Flyttfirma Piteå

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Piteå

Vi människor i Sverige flyttar genomsnittligt omkring elva gånger under vår livstid. Det innebär att de allra flesta människor behöver genomgå en flytts-process. Det är inte alltid helt enkelt. Det är därför vi på Kvalitetsflytt finns här för både privatpersoner samt stora och små företag. Om du är i behov av att flytta och är bosatt i Piteå eller arbetar i Piteå, då erbjuder vi flertalet flyttjänster i Piteå. Välkommen att läsa mer om oss här!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Piteå

Vi är en flyttfirma Piteå som erbjuder flertalet flyttjänster till alla våra kunder. Några av dessa är naturligtvis, packning, flyttstädning, transport, magasinering, och allt detta sker snabbt och smidigt till ett förmånligt pris! Nedan finns ytterligare typer av flyttar som vi utför.

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda, och det tror vi är möjligt när vår flyttpersonal är professionella och erfarna. Tillsammans med vår flyttfirma kan vi underlätta hela flyttprocessen för våra kunder genom att packa och flytta allt bohag och allt annat som kan tänkas tillkomma i en flytt. På så sätt kan våra kunder fokusera på det roliga istället- det nya hemmet eller kontoret alltså!

Flytta själv eller med flyttfirma i Piteå

Det finns fördelar och nackdelar med att flytta på egen hand. Det blir naturligtvis billigare på sett, då du inte behöver anlita en flyttfirma. Å andra sidan kan det även innebära en hel del problem med en flytt utan en flyttfirma Piteå. Sanningen är att det kan komma att bli mer kostsamt utan en flyttfirma, inte endast ekonomiskt sett men också med tid och energi som går åt att flytta helt själv. Sanningen är att det underlättar enormt genom att anlita en flyttfirma som vår flyttfirma Piteå.

Exempelvis, när du anlitar en flyttfirma som oss, kan vi göra en offert på flytten, vilket gör att du har full kontroll på de kostnader samt utgifter som uppstår under flytten. Fortsättningsvis, kan du räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Piteå!

Flytthjälp i Piteå för företag

Vår flyttfirma Piteå hjälper både stora som små företag att flytta, precis som vi hjälper privatpersoner att flytta. Det spelar ingen roll om det är en bostad eller kontor, vi hjälper våra kunder med samma förmåner och förutsättningar. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos privata flyttar naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Piteå för en trygg och prisvärd flytt!

Under de många år som vi har varit verksamma har vi kommit till insikt att en av de viktigaste delarna i vårt arbete är att ha en fin kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi har lång erfarenhet, vilket är en anledning till att välja oss som din flyttfirma i Piteå. Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Piteå som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Piteå

Att anlita Kvalitetsflytt för flytthjälp i Piteå innebär att du får tillgång till professionell service och konkurrenskraftiga priser. Priset för flytthjälp kan variera beroende på flera olika faktorer såsom omfattningen av flytten, avståndet, och vilka tilläggstjänster som önskas. För en normalstor lägenhet i Piteå kan priset för flytthjälp med Kvalitetsflytt ligga på allt från 2 500 SEK till 12 000 SEK. Det är alltid bäst att kontakta företaget direkt för en noggrann och anpassad prisuppgift.

När kan man behöva flytthjälp i Piteå?

Flytthjälp kan vara aktuellt i många olika livssituationer och Kvalitetsflytt i Piteå står redo att assistera i dessa skeden:

 • När du byter bostad: Oavsett om det är en större bostad, mindre bostad, eller på grund av arbete eller studier.
 • När företaget flyttar: Om ditt företag växer och ni behöver större lokaler, eller om ni av någon annan anledning behöver byta plats.
 • Vid studiestart eller avslut: För studenter som behöver flytta till eller från Piteå.
 • Vid ned- eller uppskalning av boendet: För äldre som ska flytta till ett mer praktiskt boende eller familjer som behöver mer plats.

Kvalitetsflytt i Piteå ser till att din flytt sker på ett effektivt och säkert sätt, med personal som är utbildad och har erfarenhet av alla typer av flyttar.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Piteå?

Det spelar alltså ingen roll om du är ett företag eller privatperson med tunga eller lätta saker, som önskas flyttas. Om du bor i Piteå och önskar att byta lokaler eller bostad, då är vi flyttfirman för dig. Flyttning är något vi har blivit avancerad inom tack vare vår långa erfarenhet. Vår passion är att hjälpa personer med flytt. En flytt kan faktiskt vara rolig så länge den görs på rätt sätt! Du som kund kan räkna med att bli nöjd med hela vårt arbete då vi utför varje steg noggrant men också enkelt och smidigt. Allt detta gör vi även till ett förmånligt pris. Våra priser är rättvisa och förmånliga. Vår främsta vision är att alltid genomföra en flytt som är prisvärd, som sker enkelt och bra, men också som gör att vår kund känner sig nöjd med beslutet av att anlita oss som dennes flyttfirma Piteå. Flyttning behöver inte vara tidskrävande med rätt personal! Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Vill du flytta till Umeå eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Norrbotten. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Norrbotten.

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA