Flyttfirma Norrbotten

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Din Flyttfirma Norrbotten

Söker du efter en pålitlig flyttfirma i Norrbotten eller runt Norrbotten som är lyhörda för just dina behov för att på så vis kunna erbjuda dig precis den hjälp du behöver? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder prisvärda flyttjänster i Norrbotten och hela sjuhärad.

Vi på Kvalitetsflytt i Norrbotten är alltid redo att vara behjälpliga. Med stor kapacitet, gedigen kunskap och mångårig erfarenhet från alla sorters flyttar har vi vad som krävs för att effektivisera och underlätta flytten. Hos oss hittar du professionella flyttjänster för både privatpersoner och företag i Norrbotten oavsett uppdragens omfattning, komplexitet eller högt ställda krav. Vi vet hur vi flyttar ett bohag på ett snabbt och säkert sätt liksom hur en företagsflytt genomförs på bästa sätt med minimala avbrott i verksamheten.

Vår uppgift är att underlätta hela processen liksom minska all stress och press som en flytt vanligtvis innebär. bra flytt till ett bra pris. Låt oss få veta mer om din kommande flytt så tar vi tillsammans fram en passande lösning med både offert och tidsplan.

Söker du efter en flyttfirma i Stockholm så finns vi nu även där!

Flexibel Flyttfirma till ett bra pris i Norrbotten

Vi erbjuder förutom flytt även bl.a.

 • Packhjälp, emballagering och packmaterial
 • Demontering och montering
 • Bärhjälp och transport
 • Flyttstädning
 • Magasinering

Med förståelse för hur varierande alla våra kunders behov erbjuder vi fullservice till alla typer av flyttar och skräddarsyr hjälpen för var och en. Hos oss är det alltid kunden som styr arbetet och du väljer själv om vi ska ansvara för dess helhet eller enbart dyka upp i tid till transporten. Ett råd från oss som erfaren flyttfirma i Norrbotten är att ta med oss tidigt i projektet så kan vi vara behjälpliga till planering och packning för att därefter transportera lasset till din nya adress på flyttdagen.

Vi har även ett kunnigt städteam som är redo för att ta hand om flyttstädningen och vi har möjlighet att lösa förvaring för de saker du inte vill ta med dig genom lämplig magasinering till ett bra pris. Vi erbjuder flyttstädning i och runt Norrbotten och även stora delar av Sverige.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Varför anlita oss som flyttfirma i Norrbotten?

Att genomföra en mindre bohagsflytt tillsammans med hjälpsamma vänner är ingen omöjlighet, men med allt annat som ska göras inför är det lätt att hamna i tidsnöd. Vi kontaktas regelbundet av personer runt om i Norrbotten som överväldigats av arbetet och underskattat såväl tid som omfattning. Det bekväma sättet är ju att anlita en flyttfirma Norrbotten.

När du i Norrbotten anlitar vår flyttfirma får du en effektivare flytt, ett bra pris, fri från stress och kostsamma missöden. Dessutom kan du nyttja rot-avdraget som innebär 50% avdrag på arbetskostnaden. begär offert direkt på sidan och få pris inom 10 minuter.

 • Du slipper alla tunga lyft.
 • Du behöver inte ordna med släp eller skåpbil.
 • Du behöver aldrig oroa dig för att inte vara på plats i tid.
 • Du slipper lägga vardagssysslor åt sidan för flytten.
 • Alla dina ägodelar är försäkrade under flyttningen.
 • flytt till ett bra pris

Kontorsflytt och företagsflytt i Norrbotten

Är det dags för företaget att flytta till nya lokaler? Vi vet vad som krävs för att flytta ett kontor med alla möbler och känslig datautrustning på ett säkert och strukturerat sätt. kollar du runt bland flyttfirmor i Norrbotten så vill vi pusha på att våra medarbetare är specialister på tunga lyft och har gedigen erfarenhet från tidigare företagsflyttar för att oavkortat välja den bästa flyttfirman till ett bra pris. Med rätt redskap, selar och breda kunskaper dyker de upp rätt rustade för uppgiften.

För att kunna leverera dig rätt form av hjälp inleder vi med en kostnadsfri besiktning av det som ska flyttas. Under besöket vill vi också höra mer om alla dina förväntningar och samtidigt kunna överlämna en tydlig offert och tidsplan på arbetet. Vårt mål är att effektivisera övergången för att undvika onödigt långa avbrott i arbetet och minska risken för kostsamma missöden.

Rätt flyttfirma för en trygg och prisvärd flytt

Förutom det självklara i att alla ska få rätt hjälp till flytten vill vi också att alla ska känna sig trygga och bekväma genom vårt samarbete. Lyhörda lyssnar vi noga till alla behov, vi dyker upp enligt avtal, arbetar omsorgsfullt med respekt för föremålens affektionsvärde och ser till så att allt är på plats enligt överenskommelse. Givetvis är vi också fullt försäkrade under arbetet om något mot förmodan skulle hända och lämnar nöjd-kund-garanti på allt utfört arbete. Vi förhåller oss även noga till riktlinjerna ur Bohag 2010 så att du kan vara trygg med att flytten sker enligt seriösa former.

Oavsett vem du är, flyttens omfattning eller karaktär arbetar vi alltid för att hitta de bästa och mest prisvärda lösningarna utan att snåla på kvalitet och säkerhet. Givetvis kan du som privatperson även nyttja rut-avdraget för vårt flyttarbete. Bara meddela oss så drar vi av upp till 50% redan i din faktura och hanterar kontakten med Skatteverket. Mer om hur Rut-avdraget fungerar och vilka kriterier som ska fyllas kan du läsa om på Skatteverkets hemsida.

Behöver du hjälp till din flytt?

Oavsett om du söker komplett flytthjälp eller en kunnig flyttfirma i Norrbotten som dyker upp för själva transporten är du välkommen att kontakta oss på Kvalitetsflytt. Vi anpassar insatserna för att möta dina behov och gör vårt yttersta rakt igenom för att du ska känna dig trygg och nöjd med vår flytthjälp. Tveka inte på att kontakta oss för en offert, ställa några frågor eller om du bara vill ha tips och råd från en flyttfirma Norrbotten med erfarenhet från alla sorters flyttar.

Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Sverige som arbetar med flyttar i alla regioner. Här ser du vart du hittar oss.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA