Flyttfirma Lerum

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Lerum

Står du inför ett bostadsbyte eller ska du ta företaget vidare till nya kontor? Låt oss hjälpa dig genom att effektivisera och underlätta processen. Kvalitetsflytt är en erfaren flyttfirma i Lerum med heltäckande service för både privatpersoner och företag. Lyhörda möter vi alla kunder med skräddarsydda lösningar, anpassade efter flyttens unika förutsättningar liksom var och ens personliga önskemål. Hos oss är det alltid kunden som står i fokus.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flexibel flytthjälp med vår flyttfirma i Lerum

Med vetskap om hur mycket tid och kraft en flytt kräver finns vi här i syfte att göra processen till en mindre påfrestande upplevelse för er. För att lyckas formar vi hjälpen helt enligt dina önskemål varesig du vill ha komplett flytthjälp eller enbart assistans till specifika delar. Vi kan erbjuda packhjälp och emballagering, transport och även ta över ansvaret för den krävande slutstädningen. Utöver det kan vår flyttfirma i Lerum också hjälpa till med magasinering om du har kartonger eller möbler som du inte har plats för i nuläget.

Fundera på hur du vill att din flytt ska se ut, vad som krävs och hur mycket du vill ordna med själv så formar vi en flyttlösning baserad på alla dina önskemål.

Pålitlig flyttfirma i Lerum

När du anlitar vår flyttfirma i Lerum kan du förvänta dig kunnig hjälp från erfarna medarbetare som fokuserar på kundens bästa. Våra insatser styrs av dina behov och vi jobbar oavkortat för att hitta den mest lämpade och prisvärda lösningen. Vi är givetvis försäkrade, innehar F-skatt och alla nödvändiga tillstånd, följer Bohag 2010 och lämnar nöjd-kund-garanti på samtliga tjänster.

Vill du flytta till Göteborg eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Göteborgsregionen. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Göteborg.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA