar oavsett hur långt de ska flyttas eller hur tunga de är på vår flyttfirma i Malmö.

Med stor kapacitet, specialistkunskap och lång erfarenhet från alla sorters flyttar har vi allt som krävs för att göra flytten enklare. Våra allomfattande tjänster är omsorgsfullt formade för både privatpersoners och företags behov oavsett krav, omfattning eller komplexitet. Vi vet hur ett hem flyttas från en adress till en annan på ett effektivt och säkert sätt liksom hur ett företag snabbt kommer tillrätta i nya lokaler utan strul eller onödigt långa avbrott i verksamheten.

Vårt jobb är att effektivisera flyttprocessen, minska stressen och eliminera alla risker för kostsamma missöden under flytten. Beskriv din flytt för oss redan idag så arbetar vi fram en prisvärd lösning av flytthjälp tillsammans med offert och tidsplan för arbetet.

Tjänster vi erbjuder som flyttfirma i Malmö

 • Packhjälp
 • Flytt och transport
 • Montering och demontering
 • Professionell flyttstädning
 • Magasinering i torra och säkra förråd
 • Flyttstädning

Med insikt i hur varierande alla våra kunders behov ser ut erbjuder vi ett brett utbud av flyttjänster och skräddarsydda lösningar för var och en som söker flytthjälp i Malmö. Här är det alltid kunden som styr vårt arbete och du väljer själv om vi ska ta över flyttens helhet eller bara dyka upp när det är dags att börja bära.

Om du väljer att plocka in oss tidigt i processen kan vi hjälpa till med planering och packning för att sedan på flyttdagen transportera lasset till din nya adress. Vi har också ett erfaret städteam redo för att ta över flyttstädningen och möjlighet att ordna med förvaring i lämpliga och säkra magasin i eller utanför Malmö med omnejd.

Flexibel flyttfirma i Malmö för både privatpersoner och företag

Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Malmö som hjälper både större och mindre företag med att flytta. Genom mångårig erfarenhet vet vi att kraven för den här typen av uppdrag skiljer sig från privata flyttar och är väl förberedda för att nå upp till dem alla.

Vi förstår att det ofta rör sig om pressade tidsscheman och känsligt gods där samtliga misstag kan bli oerhört kostsamma. Därför inleder vi också alltid med en kostnadsfri besiktning, är noga med att komma rätt rustade samt arbetar strukturerat och effektivt för att minimera antalet störningar i arbetet.

Vi erbjuder dig kontorsflytt i Malmö med alla möbler och all datautrustning på ett strukturerat och säkert sätt. Vår personal är specialister på tunga lyft och högt lösningsorienterade för att klara av även de mest komplexa uppdragen. Har du frågor eller vill du veta mer om hur vi hjälper företag är du givetvis välkommen att ringa så besvarar vi alla potentiella frågor.

Trygghet och service med vår flyttfirma i Malmö

Utöver det självklara i att vi kommer leverera professionell flyttservice av högsta kvalitet som din flyttfirma i Malmö så är vi också måna om våra kunders trygghet genom samarbetet. Du kan förvänta dig engagerad hjälp från kunniga medarbetare, utbildade för uppgiften de tilldelas och med förståelse för sakers affektionsvärde.

Vi har alla tillstånd som krävs, ansvarsförsäkring som täcker för eventuella missöden och givetvis gäller nöjd-kund-garanti på allt utfört arbete. Vi lämnar aldrig ett uppdrag förrän vi försäkrat oss om att allt varit till belåtenhet.

Som seriös flyttfirma i Malmö och hela Sverige tillämpar vi Bohag 2010 under flyttarbetet. Det dokument som konsumentverket tagit fram tillsammans med flyttbranschens branschorgan innehållandes riktlinjer för hur en flytt ska hanteras. Tryggare för dig som kund men också enklare för oss i vårt jobb att leverera komplett service som uppskattas.

Vi sköter alla tunga lyft!

När du ska flytta behöver du inte själv lyfta alla tunga föremål, tar du hjälp av oss vid flytt av tunga föremål så ser vi till att din flytt blir smidig. Vi erbjuder flytt tjänsten för dig som vill flytta stora möbler eller prylar från din gamla bostad till din nya. Bland våra tjänster finner du även att vi erbjuder pianoflytt i Malmö när du behöver speciell hjälp med dina tunga föremål.

Tips till flytt i Malmö

 1. Planera noga för samtliga moment av flytten. Det är många saker att hålla koll på och många saker att genomföra innan man är på plats i det nya. Nyckeln till att lyckas är just planering.
 2. Börja i god tid. Det tar i regel alltid längre tid att packa och förbereda inför en flytt än man först väntat sig.
 3. Packa smart och strukturerat. Både för att minska risken för att något ska gå sönder under flytten och för att du ska slippa leta efter saker när du väl är framme. Läs igenom våra tips till packningen här nedan och tveka inte på att höra av dig om du har några ytterligare frågor eller önskar kunniga tips och råd.
 4. Be om hjälp. Kolla med vänner, familjemedlemmar och bekanta om de kan hjälpa dig. Du kan givetvis också kontakta oss på Kvalitetsflytt vare sig du söker komplett flyttservice eller endast hjälp till transporten.

Smart och säker packning till flytten

Att packa när man ska flytta kan vara svårt och tar generellt sett längre tid än man föreställt sig. Det är mycket som ska få plats och allt ska också packas på ett strukturerat sätt för att det inte ska skadas under flytten samt för att enkelt hitta det man söker efter när man är på plats.

Börja med att investera i riktigt bra flyttkartonger som håller för sitt syfte. Börja sedan med de tyngre föremålen och fyll på med lättare eller mer ömtåliga ovanpå. Kontrollera med jämna mellanrum så att kartongerna inte blir för tunga för att bäras. Glas, porslin och annat ömtåligt måste i sin tur lindas in i skyddande material som isolerar effektivt från stötar. Märk nu också lådorna med vilket rum de tillhör och dess innehåll.

Med stor erfarenhet från flyttpackning kan vi givetvis också hjälpa dig så att du kan känna dig trygg med att allt är skyddat till transporten.

Pris för flytthjälp i Malmö

På Kvalitetsflytt är vi stolta över att erbjuda förstklassig flytthjälp till konkurrenskraftiga priser i Malmö, en stad känd för sin unika blandning av gammalt och nytt, från de historiska gatorna i Gamla staden till de moderna byggnaderna i Västra hamnen. Vårt team av erfarna flyttare i Malmö arbetar hårt för att din flytt ska vara så smidig och stressfri som möjligt. Vi erbjuder en rad olika tjänster anpassade för att möta dina specifika behov och budget.

Hos Kvalitetsflytt förstår vi att varje flytt är unik, och därför erbjuder vi en gratis offerttjänst så att du kan få en exakt uppskattning av kostnaderna för din flytt. Vår transparenta prissättning och engagemang för kundnöjdhet garanterar att du får det bästa möjliga värdet för pengarna. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för din flytt i Malmö.

När kan man behöva flytthjälp i Malmö?

Malmö, med sin dynamiska atmosfär och blandning av kulturer, är en stad som ständigt är i rörelse, och det finns många situationer då flytthjälp kan vara nödvändig. Oavsett om du är en student på väg till Malmö högskola, en familj som söker nya möjligheter, eller ett företag i expansionsfasen, har Kvalitetsflytt de resurser och kunskaper som behövs för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Vår lokala expertis gör oss särskilt lämpade för att hantera de unika utmaningarna som kan uppstå vid en flytt i Malmö. Vi känner till stadens alla hörn och kan erbjuda praktiska råd och lösningar oavsett om du flyttar inom staden eller kommer från en annan del av landet. Kontakta Kvalitetsflytt för en gratis offert och upptäck hur vi kan underlätta din flyttprocess i Malmö.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flytta själv eller med flyttfirma i Malmö?

Även om det går att genomföra en flytt med hjälpsamma vänner och en stor portion tålamod är hjälpen från en flyttfirma allt som oftast ovärderlig.

 • Du slipper alla tunga lyft.
 • Du behöver inte ordna med släpvagn eller flyttbil på egen hand.
 • Flytt och transport kommer bli snabbare avklarad tack vare våra inarbetade rutiner och lastbilar med hög lastkapacitet.
 • Dina ägodelar är försäkrade under transporten.

Och framförallt; du kan lämna över flyttarbetet helt och hållet till en flyttfirma i Malmö, så att du istället kan fokusera på annat som du hellre lägger tid på. Med hjälp av Rut-avdraget kan du dessutom dra av upp till halva kostnaden för vårt flyttarbete vilket gör hjälpen ännu mer förmånlig.

Behöver du flytthjälp av en flyttfirma i Malmö?

Vi vet hur mycket press och stress en flytt innebär. Det är också därför som vi startade vår verksamhet och dagligen arbetar hårt för att underlätta för alla våra kunder. Tveka inte när det gäller att kontakta oss om du behöver några extra armar till flytten eller kunnig hjälp från början till slut. Vi lovar dig en smidigare flytt fri från stress, krångel och kostsamma missöden.

Vi erbjuder både flytt och städtjänster för dig som ska flytta och du får alltid kostnadsfri offert!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA