Flyttfirma Skåne

FLYTTFIRMA MED LÅNG ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER

 • Vi utför över 10 000 flyttar/städ per år
 • Försäkring ingår upp till 10 miljoner Kr
 • 50% av kostnaden efter RUT-avdrag

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Din Flyttfirma i Skåne

Planerar du för en flytt och är ute efter en flyttfirma i Skåne med lång erfarenhet och kunnig personal. Låt då oss på Kvalitetsflytt hjälpa dig. Med ett komplett utbud av flyttjänster är vi redo att ta över samtliga moment som du själv vill slippa så att du istället kan fokusera på allt det roliga kring flytten. Du väljer själv om vi ska överta det fulla ansvaret eller om du vill rå om vissa delar själv. Oavsett kommer vi göra vårt allra yttersta för att fylla behovet och göra flytten både smidigare och mindre stressfylld.

Fyll i vårt offertformulär så har du offert inom 15 minuter. Låt oss sedan tillsammans utforma en prisvärd lösning utifrån behov och flyttens förutsättningar.

Flexibel och komplett flyttfirma i Skåne

Eftersom ingen flytt någonsin är en annan lik och alla våra kunders önskemål varierar skräddarsyr vi samtliga flyttupplägg helt till befintliga behov och förutsättningar. Vi kan bistå med kraft och tid till flyttens helhet från början till slut eller dyka upp för enstaka insatser du helst vill slippa.

Vi kan hjälpa dig med packningsarbetet, ta hand om alla tunga lyft och med rätt kapacitet transportera hela flyttlasset snabbt och säkert för att sedan givetvis också lasta av och bära in. Vill du slippa åka tillbaka till det gamla stället för flyttstädning har vi ett städteam redo och erbjuder därtill även magasinering till de ägodelar och möbler du inte får plats med på det nya stället.

 • Emballage och packmaterial
 • Packhjälp
 • Lyft och transport
 • Städning
 • Magasinering

Oavsett dina eller era behov har vi kunskap, kapacitet och erfarenhet att tillgodose era behov när kommer till flytthjälp i Skåne. Väljer du mellan flyttfirmor i Skåne så tycker vi att du ska höra av dig till oss.

 

Varför anlita en flyttfirma i SKÅNE

Att flytta ett mindre bohag med hjälpsamma vänner är ingen omöjlighet, men med allt som också behöver ordnas innan och runtikring kan det ofta bli ont om tid. Vi blir regelbundet kontaktade av privatpersoner runt om i Skåne som blivit överväldigade av arbetet och underskattat såväl omfattning som tidsåtgång. Genom att anlita en flyttfirma slipper du påfrestande avbrott i vardagen och är garanterad en smidig och säker övergång.

 • Du slipper alla tunga lyft.
 • Du behöver inte ordna med släp eller flyttbil själv.
 • Du slipper den krävande flyttstädningen.
 • Din flytt kommer innebär mindre påfrestning i din vardag.
 • Våra flyttjänster är berättigade rut-avdrag vilket innebär halva priset på arbetskostnaden.

Låt oss veta om du vill nyttja rut-avdraget så löser vi det redan i fakturan och hanterar kontakten med Skatteverket. Mer om vilka kriterier som gäller för rut-avdraget kan du hitta på Skatteverkets hemsida. Där kan du också se hur mycket du har kvar att nyttja för året.

Företagsflytt i Skåne

Vid en kontors- eller företagsflytt blir kraven på säkerhet och effektivitet med ens betydligt mycket större. I flyttlasset finns generellt mer värdefullt och känsligt gods samtidigt som det är viktigt att man snart är på plats för att återuppta det dagliga arbetet.
För att kunna projektera specifikt för flytten inleder vi med en kostnadsfri besiktning av allt som ska flyttas. På så vis kan vi välja de bästa metoderna och rätt form av redskap för att säkerställa säkerhet och effektivitet liksom ge dig offert på arbetet. Vår personal är specialister på tunga lyft, vana vid att hantera företagsflyttar av alla storlekar och arbetar effektivt så att ni slipper kostsamma och påfrestande avbrott i verksamheten.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

En av få flyttfirmor med över 1000 omdömen

Utöver det självklara i att leverera alla kunder hjälpen de behöver är vi också måna om att alla ska känna sig trygga och bekväma med oss som flyttpartner. Eftersom vi är lyhörda ser vi till så att alla önskemål blir tillgodosedda och genom en nära dialog håller vi dig delaktig i processen. Givetvis har vi tecknad ansvarsförsäkring som täcker för oväntade händelser och vi lämnar full garanti på arbetet vi utför. Vi dyker upp som förväntat, behandlar ditt flyttlass med stor respekt och ser till så att flytten är färdig enligt avtal.

Bohag 2010
Oavsett uppdrag förhåller vi oss oavkortat till de bestämmelser som föreskrivs enligt Bohag 2010. Ett dokument innehållandes riktlinjer för alla seriösa flyttfirmors arbete, framtagna i samspråk mellan konsumentverket och flyttbranschens branschorgan. Policyn beskriver skyldigheter hos respektive parter men också vad som ska gälla vid transport, avtal, betalning och om något gods skulle bli skadat.

LÅT EN FLYTTFIRMA GÖRA JOBBET

En flytt är ofta stressfylld och påfrestande. Vårt jobb är att erbjuda all hjälp som krävs för att
underlätta liksom minska pressen och eliminera kostsamma risker. Låt oss höra mer om flytten du förbereder dig för och hur vi som flyttfirma skulle kunna hjälpa dig på absolut bästa sätt. Därifrån tar vi sedan fram den bästa och mest prisvärda lösningen passande just dina önskemål.

Är du ute efter flyttfirma i Skåne, tänk på oss!

 

Vi erbjuder flytt på bla. följande orter i Skåne:

FAQ

Loader image

Vi är det självklara valet vid flytt i Skåne, vi hjälper dig med alla tjänster du behöver för en enkel och problemfri flytt!

När du bokar hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att du ska få en flytttid. Vill du vara 100% säker på att din flytt är bokad i tid så rekommenderar vi att du bokar minst 2 veckor i förväg.

JA! Du får dra av för flyttfirma genom RUT avdraget. Upp till 50% av arbetskostnaden. Detta gör en flytt med flyttfirma säker, effektiv och dessutom väldigt prisvärd!

Hans Karlsson

Välkomna till Kvalitetsflytt, vi har funnits sedan 2012 och jag personligen har arbetat inom flytt sedan i början på 2000 talet. Vår ambitionen med dessa texter är att informera och skapa bra guider inom allt som rör flytt och städ.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA