Flyttfirma Lund

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Lund

Att flytta är alltid krävande och ofta förenat med en hel del stress för att hinna med allt som ska göras innan det är dags. genom att anlita oss som som din flyttfirma i Lund så blir flytten både bekväm och säker. Vi har kapacitet och rutin som effektiviserar processen. Vår gedigna kunskap kombinerat med erfarenhet borgar för en både smidigare och säkrare övergång. Låt oss höra mer om den flytt du står inför så tar vi fram en anpassad flyttlösning som matchar behovet.

Flexibel Flyttfirma i Lund

Efter flera år i branschen och en hel del flyttlass i Lund så är vi väl medvetna om att ingen flytt kan vara en annan lik och skräddarsyr därför samtliga upplägg unikt efter var kunds önskemål. Med ett brett utbud av högkvalitativa flyttjänster kan vi finnas med dig hela vägen från början till slut och det är alltid du som styr över hjälpens omfattning. Vi kan hjälpa dig packa, bära och flytta men också rå om den tunga flyttstädningen liksom lösa med lämplig magasinering för saker du inte önskar ta med dig.

Flyttfirma Lund : När flytten kräver lite mer

Vi erbjuder även företagsflytt i Lund med omnejd. Vid en företagsflytt eller när flyttlasset innehåller tyngre och mer värdefulla föremål erbjuder vi inledningsvis alltid en kostnadsfri besiktning inför projekteringen. Efter att ha granskat flyttlasset, beräknat dess omfattning och lyssnat till alla behov kan vi gå vidare att projektera helheten samt överlämna en tydlig offert och tidsplan för arbetet.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Vår flyttfirma i Lund ger dig en lugn stund

Alla som någon gång genomfört en flytt utan hjälp från en flyttfirma vet precis hur tungt och krävande arbetet är. Bara själva packningen tar i regel längre tid än man först någonsin kunnat tänka sig och när flyttdagen väl är där väntar otaliga timmar av tunga lyft och transporter. Därefter återstår den omfattande flyttstädningen för att sedan åka vidare till det nya och påbörja uppackning och iordningställande.

När du anlitar flytthjälp med vår flyttfirma i Lund behöver din vardag inte påverkas något nämnvärt. Vi tar hand om alla tunga lyft och löser med transporten så att du inte behöver hyra släp eller flyttbil. Eftersom vi oftast får med hela lasset redan på första vändan kommer det också gå betydligt mycket snabbare så att du får mer tid över till att komma tillrätta med din flytt.

Flytta tryggt och smidigt med vår flyttfirma i Lund

Utöver det självklara med att leverera alla kunder all hjälp de behöver är vi också måna om att samtliga ska känna sig trygga och bekväma under samarbetet. Hos oss står du alltid i centrum och genom en nära dialog vet du var vi befinner oss i arbetet och har möjlighet att ställa frågor eller framföra åsikter. Självklart är vi försäkrade under hela vårt arbete så att du blir ersatt om något mot förmodan skulle hända samt erbjuder garanti på alla våra flyttjänster.

  • Allt arbete sker enligt Bohag 2010
  • Personal utbildad för uppgifterna de tilldelas
  • Vi har ansvarsförsäkring
  • Innehar F-skattsedel
  • Nöjd-kund-garanti på samtliga tjänster

Gör det enkelt med vår flyttfirma i Lund

Ska du byta bostad, flytta utomlands, har företaget växt ur sina gamla kontor eller behöver du hjälp med att flytta tyngre och mer värdefulla föremål? Oavsett uppgift kommer vi rätt utrustade för uppgiften och ser till så att övergången blir så smidig och effektiv som möjligt utan stress och onödiga risker.

Vill du flytta till Malmö eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Skåne. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Malmö.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA