Flyttfirma Höör

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Höör

Du kanske arbetar eller bor i Höör och ska flytta, antingen som företagare eller privatperson, och letar efter rätt flyttfirma i Höör som kan hjälpa dig med din flytt. I sådana fall, har du kommit rätt. Vi är en flyttfirma Höör som erbjuder flertalet flytt tjänster och flytthjälp i Höör. Vår vision är att utföra ett säkert, tryggt, enkelt, och smidigt sätt att flytta alla sina bohag. Detta gör vi även till ett förmånligt pris!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Höör

Vi på Kvalitetsflytt i Höör är flexibla och anpassningsbara och strävar efter att kunna erbjuda så varierande och praktiska flytt-lösningar som möjligt. Det innebär även att vi hjälper till att utföra följande typer av flyttar: (dessa går naturligtvis att läsa mer om på vår hemsida)

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Fortsättningsvis erbjuder vi praktiska saker såsom, flyttkartonger, packning, flyttstädning, magasinering och mycket mer! Varje flytt i Höör ska vara smidig och professionell utfärdad, samt innebära trygghet för värdesaker. Det är även viktigt för oss att våra tjänster ska komma till ett förmånligt pris för våra kunder. När ni anlitar oss ska ni förvänta er en bra och smidig flytt, som dessutom har ett överkomligt pris. På så sätt hoppas vi att få återkommande och nöjda kunder!

Flytta själv eller med flyttfirma i Höör

En del människor väljer att ta på sig en flytt på egen hand, som företagare eller privatperson. Naturligtvis tillkommer det för- och nackdelar med ett sådant beslut. Fördelen är att kunden inte behöver betala flyttfirmor för arbetet. Nackdelarna blir att om man inte vänder sig till en flyttfirma så kommer flytten att vara svår, tung, energitagande, tidskrävande, och oförutsägbara kostnader kan uppstå. Vi på Kvalitetsflytt rekommenderar därför att du som ska flytta i Höör vänder er till oss som er flyttfirma Höör för att låta oss dra det tunga lasset!

Du som kund kan räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Höör!

Flytthjälp i Höör för företag

Hos oss på Kvalitetsflytt värnar vi om både företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Oavsett vilken flytt, tillkommer det en hel del arbete som behöver göras på rätt sätt. Vad gäller en företagsflytt hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos en privat flytt naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Höör för en trygg och prisvärd flytt!

Under de många år som vi har varit verksamma har vi kommit till insikt att en av de viktigaste delarna i vårt arbete är att ha en fin kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi har lång erfarenhet, vilket är en anledning till att välja oss som din flyttfirma Höör. Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Höör som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Höör

Välkommen till Kvalitetsflytt, din pålitliga partner för flytthjälp i Höör. Vi förstår att varje flytt är unik och erbjuder därför skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Våra priser är transparenta och konkurrenskraftiga, och vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga värde för pengarna. Vår personal i Höör är erfaren, professionell och redo att bistå dig i varje steg av flyttprocessen.

Hos Kvalitetsflytt får du inte bara flytthjälp; du får ett engagerat team som arbetar hårt för att säkerställa en smidig och säker flytt. Vi använder oss av högkvalitativa material för packning och de senaste teknikerna för transport, allt för att dina tillhörigheter ska nå sitt nya hem i perfekt skick. Kontakta oss idag för en gratis offert och låt oss hjälpa dig med din flytt i Höör.

När kan man behöva flytthjälp i Höör?

Flytthjälp i Höör kan vara nödvändigt i många olika situationer. Kanske står du inför din första flytt och känner dig osäker på var du ska börja? Eller så kanske du har en stor familj och behöver hjälp med att packa och transportera alla era saker. Företag i Höör som byter kontorslokal kan också dra stor nytta av professionell flytthjälp.

Kvalitetsflytt är här för att underlätta din flytt, oavsett omständigheterna. Vi har erfarenheten och resurserna som krävs för att hantera alla typer av flyttar, stora som små. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov, och ser till att allt går smidigt och effektivt. Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda pålitlig och prisvärd flytthjälp i Höör, och vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa flytt. Kontakta oss för att få en gratis offert och mer information om våra tjänster.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Höör?

Om du är ett företag med fäste i Höör eller om du är en privatperson som har en bostad i Höör men önskar att förnya lokaler eller bostad, då gör ni rätt till att vända er till oss på Kvalitetsflytt. Om du behöver hjälp med din flytt i Höör kan du räkna med att vi gör hela flyttprocessen till en trevlig och smidig aktivitet där du inte ska dra det tyngsta lasset- för det gör ju vi! Oavsett om du är från ett stort eller litet företag med tungt eller lätt lass. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Vill du flytta till Malmö eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Skåne. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Malmö.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA