Flyttfirma Skellefteå

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Skellefteå

Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Skellefteå, som har varit verksamma under en längre tid och arbetar för att vara den bästa flytthjälp i Skellefteå. Vi finns i hela Sverige, men för dig som bor eller arbetar i Skellefteå, kan vända dig till oss när det är dags att förnya lokal eller bostad. Vi är alltså en flyttfirma Skellefteå för både företag samt privatpersoner. Vi flyttar möbler, bohag, tar hand om packning, magasinering och många fler flyttjänster. Läs mer om oss här på vår hemsida och anlita oss redan idag. Välkommen!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Skellefteå

Vi är en flyttfirma som tar hänsyn till våra kunder och deras önskemål i första rum. Vårt mål är att kunna erbjuda en offert för företagsflytt och privatflytt. Även, transport, bohagsflytt, flyttstädning, magasinering och allt detta ska naturligtvis ske säkert, snabbt, bra och till ett alldeles förmånligt pris! Utöver dessa flyttjänster erbjuder vi även flytthjälp i Skellefteå för olika typer av flyttar, nämligen:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Mer om dessa typer av flyttar som vi hjälper till att utföra, kan du läsa mer om här på vår hemsida. Alltså, vad exakt dessa flyttar innebär och hur vi går tillväga vid en sådan typ av flytt. Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter stor erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flytt processen.

Flytta själv eller med flyttfirma i Skellefteå

Ingen behöver anlita flyttfirmor vid en flytt. Det är fullt möjligt att göra packning av möbler och annat bohag, flyttstädning, och transport på egen hand. Detta innebär att man inte behöver inte betala någon flyttfirma för flytten. Det finns dock en anledning till att de allra flesta anlitar flyttfirmor så som vår flyttfirma Skellefteå. Det beror på att fördelarna väger tyngre än nackdelarna med att anlita en flyttfirma.

Exempelvis, när du anlitar en flyttfirma, kan vi göra en offert på flytten, vilket gör att du har full kontroll på de kostnader samt utgifter som uppstår under flytten. Fortsättningsvis, kan du räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Skellefteå!

Flytthjälp i Skellefteå för företag

Hos oss på Kvalitetsflytt värnar vi om både företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Oavsett vilken flytt, tillkommer det en hel del arbete som behöver göras på rätt sätt. Vad gäller en företagsflytt hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos en privat flytt naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vi förstår att för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Skellefteå för en trygg och prisvärd flytt!

Under de många år som vi har varit verksamma har vi kommit till insikt att en av de viktigaste delarna i vårt arbete är att ha en fin kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi har lång erfarenhet, vilket är en anledning till att välja oss som din flyttfirma i Skellefteå. Vi förstår att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Skellefteå som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Skellefteå

Skellefteå, en stad med rik historia och en stark närvaro inom industrier som gruvdrift och energi, erbjuder unika utmaningar och möjligheter när det kommer till flytt. Priserna för flytthjälp i Skellefteå med Kvalitetsflytt kan variera beroende på flera faktorer, inklusive avståndet mellan den gamla och den nya bostaden, mängden och typen av föremål som ska flyttas, och den nivå av service som önskas. Du kan räkna med priser som sträcker sig från omkring 2 500 SEK till 7 000 SEK för en standardflytt, men det är alltid bäst att kontakta Kvalitetsflytt direkt för att få en exakt offert baserat på dina specifika behov.

När kan man behöva flytthjälp i Skellefteå?

I Skellefteå, precis som på andra platser, kan behovet av flytthjälp uppstå i många olika situationer. Det kan handla om allt från familjer som växer och behöver mer plats, till företag som expanderar och måste flytta till större lokaler. Kanske har du hittat ditt drömhem i utkanten av staden, eller så behöver du flytta närmare centrum för att komma närmare arbete och service. Kvalitetsflytt är redo att hjälpa dig oavsett vad din situation är, med en tjänst som präglas av professionalitet, effektivitet och omsorg om dina ägodelar. Att anlita en pålitlig flyttfirma som Kvalitetsflytt kan göra din flytt i Skellefteå mycket enklare och mindre stressande.

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Skellefteå?

Om du är ett företag med fäste i Skellefteå eller om du är en privatperson som har en bostad i Skellefteå men önskar att förnya lokaler eller bostad, då gör ni rätt till att vända er till oss på Kvalitetsflytt. Om du behöver hjälp med din flytt i Skellefteå kan du räkna med att vi gör hela flyttprocessen till en trevlig och smidig aktivitet där du inte ska dra det tyngsta lasset- för det gör ju vi! Oavsett om du är från ett stort eller litet företag med tungt eller lätt lass. Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Vill du flytta till Umeå eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Norrbotten. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Norrbotten.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA