Flyttfirma Mölndal

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Mölndal

Planerar du för en flytt och söker efter en kunnig flyttfirma i Mölndal med rätt kapacitet och kunskap som kan hjälpa dig längs vägen?
Då har du kommit rätt! Med oss har du pålitlig flyttfirma i ryggen med engagerade medarbetare som alla vet vad som krävs för att hjälpa såväl privatpersoner som företag. Med flerårig erfarenhet i branschen finns det inte längre några främmande uppdrag och vi skräddarsyr samtliga insatser efter rådande förutsättningar och var kunds personliga behov.

Oavsett om det gäller flytthjälp inom Mölndals centrum, till Kållered eller till Lindome så fixar vi det. Vi har många års erfarenhet som flyttfirma i Mölndal och kan kommunen och regionen väldigt bra. Vi kör dagligen runt hela Mölndal till områden som ex. Eklanda, Balltorp, Lackarebäck, krokslätt och Kikås.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Personlig flyttfirma i Mölndal

För att minimera pressen som en flytt ofta medför erbjuder vi flytthjälp till alla våra kunder i Mölndal och runt Mölndal. Vi kan hjälpa till med packningen, ta hand om att tunga lyft, transporten och bära in flyttlasset för att sedan se till så att du kommer iordning. Vill du sedan även slippa flyttstädningen har vi ett kunnigt städteam redo att ta på sig ansvaret. Vi även kan ordna med magasinering av möbler som inte får plats på det nya stället om så önskas. Du väljer själv vilka moment vi ska hantera och vad du vill lösa på egen hand.

Vår personal är specialister på tunga lyft och med stor kapacitet kan vi ta oss an även de mer krävande uppdragen. För större eller mer komplexa flyttar kommer vi först ut för en kostnadsfri besiktning som hjälper oss planera mer ingående och överlämna en övergripande offert på arbetet. vi är en av de få flyttfirmor i Mölndal som kan ta hand om helheten.

Pålitlig flyttfirma i Mölndal med garantier på våra tjänster

När du väljer oss har du möjlighet att forma flytten precis så som du vill ha den. Självklart har vi ansvarsförsäkring, följer alla riktlinjer från Bohag 2010 och lämnar garanti på samtliga tjänster. Låt oss höra mer om flytten du planerar för så återkommer vi med en anpassad lösning och offert på arbetet. Är du ute efter en flyttfirma i Mölndal, hör av dig till oss på kvalitetsflytt. Vi erbjuder snabb, effektiv och prisvärd flytthjälp och är en av de flyttfirmor med flest omdömen på reco.se!

Vill du flytta till Göteborg eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Göteborgsregionen. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Göteborg.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA