Flyttfirma Lidingö

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Lidingö

Dags att flytta? Ska du flytta till eller från Lidingö? Oavsett, är det fördelaktigt att vända sig till en flyttfirma som förser dig med rätt flyttjänster för att underlätta hela flytt-processen! Vi är en flyttfirma Lidingö som erbjuder både privatpersoner och företag flertalet flyttjänster, som utförs av en professionell och effektiv flyttfirma. Om du behöver hjälp med att flytta ditt bohag gör du rätt i att vända dig till oss! Faktum är att en flytt kan upplevas tidskrävande och energitagande. Genom att vända sig till en flyttfirma Lidingö kan du spara tid och energi, samt fokusera på andra aspekter inom flytten. Det är nämligen flertalet aspekter som tillkommer vid en flytt, speciellt om ni är en stor familj eller företag som flyttar. Ta en titt på vårt utbud av flytthjälp här på vår sida. Vi kan hjälpa dig med packning, flyttstädning, magasinering, och transport! Detta gör vi tryggt och säkert till ett förmånligt pris dessutom. Välkommen till oss på Kvalitetsflytt!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma på Lidingö

Du kanske flyttar för ett miljöombyte, arbete, eller på grund av familj? Oavsett orsaken så kräver flyttar en del planering. Inte minst själva flytten i sig men också alla aspekter runt omkring, såsom arbete, skola, aktiviteter, och sociala relationer. Dessa delar är vad som skapar en vardag och samhörighet. Det vi kan hjälpa dig med är att se till att allt det praktiska sköts snabbt och smidigt så att du får mindre att tänka på. Vi på Kvalitetsflytt erbjuder en rad olika tjänster såsom följande:

 •   Utlandsflytt
 •   Tungflytt
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Företagsflytt
 •   Flyttpackning
 •   Pianoflytt

Ponera att du flyttar till Lidingö, då hjälper vi dig med all flyttstädning, packning, bohagsflytt, transport och även magasinering om det är efterfrågat. Eftersom vi besitter lång erfarenhet inom området vet vi hur man steg för steg städar på bästa sätt. Vi vet även vad som är viktigt att ha i beaktningen när du flyttar tunga möbler. Vi ser även till att transporten av ditt bohag förflyttas tryggt och säkert.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flytta själv eller med flyttfirma på Lidingö

Det är naturligtvis möjligt att genomföra en flytt helt på egen hand. Du kan exempelvis be om flytthjälp från vänner eller familj. Tillsammans kan ni hjälpas åt att packa, städa, och eventuellt hyra en flyttbil. Hursomhelst, kommer detta att troligtvis ta upp stor del av din tid och energi. En del väljer dock att flytta själv för att spara pengar, men det innebär inte att flytta själv blir en helt kostnadsfri flytt iallafall. Att hyra en flyttbil kostar samt om en olycka uppstår, vilket inte är omöjligt om man flyttar stora och tunga möbler helt själv utan erfarenhet. Faktum är att tiden du sparar på att låta en flyttfirma genomföra flytten åt dig tillåter dig att fokusera på ditt nya jobb, skola, eller att etablera nya relationer på Lidingö. Du får även mer tid på att fokusera på hur din nya bostad kommer att se ut. Hos oss kan vi dessutom skräddarsy din flytt med våra flyttjänster. På så sätt kan vi kommer överens om den bästa flyttplanen för just dig!

Flytthjälp på Lidingö för företag

Ni kanske är ett företag som ska flytta till Lidingö? I sådana fall finns det en del aspekter att ha i åtanke. Det är troligtvis en hel del saker som ska flyttas och en del av dessa saker väger troligtvis en hel del, såsom datorer, skrivare, eller skrivbord exempelvis. Vår service är inte bara smidig men också säker, vilket gör att ni kan lita fullständigt på att vi tar hand om era saker. Vi hjälper även till med flyttstädning, vilket vanligtvis är varmt uppskattat då det är tidskrävande och behöver göras på rätt sätt.

Välj rätt flyttfirma på Lidingö för en trygg och prisvärd flytt!

Om du bestämmer dig för att vända dig till en flyttfirma Lidingö när du ska flytta, kan det var bra att ha några saker i åtanke. Inledningsvis, behöver du avgöra vilka delar av flytten som du behöver hjälp med. För dig kanske det är speciellt viktigt med flyttstädning? Vi erbjuder flyttstädning innan, under, och efter din flytt. Du är också välkommen att ta del av våra andra tjänster, såsom flytt av tunga möbler, för att säkerställa en trygg flytt av ditt bohag. Vi arbetar som en smidig flyttfirma som utför alla våra tjänster till förmånliga priser.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 •   Flytta bohag mellan bostäder
 •   Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 •   Arbetstiden för transporten
 •   Packning och uppackning, montering och demontering
 •   Flyttstädning
 •   Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Hursomhelst, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste sär-redovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt på Lidingö?

Du kanske har en stor eller liten last, oavsett är det värdefulla ägodelar som bidrar till hemkänslan i ditt nya hem. Om du ska flytta till Lidingö, kanske från någon annan del av Stockholm, kan det vara fördelaktigt att ta hjälp av oss på Kvalitetsflytt. Vi är en prisvärd flyttfirma Lidingö som förser dig som kund med vår fulla uppmärksamhet. Vi diskuterar gärna offert och dina önskemål kring flytten så att vi förstår vad du vill ha hjälp med. Det ingår en hel del i våra tjänster, men om du har ett extra behov eller önskemål är du välkommen att ta upp detta med oss. Vi tar varje kunds flytt på stort allvar och ser till att flytta allt bohag på ett effektivt men tryggt sätt. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder högsta kvalitet på våra flyttjänster.

Checklista flytt

Tänk på dessa saker när du ska flytta.

 •   Börja i tid

Du kan förberedda flytten genom att gå igenom de saker du har hemma och packa ned det du vill ta med dig.  

 •   Sortera, återvinn, och kasta bort

Ta tillfället i akt att rensa och göra dig av med saker som du inte är i behov av längre. Dessa saker kan du antingen ge bort till familj eller vänner, sälja, eller slänga.

 •   Märk flyttlådorna

En flytt tenderar att bli stressig och kanske något rörig. Underlätta flytten genom att märka kartongerna i förväg, med dess innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, och vart de ska placeras i ditt nya hem.

 •   Flyttanmälan

Du behöver utföra en flyttanmälan vid en flytt. Detta kan du göra via Skatteverkets hemsida.

 •   Adressändra och eftersändning

Du behöver också adressändra och beställa eftersändning. Det kan du göra på adressandring.se.

 •   Se över dina abonnemang

En del abonnemang kanske ska flyttas, eller sägas upp, beträffande exempelvis el, bredband, och TV. Passa på nu att jämföra olika bredband och hitta det rätta priset för just dig!

 •   Hemförsäkring

Det kan också vara fördelaktigt att höra med ditt försäkringsbolag, och se vad som gäller när man flyttar till en ny adress.

 •   Hantera avtal

Det gäller både din nuvarande bostad och din nya bostad.

 •   Planera flyttdagen

Fundera på hur du ska lägga upp dagen för att den ska ske så smidigt som möjligt. Detta är naturligtvis något som vi tar mest ansvar för som din flyttfirma Lidingö.

 •   Skola/Arbete

Se till att kolla upp vart din skola eller arbete ligger och om det finns några förberedelser som du måste ta hänsyn till innan din skola eller arbete börjar.

 •   Fritidsaktivitet

Sysselsätt dig med fritidsaktivitet. Det är ett ypperligt sätt att träffa nya människor och bekantskaper. Speciellt om du har barn, kan det vara bra att låta dem ha någon aktivitet så att de får en samhörighet och lär känna nya kompisar.

Tips till dig som flyttar till Lidingö!

Lidingö bjuder på många vackra miljöer. Se därför till att besöka några av dessa när du har tid. Det är ett bra sätt att lära känna historian och kulturen i din nya stad. Se exempel på några av dessa sevärda platser nedan.

 •   Lidingö Kyrka
 •   Elfviks Gård
 •   Långängens Gård
 •   Millesgården
 •   Fjäderholmarna

Se dig omkring i din nya hemort! Det finns mycket fint att upptäcka på Lidingö. Dessa saker kan du planera och drömma om medan vi drar det tunga lasset! Anlita flytthjälp för en trevlig, smidig, och trygg flytt. Du kan kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar. Om detta låter intressant kan vi skicka dig en kostnadsfri offert redan idag!

BILDER NEDAN

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA