Flyttfirma Halmstad

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

  • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
  • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
  • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Flyttfirma Halmstad

Planerar du för en flytt och söker efter en pålitlig flyttfirma i Halmstad som kan hjälpa dig längs vägen? Kvalitetsflytt är en komplett flyttfirma i Halmstad med kompetenta flyttjänster för alla sorters flyttuppdrag. Vi vet hur en privatflytt genomförs på ett effektivt och smidigt sätt liksom hur ett företag kommer vidare utan krångel eller påfrestande avbrott i produktion och verksamhet.
Låt oss höra mer om din flytt och hur du vill att våra insatser ska se ut så tar vi fram en lämplig lösning och återkommer med offert inom 30 minuter.

En flytt är ett omfattande projekt men du är inte ensam. Vi är redo att dra det tyngsta lasset så att du istället kan fokusera på det roliga kring flytten.

Flexibel Flyttfirma i Halmstad

Med förståelse för alla kunders varierande behov skräddarsyr vi alltid hjälpen baserat på befintliga förutsättningar och personliga behov. Du bestämmer själv om vi ska ta över flyttens helhet eller dyka upp för enstaka insatser. Vår flyttfirma i Halmstad kan finnas med redan från början för hjälp med projektering, packning, emballagering och demontering för att sedan bära och transportera liksom hjälpa dig komma iordning i det nya. När allt är tömt står sedan vårt kompetenta städteam redo att ge sig på den slutliga flyttstädningen och när du behöver förvaring löser vi plats i lämpliga magasin.

Behöver du en flyttfirma i Halmstad med det lilla extra?

Med stor kapacitet och lång erfarenhet på vår flyttfirma i Halmstad är vi även redo för mer komplexa flyttuppdrag där flyttlasset innehåller tyngre, värdefulla föremål eller ska fraktas till ett annat land. Vår personal är specialister på tunga lyft och till vår hjälp har vi maskiner, selar och flyttbilar med stor lastkapacitet för att nå upp till kraven vid varje specifikt flyttillfälle. Bedöms något som extra svårhanterligt har vi också ett brett nätverk av samarbetspartners som bistår med den teknik eller kunskap som saknas.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flyttfirma i Halmstad med kunden i fokus

  • Lyhörd och utbildad personal
  • Ansvarsförsäkring
  • Tillstånd och F-skatt
  • Arbete efter Bohag 2010
  • Nöjd-kund-garanti på samtliga tjänster

Väl medvetna om att det bara är tillsammans med nöjda kunder som vi kan fortsätta växa formas allt vårt arbete med kunden i fokus. Lyhörda anpassar vi oss efter var och ens personliga önskemål och gör vårt yttersta för att alla ska känna sig både trygga och bekväma genom vårt samarbete. Vi dyker upp som förväntat, behandlar alla ägodelar med största respekt och är noga med att bibehålla en god dialog som betryggar och underlättar för bägge parter. Givetvis är vi också försäkrade under vårt arbete, har alla tillstånd som krävs för en seriös flyttverksamhet och följer oavkortat Bohag 2010. Vi är en seriös flyttfirma i Halmstad som har nöjda kunder som största fokus.

Komplett flytthjälp i Halmstad

En flytt är ofta starkt förknippad med stress och tungt arbete, något som vi på Kvalitetsflytt gärna är med och ändrar på. Vårt jobb som flyttfirma i Halmstad är att se till så att du får en så bra upplevelse som möjligt av flyttens helhet och en optimal start på det som väntar. Oavsett vem du är, var du ska eller flyttens omfattning kommer vi se till så att du snabbt är på plats utan strul eller kostsamma missöden. Så är du ute efter en pålitlig flyttfirma i eller runt Hlamstad så har du kommit rätt.

Vill du flytta till Göteborg eller från så erbjuder vi flytthjälp i hela Göteborgsregionen. Kvalitetsflytt är din flyttfirma i Göteborg.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA