Flyttfirma Nacka

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Nacka

Står du inför flytt i Nacka, vare sig det gäller bostad eller företag? Vänd dig till Kvalitetsflytt Nacka för pålitlig och effektiv service. Vårt team med bred erfarenhet sköter alla typer av flyttar med noggrannhet och omtanke, oberoende av omfattning eller distans. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar för såväl privatpersoner som företag, för att garantera en smidig flytt med så lite störningar som möjligt. Kontakta oss för att ta fram en prisvärd flyttplan och få personlig support genom hela processen. Välj Kvalitetsflytt Nacka för en trygg och effektiv flytthjälp.

Tjänster vi erbjuder som flyttfirma i Nacka

Med insikt i hur varierande alla våra kunders behov ser ut erbjuder vi ett brett utbud av flyttjänster och skräddarsydda lösningar för var och en som söker flytthjälp i Nacka. Här är det alltid kunden som styr vårt arbete och du väljer själv om vi ska ta över flyttens helhet eller bara dyka upp när det är dags att börja bära.

Om du väljer att plocka in oss tidigt i processen kan vi hjälpa till med planering och packning för att sedan på flyttdagen transportera lasset till din nya adress. Vi har också ett erfaret städteam redo för att ta över flyttstädningen och möjlighet att ordna med förvaring i lämpliga och säkra magasin i eller utanför Nacka med omnejd.

Anpassningsbar flyttfirma i Nacka för såväl privata som företagskunder

Hos Kvalitetsflytt i Nacka, en framstående flyttfirma, har vi expertis inom företagsflyttar i alla storlekar. Vår breda erfarenhet garanterar en djup insikt i de speciella kraven som affärsflyttar medför, vilket distinkt skiljer oss från bostadsflyttar.

Vi förstår vikten av tidskänslighet och hantering av känsligt material vid företagsflyttar, där varje misstag kan resultera i stora ekonomiska förluster. Det är därför vi påbörjar varje uppdrag med en gratis besiktning, följd av noggrann planering och metodiskt utförande för att minimera verksamhetsstörningar.

Vårt professionella team är experter på tunga lyft och står redo att ta sig an även de mest komplicerade flyttutmaningarna. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att diskutera dina företags unika flyttbehov. Vi finns här för att svara på dina frågor och anpassa en lösning som passar just dina behov, allt för att förbättra din upplevelse med flyttfirma Nacka.

Säkerhet och Kundnöjdhet med Flyttfirma Nacka

I egenskap av en erfaren och pålitlig flyttfirma i Nacka strävar vi efter att erbjuda tjänster av högsta möjliga standard, för att säkerställa en smidig och effektiv flytt för våra kunder. Vår personal är inte bara yrkeskunniga och välinstruerade, utan också helt dedikerade till att värna om de affektionsvärden som dina tillhörigheter kan bära med sig.

Vi är fullständigt utrustade med alla nödvändiga tillstånd och har en omfattande ansvarsförsäkring för att täcka upp eventuella olyckor eller skador under flyttprocessen. Dessutom står vi bakom vår nöjd-kund-garanti på allt arbete vi utför, och vi lämnar inte ett uppdrag förrän vi har säkerställt att kunden är fullständigt nöjd.

Som en ansvarstagande flyttfirma i Nacka och i hela landet, följer vi Bohag 2010 riktlinjerna, utarbetade av Konsumentverket i samarbete med branschens organisationer. Detta inte bara för att skydda dig som kund, men också för att underlätta vårt arbete och säkerställa att vi kan leverera en komplett och uppskattad service. Flyttfirma Nacka står redo att assistera dig genom hela flyttprocessen, från start till mål, med professionalitet och omtanke.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Nacka

Nacka, med sitt läge strax utanför Stockholm och sina vackra kustlinjer, är ett populärt område för såväl boende som företag. Flytthjälp i Nacka kan variera i pris, beroende på faktorer som omfattningen av flytten, avståndet mellan de två adresserna och eventuella tilläggstjänster som behövs. Kvalitetsflytt erbjuder professionella flyttjänster till konkurrenskraftiga priser för att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt.

När kan man behöva flytthjälp i Nacka?

Livet är i ständig förändring och ibland innebär det att vi behöver flytta, vare sig det är p.g.a. karriärmöjligheter, familjetillväxt eller bara för att det är dags för något nytt. Oavsett anledning, när du behöver flytthjälp i Nacka är Kvalitetsflytt det självklara valet. Med expertis, erfarenhet och en stark vilja att hjälpa ser de till att din flytt blir så enkel och problemfri som möjligt.

Tips till flytt i Nacka

 1. Planera noga för samtliga moment av flytten. Det är många saker att hålla koll på och många saker att genomföra innan man är på plats i det nya. Nyckeln till att lyckas är just planering.
 2. Börja i god tid. Det tar i regel alltid längre tid att packa och förbereda inför en flytt än man först väntat sig.
 3. Packa smart och strukturerat. Både för att minska risken för att något ska gå sönder under flytten och för att du ska slippa leta efter saker när du väl är framme. Läs igenom våra tips till packningen här nedan och tveka inte på att höra av dig om du har några ytterligare frågor eller önskar kunniga tips och råd.
 4. Be om hjälp. Kolla med vänner, familjemedlemmar och bekanta om de kan hjälpa dig. Du kan givetvis också kontakta oss på Kvalitetsflytt vare sig du söker komplett flyttservice eller endast hjälp till transporten.

Smart och säker packning till flytten

Att packa när man ska flytta kan vara svårt och tar generellt sett längre tid än man föreställt sig. Det är mycket som ska få plats och allt ska också packas på ett strukturerat sätt för att det inte ska skadas under flytten samt för att enkelt hitta det man söker efter när man är på plats.

Börja med att investera i riktigt bra flyttkartonger som håller för sitt syfte. Börja sedan med de tyngre föremålen och fyll på med lättare eller mer ömtåliga ovanpå. Kontrollera med jämna mellanrum så att kartongerna inte blir för tunga för att bäras. Glas, porslin och annat ömtåligt måste i sin tur lindas in i skyddande material som isolerar effektivt från stötar. Märk nu också lådorna med vilket rum de tillhör och dess innehåll.

Med stor erfarenhet från flyttpackning kan vi givetvis också hjälpa dig så att du kan känna dig trygg med att allt är skyddat till transporten.

Flytta själv eller med flyttfirma i Nacka?

Även om det går att genomföra en flytt med hjälpsamma vänner och en stor portion tålamod är hjälpen från en flyttfirma allt som oftast ovärderlig.

 • Du slipper alla tunga lyft.
 • Du behöver inte ordna med släpvagn eller flyttbil på egen hand.
 • Flytt och transport kommer bli snabbare avklarad tack vare våra inarbetade rutiner och lastbilar med hög lastkapacitet.
 • Dina ägodelar är försäkrade under transporten.

Och framförallt; du kan lämna över flyttarbetet helt och hållet till en flyttfirma i Nacka, så att du istället kan fokusera på annat som du hellre lägger tid på. Med hjälp av Rut-avdraget kan du dessutom dra av upp till halva kostnaden för vårt flyttarbete vilket gör hjälpen ännu mer förmånlig.

Behöver du flytthjälp av en flyttfirma i Nacka?

Vi vet hur mycket press och stress en flytt innebär. Det är också därför som vi startade vår verksamhet och dagligen arbetar hårt för att underlätta för alla våra kunder. Tveka inte när det gäller att kontakta oss om du behöver några extra armar till flytten eller kunnig hjälp från början till slut. Vi lovar dig en smidigare flytt fri från stress, krångel och kostsamma missöden.

Vi erbjuder både flytt och städtjänster för dig som ska flytta och du får alltid kostnadsfri offert!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA