Flyttfirma Kungsbacka

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Kungsbacka

Välkommen till en rutinerad flyttfirma i Kungsbacka med heltäckande service för alla sorters flyttuppdrag. Vi vet vad som krävs för att genomföra en bohagsflytt på bästa sätt samt hur en företagsflytt genomförs säkert utan onödigt stor inverkan på arbetet. Alla flyttupplägg formas flexibelt utifrån rådande förutsättningar och var kunds personliga behov. Du bestämmer själv om vi ska ta fullt ansvar för samtliga moment eller om vi enbart ska dyka upp för transporten.

Fundera på vad du behöver från en flyttfirma i Kungsbacka och kontakta sedan oss så tar vi fram en matchande lösning tillsammans. Personalen på vår flyttfirma i Kungsbacka har lång erfarenhet av körningar både i och runt Kungsbacka. så oavsett om det gäller flytt inom Kungsbacka eller flytt till Vallda, Forsbäck, Onsala, Hede eller Hammarö så löser vi det.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Vad får du av vår flyttfirma i Kungsbacka?

  • Packmaterial, packhjälp och emballagering
  • Tunga luft och transport
  • Flyttstädning
  • Magasinering
  • Utlandsflytt

Vårt jobb är att minimera stressen som en flytt ofta medför och se till så att processen effektiviseras liksom hanteras på ett tryggare och smidigare sätt. Vår personal är utbildad för uppgifterna de tilldelas, kommer rätt utrustade för att lösa uppgiften och arbetar såväl strukturerat som omsorgsfullt med respekt för dina ägodelar.

Vi vet att det bara är tillsammans med nöjda kunder som vi kan lyckas och arbetar därför alltid lika hårt för att överträffa alla höga förväntningar. Som flyttfirma i Kungsbacka vet vi att det är viktigt att vi dels kan Kungsbacka som region och dels gör en bra, snabb och smidig flytt, först då tror vi att du är nöjd med oss. Vi följer oavkortat riktlinjerna ur Bohag 2010, är försäkrade under vårt arbete och lämnar nöjd-kund-garanti på alla tjänster.

För en smidigare flytt i Kungsbacka

Står du inför ett bostadsbyte eller planerar du  kanske för en kommande företagsflytt eller privatflytt i eller runt Kungsbacka?  Oavsett omfattning och karaktär är vår flyttfirma redo att hjälpa. Fyll i vårt offertformulär för en snabb offert på arbetet eller kontakta oss direkt så besvarar vi alla frågor du har angående flytt.

Vår flyttfirma i Kungsbacka hjälper dig från start till slut med din flytt i Kungsbacka och närliggande områden!

Vill du flytta till Göteborg eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Göteborgsregionen. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Göteborg.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA