Flyttfirma Landvetter

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Landvetter

Kvalitetsflytt är en väletablerad flyttfirma i Landvetter med kapacitet och rätt kunskap för att ta dig och ditt flyttlass vidare både snabbt och säkert. Våra engagerade medarbetare står redo att hjälpa till vid alla sorters flyttar i Landvetter med allomfattande tjänster som täcker från början till slut.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Komplett flytthjälp för privatpersoner och företag

Väl medvetna om kundernas varierande krav skräddarsyr vi alltid våra upplägg utifrån var och ens personliga behov. Vi kan vara med er hela vägen, från packning till iordningställande eller dyka upp enbart för transport. För större eller mer komplexa uppdrag inleder vi alltid med en kostnadsfri besiktning där vi ser närmre på vad som ska flyttas och vad som krävs av oss som flyttfirma i Landvetter.

Tjänster från vår flyttfirma i Landvetter:

  • Packhjälp. Vi kan erbjuda emballage för alla sorters föremål samt hjälpa dig packa på ett proffesionellt och praktiskt sätt.
  • Bärhjälp och transport. På flyttdagen dyker vi upp rätt rustade för att bära ut alla möbler och ägodelar för att sedan frakta allt samman till din nya adress där vi självklart också bär in allt.
  • Flyttstädning. Vill du blicka framåt och slippa den tunga flyttstädningen kommer vårt kunniga städteam dyka upp efter att allt tömts och genomföra städningen enligt alla högt satta krav.
  • Magasinering. Har du möbler, kartonger eller föremål du inte vill ta med dig vid flytten löser vi med tillfällig förvaring genom lämplig magasinering.

Pålitlig flyttfirma i Landvetter

Står du inför en privatflytt eller ska du och ditt företag byta lokaler? Kontakta oss så ser vi till så att övergången blir smidigare. Beskriv dina önskemål och behov så tar vi fram en anpassad flyttlösning redan idag och skickar offert inom 30 minuter.

Vill du flytta till Göteborg eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Göteborgsregionen. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Göteborg.

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA