Flyttfirma Stockholm

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Stockholm

Söker du en flyttfirma i Stockholm för flytthälp till eller från Stockholm? Det kanske är dags för dig eller ditt företag i Stockholm att flytta och ni behöver flytthjälp, vi på Kvalitetsflytt hjälper dig effektivt med den flytthjälp som du behöver oavsett om du ska flytta bohag som privatperson eller kontor med företaget. Vi finns tillgängliga för dig i Stockholm och även andra orter och områden runt om i hela Sverige för flytthjälp så du kan alltid vända dig till oss för din flytt. Vi har lång erfarenhet av flyttar och oavsett om din flytt är liten eller stor, lång eller kort, så hjälper vi dig med flytt i alla former. Har du några frågor eller funderingar inför flytten så kontakta oss och berätta om din flytt och dina önskemål så hjälper vi dig.

Hos oss på Kvalitetsflytt får du så lite eller mycket flytthjälp du vill, vi skräddarsyr flytten efter dina önskemål. Kontakta oss idag för en billig flytt i Stockholm redan idag!

Självklart har vi försäkringar och F-skatt så du kan känna dig trygg och få RUT avdrag på din flytt, offert är alltid gratis och ej bindande!

Flytthjälp vid flytt till eller från Stockholm

Vi är en flyttfirma i Stockholm men det innebär inte att vi endast utför flyttar inom Stockholm. Vi hjälper dig med din flytt även till eller från Stockholm. Vi erbjuder dig kontorsflytt i Stockholm med alla möbler och all datautrustning på ett strukturerat och säkert sätt. Genom att anlita oss som din flyttfirma kan vi hjälpa dig att flytta från A till B, säkert, snabbt, och smidigt. Oavsett vart du önskar att flytta. Faktum är att flyttar överlag kan kräva mycket tid och energi från den som flyttar. Dessutom är det viktigt att ditt bohag eller kontorsmaterial flyttas på ett säkert sätt, så att ingenting kommer bort eller går sönder under flytten. Just därför kan det vara fördelaktigt med en flyttfirma som besitter erfarenhet inom området, bland annat packning, städning, och transport.

Vad är fördelarna att flytta med en flyttfirma i Stockholm?

Det finns flertalet fördelar att flytta med en flyttfirma i Stockholm. När du ska flytta till eller från Stockholm så innebär det mycket i form av planering och stress, många som vill flytta själva gör det för att det är billigare än att flytta med en flyttfirma men eftersom vi erbjuder bra pris och RUT avdrag på våra flyttjänster så blir det förutom mycket enklare än att flytta själv även billigt.

Här är fördelarna med att anlita en flyttfirma vid flytt till eller från Stockholm:

  • Effektiv flytt – När du flyttar med vår flyttfirma så sker din flytt effektivt, du behöver inte oroa dig för att flytten ska ta längre tid än vad som planerats och att du ska behöva vara uppe hela natten och få ordning på ditt boende.
  • Komplett flytthjälp – Vi hjälper dig med komplett flytthjälp så du inte behöver oroa dig eller stressa över några moment med flytten. Vi hjälper dig med allt från start till slut om så önskas och du behöver inte lyfta ett finger annat än att välja ut vad som ska flyttas och vad som ska stanna kvar eller slängas. Vi sköter flyttpackning, städning, magaisnering, transport och uppackning av dina ägodelar i den nya bostaden eller kontoret.
  • Skräddarsydd flytthjälp – Vill du göra vissa saker själv? Inga problem, med vår flytthjälp så får du skräddarsy din flytt helt efter dina behov och välja själv precis hur mycket eller lite flytthjälp du vill ha.
  • Bra pris – Vi erbjuder bland de bästa priserna på marknaden av flyttfirmor i Stockholm, vi är en stor flyttfirma som utför flyttar över hela Sverige och har flera år av erfharenhet när det gäller flyttar. Just därför kan vi utföra flyttarna så snabbt och effektivt som möjligt vilket pressar priserna på din flytt!

Skräddarsydd flytt med vår flyttfirma i Stockholm

För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med våra flyttjänster när du anställer oss som din flyttfirma i Stockholm. Därför prioriterar vi service och är lyhörda efter dina önskemål vid flytt. Vi uppmuntrar dig att berätta om dina önskemål under flytten och oavsett vad för önskemål du har så kommer vi göra vårt yttersta för att din flytt ska bli precis så som du har tänkt dig. Du kan välja precis så mycket eller lite flytthjälp du vill med oss och vi kan ta hand om din flytt helt komplett från start till slut eller endast hjälpa dig med flyttpackningen om det är vad du önskar, oavsett vad du har för krav och önskemål så ser vi till att du blir nöjd med vår service som flyttfirma.

Kvalitet, Service och Effektivitet är våra ledord som flyttfirma i Stockholm och hela Sverige.

Flytthjälp för privatpersoner och företag på vår flyttfirma i Stockholm

Vi erbjuder alltså flytthjälp för både privatpersoner och företag på vår flyttfirma i Stockholm. Det spelar ingen roll om du är ett stort eller litet företag, då vi är utbildade för att flytta kontorsmaterial och möbler, samt i vilken ände som är bäst att börja i. En flytt för privatpersoner och företag skiljer sig naturligtvis och den främst skillnaden är att en flytt för företag kan ta något längre tid och kräva mer städning och packning exempelvis. Vi går dock tillväga på samma sätt med en ordentlig planering och diskussion med våra kunder, oavsett vilken typ av kund det rör sig om. Faktum är att en flytt för en privatperson kan kännas precis lika utmanande som för ett företag, därför är det viktigt för oss att hjälpa er med det som känns mest krävande.

Vi erbjuder även hjälp med magasinering. Så när ni vill hyra ett förråd i Stockholm kan vi enkelt fixa det också.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad och största stad, är en plats med ständig rörelse och förändring. Flyttfirmor som Kvalitetsflytt är vana vid stadens puls och kan erbjuda anpassade lösningar för dina flyttbehov. Priset för flytthjälp i Stockholm beror på flera faktorer som avståndet mellan de två adresserna, bostadens storlek, och mängden saker som ska flyttas. Kvalitetsflytt strävar efter att alltid erbjuda transparenta och konkurrenskraftiga priser.

När kan man behöva flytthjälp i Stockholm?

Flytthjälp kan behövas i många olika situationer i Stockholm. Det kan vara allt från unga vuxna som flyttar hemifrån för första gången, till familjer som behöver mer plats, vill byta område eller behöver hjälp med bortforsling av Vitvaror i Stockholm. Även företag i expansion kan behöva byta till större eller mer centralt belägna lokaler. Stockholm har också en stor andel internationella invånare som kanske behöver hjälp med flytten både inom och utomlands. Kvalitetsflytt är redo att assistera i alla dessa situationer med sitt professionella och erfarna team.

En trygg flytt med vår flyttfirma i Stockholm

Om du ska flytta och önskar att flytten sker så smidigt som möjligt kan det vara fördelaktigt att vända dig till oss som din flyttfirma i Stockholm. Vi ser till att alla delar av flytten sker smidigt, snabbt, och effektivt. Det gäller alltså flyttstädning och slutstäd, samt packning, transport samt magasinering. Vi ser till att din flytt sker inom den önskvärda tidsramen samt att allt ditt bohag och kontorssaker förflyttas på ett tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss som din flyttfirma får du tid att fokusera på de roliga delarna av flytten i stället. Såsom, planering och själva flytten till din nya bostad eller kontor! Det finns flertalet saker att ha i åtanke när man flyttar. Låt oss ta hand om de tyngre delarna, så får du njuta av din väldigt trevliga förändring i livet!

Våra flyttjänster i Stockholm

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder ett flertal tjänster beträffande flytten. Allt från städning till transport, och allt däremellan. Vi erbjuder heltäckande tjänster så att hela flytten sker på bästa sätt. Vi har års erfarenhet och känner till vad som är viktigt att ha i beaktningen när du ska flytta. Vi ser till att ta hand om de delar av flytten som känns mest utmanande, så att du som kund kan istället fokusera på din nya bostad eller kontor. Nedan går det att läsa mer i detalj om vilka dessa flyttjänster är.

Vi sköter alla tunga lyft!

När du ska flytta behöver du inte själv lyfta alla tunga föremål, tar du hjälp av oss vid flytt av tunga föremål så ser vi till att din flytt blir smidig. Vi erbjuder flytt tjänsten för dig som vill flytta stora möbler eller prylar från din gamla bostad till din nya. Bland våra tjänster finner du även att vi erbjuder pianoflytt i Stockholm när du behöver speciell hjälp med dina tunga föremål.

Flyttstädning

När du flyttar behöver du flyttstäda vilket kan upplevas tråkigt och tungt. Oavsett behöver det göras, så att lokalen du lämnar efter dig står i ett fint skick för nästa person eller företag som flyttar in. Det behöver även städas innan och under flytten. Faktum är att bohag och kontorsmaterial dammar och behöver göras rent och torka av. I stället för att du ska lägga ned tid och energi på detta, kan du överlåta arbetet till oss som vet hur man bäst effektiviserar en flyttstädning!

Flyttpackning

När du väl har fått städningen gjord, är det dags för flyttpackning. Allt bohag eller kontorsmaterial ska packas ned i flyttlådor som sedan ska transporteras. Allt detta kan upplevas något utmanande och tidskrävande. Hursomhelst, är det något som behöver göras. Även detta kan du överlåta till oss då vi besitter en lång erfarenhet inom flyttpackning och gör därför detta snabbt, smidigt, och effektivt.

Magasinering

Fortsättningsvis, när du väl har flyttstädat, packat ihop allting och är redo att påbörja flytten in i den nya bostaden eller kontoret finns det en risk för att ditt nya hem eller kontor inte är tillgängligt ännu, av någon anledning. Det kan innebära att du behöver förvara ditt bohag eller kontors saker på en annan plats. Du kanske inte har fått tillträde ännu, eller så behöver lokalen städas, det kan också bero på att den inte är färdigrenoverad. Vad orsaken än må vara, kan du behöva magasinering då. Vi erbjuder magasinering i Stockholm, så att du kan lämna alla dina tillhörigheter tills vidare.

FAQ

Loader image

Vi är det självklara valet vid flytt i Stockholm, vi hjälper dig med alla tjänster du behöver för en enkel och problemfri flytt!

När du bokar hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att du ska få en flytttid. Vill du vara 100% säker på att din flytt är bokad i tid så rekommenderar vi att du bokar minst 2 veckor i förväg.

JA! Du får dra av för flyttfirma genom RUT avdraget. Upp till 50% av arbetskostnaden. Detta gör en flytt med flyttfirma säker, effektiv och dessutom väldigt prisvärd!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA