Begär offert

Flytta från Villa - Så gör du flytten enkel


Kom igång med rensningen:När det kommer till att flytta från en villa, är det första steget i förberedelseprocessen att rensa bland dina saker. Detta bör göras i god tid innan flyttdagen för att undvika stress och för att kunna organisera dina saker effektivt.Begär offert

FLYTTFIRMA SOM BRINNER FÖR NÖJDA KUNDER!

Börja tidigt med att rensa bland dina saker

Ju tidigare du börjar med att rensa, desto enklare blir det att organisera och packa dina tillhörigheter. Genom att gå igenom varje rum metodiskt, kan du ta reda på vad du faktiskt behöver och vad som kan säljas, skänkas eller kastas.

Använd flyttkartonger för förvaring av dina saker

Vi rekommenderar att du använder robusta flyttkartonger för förvaring. Detta hjälper inte bara till att skydda dina värdefulla saker, utan gör också lastning och transport enklare. Hos Kvalitetsflytt har vi flyttkartonger av hög kvalitet som du kan hyra eller köpa.

Hur stort är flyttlasset?

För att bedöma hur många kartonger du kommer att behöva kan du göra en snabb översikt av bostadens storlek och antalet rum. Ett vanligt misstag är att underskatta antalet kartonger som behövs, så det är alltid bra att ha några extra.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Strukturera packningen

Att ha en strukturerad packningsprocess kan spara dig mycket tid och energi på flyttdagen.

Packa rum för rum och märk kartongerna tydligt

För att göra uppackningen smidigare, bör du packa och organisera kartongerna rum för rum. Märk varje kartong med innehållets natur och det rum det tillhör. Detta kommer att göra det mycket lättare att organisera saker i din nya bostad.

Förvara packade kartonger på ett säkert och torrt ställe tills flyttdagen

Efter att du har packat en kartong är det viktigt att förvara den på ett säkert och torrt ställe. Undvik att lämna dem utomhus eller i fuktiga utrymmen som kan skada innehållet.

Möbler och stora föremål

När det kommer till möbler och andra stora föremål, finns det några saker att tänka på:

Bedöm vilka möbler som ska behållas och vilka som ska säljas eller skänkas bort.

Innan flytten är ett utmärkt tillfälle att se över dina möbler och fundera på vilka du faktiskt vill ha kvar. Kanske har du några gamla möbler som du kan sälja eller skänka bort för att göra plats för nya?

Planera placeringen av möblerna i din nya bostad i förväg

För att undvika stress och förvirring på flyttdagen, rekommenderar vi att du planerar var dina möbler ska placeras i din nya bostad i förväg. Använd gärna en skiss eller ett rumsplaneringsverktyg online för att visualisera hur allt kommer att se ut.

Behöver du hjälp med din flytt?

Hos Kvalitetsflytt strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa servicen och expertisen för att göra din flytt så effektiv som möjligt. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka våra tjänster.

Kvalitetsflytt – Flyttfirman nära dig

Vi finns till i hela Sverige och har flyttfirmor i söder som du hittar i Helsingborg, Landskrona, Lund, Malmö och hela Skåne.

I Götaland har vi flyttfirmor som hjälper dig i Borås, Kungsbacka, Kungälv, Varberg och självklart även i Göteborg.

Bor du kanske i storstaden och söker efter vår flyttfirma i Stockholm så finns vi självklart där för dig med.

Sist men inte minst erbjuder vi flytthjälp även i norra Sverige och har flyttfirmor i Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Ja listan är lång och vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med din flytt vart du än är eller ska flytta!

Du kan se alla områden vi arbetar i här.

SANNOLIKT SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FLYTTFIRMA