Flyttfirma i Partille

Kvalitetsflytt är en väletablerad flyttfirma med flerårig erfarenhet från varierande flyttuppdrag åt både privatpersoner och företag. Med bred kapacitet, djup kunskap och flexibla tjänster hjälper vi alla i Partille med allt de behöver till sin flytt, helt utifrån personliga förutsättningar och krav.

Anlita oss till din nästa flytt och njut av en smidig, trygg och effektiv övergång.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flexibla flyttjänster efter behov

För att minska pressen som en flytt innefattar erbjuder vi på Kvalitetsflytt kompletta flyttjänster som anpassas efter behov. Vi har kvalitativt emballage för alla ändamål, kan hjälp dig med packningen och transportera dig samt ditt flyttlass på ett effektivt sätt så att du snart kommer tillrätta. När allt är tömt kan vårt kunniga städteam ta sig an flyttstädningen och har du kartonger eller möbler du inte vill ta med dig erbjuder vi fullgod magasinering.

Vi ger dig möjligheten att själv bestämma hur mycket flytten ska påverka din vardag och vilka moment du vill ta hand om själv respektive överlåta till oss.

Professionell hjälp till dig i Partille

Kvalitetsflytt är rätt flyttfirma för dig som värdesätter kvalitet, trygghet och skräddarsydda flyttlösningar till rimliga priser. Oavsett om du ska flytta bohaget till huset mittemot eller bege dig vidare till annan stad kommer vi flexibelt anpassa våra insatser så att de möter behovet. Med mångårig erfarenhet vet vi vad som krävs för att genomföra uppgiften på ett smidigt sätt och givetvis är vi fullt försäkrade under arbetet.

Låt oss höra mer om flytten och fyll i vårt offertforumlär för prisförslag inom 30 minuter.