Flyttfirma Solna

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Solna

Är det dags att flytta? Att anlita professionell hjälp vid en flytt underlättar en hel del. Vi på Kvalitetsflytt har i åratal arbetat med privatpersoner såväl som företag med flytthjälp och andra flyttjänster. Vår vision, har länge varit, och är att hög kundnöjdhet efter vår flytthjälp. Vi vet vad en flytt innebär och hur vi kan underlätta på bästa sätt för våra kunder genom att tillgodose varje kunds individuella behov och önskemål, till förmånliga pris. Vi vill även erbjuda en rad olika tjänster kring vår flytt. Vi är din flyttfirma i Solna!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Solna

Vi är en flyttfirma som finns i hela landet och som tar hänsyn till våra kunder och deras önskemål och sätter dessa i första rum. Vårt mål är att kunna erbjuda en offert för företagsflytt och privatflytt. Därtill strävar vi alltid efter en kundnöjdhet på 100 %.

Kvalitetsflytts tjänster

Vi erbjuder flyttjänster för alla typer av flyttar i Solna, vilka är följande:

 • Transport
 • Bohagsflytt
 • Flyttstädning
 • Magasinering
 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

Du kan läsa mer om dessa tjänster på vår hemsida, där berättar vi mer utförligt om tillvägagångssätt samt vad respektive flyttjänst innebär. Oavsett hur stor eller liten flytten är så ser vi till att flytta på bästa möjliga sätt med vår briljanta personal som besitter stor erfarenhet. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flyttprocessen.

Flytta själv eller med flyttfirma i Solna

Givetvis har du som privatperson eller företag rätt att fatta dina egna beslut gällande flyttprocessen, en del önskar flytta på egen hand men då gäller det rimligtvis att känna till det arbete som flyttprocessen medföljer. Till exempel behövs det genomföra packning av möbler, flytta bohaget, städa samt transportera allt för flytten. De som inte äger släp sedan innan behöver även hyra detta, och släp upp till en viss vikt kräver även tillstånd. En flytt är tids- och energikrävande, dessutom så medföljer en hel del kostnader på egen hand och oväntade kostnader kan uppstå om du inte är rutinerad kring detta.

Det finns som sagt en hel del att hålla reda på och oftast flyttar människor på grund av en förändringen i deras liv, och bara det i sig självt kräver en hel del av en. Fördelarna med att anlita en flyttfirma överväger således fördelarna med att flytta på egen hand. Vår flyttfirma i Solna har lång erfarenhet i branschen och är därtill väl bekanta med staden och vilka vägar som är snabbast att transportera bohag via, vilket i sin tur minimerar kostnaden. Om du vill anlita oss är du mer än välkommen att höra av dig!

Flytthjälp i Solna för företag

Hos oss på Kvalitetsflytt värnar vi om både företagsflyttar samt flyttar för privatpersoner. Vad gäller en företagsflytt hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Vi förstår att även för privatpersoner är det även högprioriterat att sin flytt går tidseffektivt. Vår flytthjälp i Solna är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Solna

Solna, med sitt centrala läge och närhet till Stockholm, erbjuder en dynamisk boende- och arbetsmiljö. När du behöver flytthjälp i Solna är det viktigt att vända sig till ett företag som förstår de lokala förutsättningarna. Priset för flytthjälp i Solna kan variera beroende på omfattningen av flytten, vilka tjänster du behöver och avståndet mellan flyttställena. Kvalitetsflytt har lång erfarenhet av flyttningar i och omkring Solna och erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar för din flytt.

När kan man behöva flytthjälp i Solna?

Flytthjälp kan behövas i en rad olika situationer. Det kan handla om allt från en privat bostadsflytt till en omfattande kontorsflytt. I Solna, med dess många företag och bostäder, kan det också vara aktuellt med specialtransporter av tunga eller stora föremål. Kvalitetsflytt i Solna står redo att hjälpa till, oavsett om det gäller planering, packning, transport eller montering. Vi ser till att din flytt blir så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Välj rätt flyttfirma i Solna för en trygg och prisvärd flytt!

Tillsammans med vår strävan efter stor kundnöjdhet, lägger vi stor vikt vid en bra och ibland långsiktig kundrelation. Genom att förstå våra kunders önskemål och behov kan vi leverera det bästa arbetet. Vi har lång erfarenhet, vilket är en anledning till att välja oss som din flyttfirma i Solna. Under årens gång har vi snappat upp vad våra kunder ofta behöver och hur vi maximerar våra tjänster för att du som kund ska få den bästa erfarenheten. Vi förstår även att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Genom att anlita oss och låta oss utföra dessa tjänster kan du slappna av under hela flyttprocessen. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Solna!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

Sverige erbjuder många förmåner och inte minst när det kommer till flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
 • Tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag: kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra.
  • Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Solna?

Du som behöver hjälp med en flytt, antingen som privatperson eller som företag, gör helt rätt i att vända dig till oss på Kvalitetsflytt i Stockholm, och i synnerhet vår flyttfirma i Solna. Som kund till oss garanterar vi en smidig flytt och trevlig flyttprocess där vi drar det tunga lasset! Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag och inom 10 minuter!

Vill du flytta till Stockholm eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Stockholm. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Stockholm, med flyttfirmor belägna i varje kommun.

Checklista för flytten

Nedan listar vi på Kvalitetsflytt en bra checklista att följa inför din flytt. Oftast innebär en flytt någonstans mycket att hålla reda på och då kan det vara hjälpsamt att ha en lista att följa och bocka av.

 1. Boka flytthjälp (Kvalitetsflytt)
 2. Flyttpacka – se över dina prylar, vad ska du ta med till nästa plats?
 3. Flyttanmälan Skatteverket
 4. Adressändring
 5. Avtal
 6. Flyttstädning (Kvalitetsflytt)

Hoppas att vi hörs i framtiden och kan hjälpa dig med din flytt till eller från Solna och till den nya adressen – välkommen att kontakta oss!

Lär känna Solna

Solna är en fantastisk kommun att bo och leva i, med kort avstånd till de mest centrala delarna i Stockholm och samtidigt närhet till natur och sjöar. Solna är känd för sina vackra naturreservat och kungliga nationalpark. För den som gillar mer nattliv finns det en rad barer och restauranger, samt Roof Top Bar och hotell med en otrolig utsikt över Stockholm. Men framför allt känner nog många till Solna för dess unika galleria, så kallad Mall of Scandinavia, som är Skandinavien och Sveriges största galleria. Här finns det något för alla och utöver de praktiska fördelarna så är det en häftig upplevelse att besöka gallerian. För den som ska flytta till Solna eller någonstans i Solna, är ett varmt tips att gå på en egen stadsvandring för att lära känna staden på bästa sätt. Ta en dag och besök olika delar och platser för att bilda en uppfattning om staden. Lycka till!

 

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA