Flyttfirma Lidingö

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Lidingö

Står du inför ett kommande bostadsbyte och söker efter en pålitlig flyttfirma i Lidingö för assistans med bohagsflytt? Eller är det dags att flytta företaget till nya lokaler? Kvalitetsflytt Lidingö är här för att underlätta din flytt.

Vårt team på Kvalitetsflytt Lidingö besitter en omfattande erfarenhet av alla slags flyttningar och står beredda att bistå med starka armar och effektiv logistik. Vi hanterar dina möbler och ägodelar smidigt, oavsett vikt eller avstånd, och garanterar en smidig process genom vår flyttfirma i Lidingö.

Med vår breda kompetens, omfattande erfarenhet och höga kapacitet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för varje unikt flyttbehov. Våra tjänster är anpassade för såväl privatpersoner som företag, och vi hanterar uppdrag av alla storlekar och komplexitetsgrader. Vi förstår konsten att flytta ett hem tryggt och effektivt, och vi vet hur man flyttar ett företag till nya lokaler med minimalt avbrott i verksamheten.

Vår mission är att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt, samtidigt som vi arbetar proaktivt för att undvika dyra missöden under flyttprocessen. Kontakta oss redan idag för att beskriva dina behov, så tar vi fram en kostnadseffektiv flyttplan inklusive offert och tidsschema, allt anpassat efter dina unika krav och önskemål. Flyttfirma Lidingö är ditt självklara val för en trygg och effektiv flytt.

Tjänster vi erbjuder som flyttfirma i Lidingö

Med insikt i hur varierande alla våra kunders behov ser ut erbjuder vi ett brett utbud av flyttjänster och skräddarsydda lösningar för var och en som söker flytthjälp i Lidingö. Här är det alltid kunden som styr vårt arbete och du väljer själv om vi ska ta över flyttens helhet eller bara dyka upp när det är dags att börja bära.

Om du väljer att plocka in oss tidigt i processen kan vi hjälpa till med planering och packning för att sedan på flyttdagen transportera lasset till din nya adress. Vi har också ett erfaret städteam redo för att ta över flyttstädningen och möjlighet att ordna med förvaring i lämpliga och säkra magasin i eller utanför Lidingö med omnejd.

Flexibel flyttfirma i Lidingö för både privatpersoner och företag

På Kvalitetsflytt, en framstående flyttfirma i Lidingö, är vi specialiserade på att bistå både små och stora företag i deras flyttprocesser. Vår långa erfarenhet inom branschen har gett oss en djup förståelse för de unika kraven som företagsflyttar innebär, vilket skiljer sig markant från privata flyttningar.

Vi är väl medvetna om att företagsflyttar ofta är tidskritiska och involverar hantering av ömtåligt gods, där varje misstag kan leda till betydande ekonomiska förluster. Det är därför vi alltid påbörjar varje uppdrag med en kostnadsfri och noggrann besiktning, säkerställer att vi är rätt utrustade, samt arbetar metodiskt och effektivt för att minimera avbrott i verksamheten.

Vårt team består av specialister inom tunga lyft och vi är högt motiverade att lösa även de mest komplicerade flyttutmaningarna. Om du har några frågor eller önskar mer information om hur vi kan assistera ditt företag under flyttprocessen, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi står redo att svara på alla dina frågor och diskutera hur vi bäst kan möta dina specifika behov.

Säkerhet och Kundnöjdhet med Flyttfirma Lidingö

I egenskap av en erfaren och pålitlig flyttfirma i Lidingö strävar vi efter att erbjuda tjänster av högsta möjliga standard, för att säkerställa en smidig och effektiv flytt för våra kunder. Vår personal är inte bara yrkeskunniga och välinstruerade, utan också helt dedikerade till att värna om de affektionsvärden som dina tillhörigheter kan bära med sig.

Vi är fullständigt utrustade med alla nödvändiga tillstånd och har en omfattande ansvarsförsäkring för att täcka upp eventuella olyckor eller skador under flyttprocessen. Dessutom står vi bakom vår nöjd-kund-garanti på allt arbete vi utför, och vi lämnar inte ett uppdrag förrän vi har säkerställt att kunden är fullständigt nöjd.

Som en ansvarstagande flyttfirma i Lidingö och i hela landet, vi följer Bohag 2010 riktlinjerna, utarbetade av Konsumentverket i samarbete med branschens organisationer. Detta inte bara för att skydda dig som kund, men också för att underlätta vårt arbete och säkerställa att vi kan leverera en komplett och uppskattad service. Flyttfirma Lidingö står redo att assistera dig genom hela flyttprocessen, från start till mål, med professionalitet och omtanke.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Lidingö

Lidingö, känd för sina natursköna omgivningar och sina välbeställda områden, erbjuder en unik flyttsituation. Priserna för flytthjälp här kan variera beroende på olika faktorer såsom avståndet mellan de två adresserna, mängden saker som behöver flyttas och eventuella tilläggstjänster som packning eller montering. Kvalitetsflytt i Lidingö erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa just dina behov och se till att din flytt blir så smidig som möjligt.

När kan man behöva flytthjälp i Lidingö?

Oavsett om du flyttar inom Lidingö eller till en annan stad, kan livets förändringar göra att du behöver professionell flytthjälp. Det kan handla om allt från familjeökning, byte av arbete, studier eller bara ett behov av miljöombyte. Kvalitetsflytt står redo att assistera dig genom hela processen och se till att dina saker kommer fram säkert och effektivt.

Tips till flytt i Lidingö

 1. Planera noga för samtliga moment av flytten. Det är många saker att hålla koll på och många saker att genomföra innan man är på plats i det nya. Nyckeln till att lyckas är just planering.
 2. Börja i god tid. Det tar i regel alltid längre tid att packa och förbereda inför en flytt än man först väntat sig.
 3. Packa smart och strukturerat. Både för att minska risken för att något ska gå sönder under flytten och för att du ska slippa leta efter saker när du väl är framme. Läs igenom våra tips till packningen här nedan och tveka inte på att höra av dig om du har några ytterligare frågor eller önskar kunniga tips och råd.
 4. Be om hjälp. Kolla med vänner, familjemedlemmar och bekanta om de kan hjälpa dig. Du kan givetvis också kontakta oss på Kvalitetsflytt vare sig du söker komplett flyttservice eller endast hjälp till transporten.

Smart och säker packning till flytten

Att packa när man ska flytta kan vara svårt och tar generellt sett längre tid än man föreställt sig. Det är mycket som ska få plats och allt ska också packas på ett strukturerat sätt för att det inte ska skadas under flytten samt för att enkelt hitta det man söker efter när man är på plats.

Börja med att investera i riktigt bra flyttkartonger som håller för sitt syfte. Börja sedan med de tyngre föremålen och fyll på med lättare eller mer ömtåliga ovanpå. Kontrollera med jämna mellanrum så att kartongerna inte blir för tunga för att bäras. Glas, porslin och annat ömtåligt måste i sin tur lindas in i skyddande material som isolerar effektivt från stötar. Märk nu också lådorna med vilket rum de tillhör och dess innehåll.

Med stor erfarenhet från flyttpackning kan vi givetvis också hjälpa dig så att du kan känna dig trygg med att allt är skyddat till transporten.

Flytta själv eller med flyttfirma i Lidingö?

Även om det går att genomföra en flytt med hjälpsamma vänner och en stor portion tålamod är hjälpen från en flyttfirma allt som oftast ovärderlig.

 • Du slipper alla tunga lyft.
 • Du behöver inte ordna med släpvagn eller flyttbil på egen hand.
 • Flytt och transport kommer bli snabbare avklarad tack vare våra inarbetade rutiner och lastbilar med hög lastkapacitet.
 • Dina ägodelar är försäkrade under transporten.

Och framförallt; du kan lämna över flyttarbetet helt och hållet till en flyttfirma i Lidingö, så att du istället kan fokusera på annat som du hellre lägger tid på. Med hjälp av Rut-avdraget kan du dessutom dra av upp till halva kostnaden för vårt flyttarbete vilket gör hjälpen ännu mer förmånlig.

Behöver du flytthjälp av en flyttfirma i Lidingö?

Vi vet hur mycket press och stress en flytt innebär. Det är också därför som vi startade vår verksamhet och dagligen arbetar hårt för att underlätta för alla våra kunder. Tveka inte när det gäller att kontakta oss om du behöver några extra armar till flytten eller kunnig hjälp från början till slut. Vi lovar dig en smidigare flytt fri från stress, krångel och kostsamma missöden.

Vi erbjuder både flytt och städtjänster för dig som ska flytta och du får alltid kostnadsfri offert!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA