Flyttfirma Trelleborg

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Trelleborg

Om du kommer från Trelleborg och önskar att flytta, som företagare eller privatperson har du hittat rätt, för vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Trelleborg. Vi strävar alltid mot att finnas tillgängliga för våra kunder och att underlätta samt effektivisera flyttprocessen. Det är alltså viktigt att kunden blir nöjd med vårt arbete. Flyttfirma Trelleborg finns här för dig när det är dags för ett miljöombyte!

Kvalitetsflytt – din flyttfirma i Trelleborg

Hos på Kvalitetsflytt är det viktigt att du som blir erbjuden de bästa tjänster som kan tänkas tillkomma hos ett flyttföretag. Vi erbjuder ett vidsträckt utbud av tjänster, som tillkommer innan, under, och efter flytten. Innan flytten, kan vi göra en offert för flytten så att du som kund är i kontroll med kostanden för flytten. Under flyttens gång, utför vi packning av ditt bohag, sedan erbjuder vi även flyttstädning. Efter flytten kanske du behöver förvara ditt bohag, och därför erbjuder vi även magasinering. Den själva bohagsflytt som sker görs säkert och tryggt så att inga saker kommer till skada under transport. Nedan finns även vilka typer av flyttar vi utfärdar, mer specifikt:

 • Utlandsflytt
 • Tungflytt
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Företagsflytt
 • Flyttpackning
 • Pianoflytt

När våra kunder anlitar oss som deras flyttfirma Trelleborg så kan dem räkna med att vi hjälper till med både förberedelser för flytten och arbetet som tillkommer efteråt. Oavsett vilken typ av flytt det är så finns vi här för er på Kvalitetsflytt!

Flytta själv eller med flyttfirma i Trelleborg

En del människor väljer att ta på sig en flytt på egen hand, som företagare eller privatperson. Naturligtvis tillkommer det för- och nackdelar med ett sådant beslut. Fördelen är att kunden inte behöver betala flyttfirmor för arbetet. Nackdelarna blir att om man inte vänder sig till en flyttfirma så kommer flytten att vara svår, tung, energitagande, tidskrävande, och oförutsägbara kostnader kan uppstå.

Vi på Kvalitetsflytt rekommenderar därför att du som ska flytta i Trelleborg vänder er till oss som er flyttfirma Trelleborg för att låta oss dra det tunga lasset! Du som kund kan räkna med att allt sker professionellt så du kan vara trygg i att dina ägodelar förflyttas på ett bra och smidigt sätt. Dessutom slipper du allt extra arbete som tillkommer, exempelvis, köpa flyttkartonger, packning, magasinering, och flyttstädning. Vi gör allt detta åt dig som den bästa flyttfirma Trelleborg!

Flytthjälp i Trelleborgför företag

Vi på Kvalitetsflytt erbjuder flytthjälp för både privatpersoner och företag. Oavsett vilken typ av flytt det är, vem som flyttar, innebär det en hel del arbete som behöver göras på rätt sätt. Vid en företagsflytt hjälper vi både små som stora företag. Skillnaden mellan en privat och en företagsflytt är vanligast tidsschemat, som är betydligt mer pressat vid en företagsflytt. Dessutom kan även minsta misstag komma att bli kostsamma. Vi genomför därför flytten med minsta möjliga störningar. Vi har samma vision hos privata flytter naturligtvis, nämligen att vår flytthjälp sker utan störningar och noggrant följer ett tidsschema. Vår flytthjälp är alltså av hög kvalitet oavsett kund.

Välj rätt flyttfirma i Trelleborg för en trygg och prisvärd flytt!

Genom att anlita oss som din flyttfirma Trelleborg har du valt rätt flyttfirma om du vill ha en trygg och prisvärd flytt. Vi besitter en lång och gedigen, samt bred erfarenhet inom flyttar! Vi förstår att kundens intresse är i fokus för att processen ska ske så bra som möjligt. Vi förstår också att en flytt sker stegvis med noggrann planering. Magasinering, packning, och flyttstädning är några av de aspekter vi har kommit att bli avancerade och effektiva inom under vår gång. Om du är i behov av att flytta bohag så bör du kontakta oss då vi är flytthjälp i Trelleborg som kan hjälpa dig på bästa sätt, tack vare vår erfarenhet! Vi prioriterar kunden genom agilt arbete och flexibilitet för att uppnå högsta mån av kundnöjdhet.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Pris för flytthjälp i Trelleborg

Letar du efter prisvärd och pålitlig flytthjälp i Trelleborg? Kvalitetsflytt är det självklara valet för dig som vill ha en smidig och säker flytt. I Trelleborg, känd för sin hamn och närheten till kontinenten, är vi vana att hantera olika typer av flyttuppdrag.

Priset för flytthjälp hos oss på Kvalitetsflytt är alltid transparent och konkurrenskraftigt. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och vi erbjuder gratis offert för att du enkelt ska kunna få en överblick över kostnaden. Låt oss göra din flytt i Trelleborg så bekymmersfri som möjligt!

När kan man behöva flytthjälp i Trelleborg?

I olika skeden av livet kan behovet av flytthjälp uppkomma, och i Trelleborg är vi på Kvalitetsflytt redo att bistå. Vare sig det handlar om att flytta till eller från denna stad med anrik historia och strategiskt läge, kan vår expertis inom flytthjälp göra stor skillnad.

För studenter, familjer, och seniorer – alla kan ha behov av professionell flytthjälp. Vi på Kvalitetsflytt har lokal kunskap och erfarenhet som säkerställer att din flytt går smidigt. Med vår hjälp kan du känna dig trygg under hela flyttprocessen. Kontakta oss för en gratis offert och upplev skillnaden med Kvalitetsflytt i Trelleborg!

Upp till 50% RUT-avdrag när du ska flytta!

I Sverige har vi en väldig fördel vad gäller flytt. Beroende på vilken typ av flytt du utför, kan du få upp till hela 50 procent RUT-avdrag när du ska flytta! Du kan alltså få rätt till RUT-avdrag för en hel del flyttar. Nedan finns exempel på de flyttar som du kan få avdrag för.

 • Flytta bohag mellan bostäder
 • Flytta bohag till och från magasinering (gäller om magasineringen sker under en kortare period samt ingår som en del av flytt)
 • Arbetstiden för transporten
 • Packning och uppackning, montering och demontering
 • Flyttstädning
 • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport

Fortsättningsvis, finns det en del tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag. Dessa är bland annat, kostnader för flyttbil, drivmedel, eller magasinshyra. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Behöver du hjälp med din flytt i Trelleborg?

Det spelar alltså ingen roll om du är ett företag eller privatperson med tunga eller lätta saker, som vill flytta. Om du bor i Trelleborg och önskar att byta lokaler eller bostad, då är vi flyttfirman för dig. Flyttning är något vi har blivit avancerad inom tack vare vår långa erfarenhet. Vår passion är att hjälpa personer med flytt. En flytt kan faktiskt vara rolig så länge den görs på rätt sätt! Du som kund kan räkna med att bli nöjd med hela vårt arbete då vi utför varje steg noggrant men också enkelt och smidigt. Allt detta gör vi även till ett förmånligt pris. Våra priser är rättvisa och förmånliga. Vår främsta vision är att alltid genomföra en flytt som är pris värd, som sker enkelt och bra, men också som gör att vår kund känner sig nöjd med beslutet av att anlita oss som deras flyttfirma Trelleborg. Flyttning behöver inte vara tidskrävande med rätt personal! Ta kontakt med oss och få en offert på din flytt redan idag!

Vill du flytta till Malmö eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Skåne. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Malmö.

Amanda Andersson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt i flera år. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA