Flyttfirma Luleå

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

FLYTTFIRMA LULEÅ

Bor du i Luleå och ska byta bostad, ta företaget vidare till nya kontor eller förflytta tyngre, mer värdefulla föremål som kräver lite extra? Vi på Kvalitetsflytt är en flexibel flyttfirma i Luleå med lång erfarenhet från alla sorters flyttar och erbjuder vår hjälp till såväl privatpersoner som företag i Luleå. Vår uppgift är att minska stressen som en flytt oundvikligt medför och ta dig liksom ditt flyttlass vidare till nästa adress på ett så effektivt, smidigt och säkert sätt som möjligt.

Kontakta oss och låt oss få veta mer om flytten du står inför så kan vi tillsammans hitta en passande lösning.

FLYTTHJÄLP MED FLYTTFIRMA I LULEÅ

Med ett brett utbud av flexibla tjänster skräddarsyr vi vår flytthjälp unikt efter var kunds önskemål och uppdragets förutsättningar. Vi har emballage för säker packning av alla dina ägodelar, kan hjälpa dig med packningen för att sedan transportera dig och ditt flyttlass säkert till din nya adress. Om så önskas står sedan vårt städ-team redo att ta sig an den kvarvarande flyttstädningen och vi ordnar med magasinering om du har möbler eller kartonger du inte kan ta med dig direkt.

Vårt jobb som flyttfirma i Luleå är att ge dig en flytt precis som du vill ha den oavsett om det innebär att vi tar på oss det fulla ansvaret eller enbart dyker upp för transporten.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Luleå

Luleå, känt för sin fantastiska skärgård och sin levande historia, erbjuder ett unikt livsstil och kultur. Våra flyttjänster i Luleå är designade för att möta de unika behoven hos de som bor och arbetar i denna dynamiska stad. Priserna för flytthjälp i Luleå varierar beroende på olika faktorer såsom omfattningen av flytten, avståndet och vilka tjänster du behöver. Vi på Kvalitetsflytt arbetar hårt för att erbjuda konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsuppskattningar för att du ska kunna planera din budget ordentligt. Vi erbjuder allt från enkel lastning och transport till fullständiga flyttpaket inklusive packning, montering och städning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och upplev en problemfri flytt med professionell hjälp i Luleå.

När kan man behöva flytthjälp i Luleå?

Flytthjälp i Luleå kan vara nödvändig i många olika situationer. Oavsett om du är en student som ska flytta till eller från Luleå för studier vid Luleå tekniska universitet, en familj som behöver mer utrymme eller planerar att flytta till ett mer centralt läge i staden, eller ett företag som expanderar och behöver hjälp med att flytta kontoret, kan professionell flytthjälp underlätta processen avsevärt. Även om du bara flyttar några kvarter bort, kan det vara värdefullt att anlita en flyttfirma för att transportera dina tunga möbler och lådor. Dessutom kan flytthjälp vara en räddare i nöden om du har begränsad tid eller om du inte har möjlighet att bära och lyfta tunga föremål själv. Med rätt hjälp kan din flytt i Luleå bli mycket mindre stressig och mer effektiv, vilket ger dig mer tid och energi att njuta av allt det unika och spännande som staden har att erbjuda. Oavsett anledningen till din flytt, finns det professionell hjälp att få i Luleå för att göra din övergång så smidig som möjligt.

FLYTTFIRMA LULEÅ, FÖR ALLA I OCH RUNT LULEÅ

Oavsett om du ska flytt från Luleå, till Luleå eller bara  till huset mittemot eller om det är ditt företag som ska byta lokaler är vi rätt flyttfirma för uppgiften. Du väljer själv hur omfattande vår hjälp ska vara och vilka moment du vill hantera på egen hand. Oavsett vilket kan du förvänta dig att vi kommer göra vårt yttersta för att ge dig en smidig, trygg och effektiv övergång.

Är du ute efter en flyttfirma i eller runt Luleå, hör av dig till oss.

Har du frågor så kan du ringa vår finsktalande arbetsledare jonas Lindvall på 0723-702080

Vill du flytta till Umeå eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Norrbotten. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Norrbotten.

FAQ

Loader image

Vi är det självklara valet vid flytt i Luleå, vi hjälper dig med alla tjänster du behöver för en enkel och problemfri flytt!

När du bokar hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att du ska få en flytttid. Vill du vara 100% säker på att din flytt är bokad i tid så rekommenderar vi att du bokar minst 2 veckor i förväg.

JA! Du får dra av för flyttfirma genom RUT avdraget. Upp till 50% av arbetskostnaden. Detta gör en flytt med flyttfirma säker, effektiv och dessutom väldigt prisvärd!

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA